תחרויות...

פפפ אני יכולה להזיז... ופחות כואב

לי ואני מניחה שעד יום שישי המצב ישתפר בהרבה... זה כבר נראה הרבה יותר טוב ואני לא מוותרת על התחרויות ועל הרכיבה!!!!

Blue Eyessss

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

דרור פצועים בנצר זה אימרפיה!!!!!!!! אבל אני בניגוד אלייך לא יכולה לרכב כנראה עד יום חמישי=\\\ בהצלחה בובה!!

TauraMan

New member
../images/Emo45.gifפצועים שולטים ../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

וגם אני לא אוכל לרכב..

אתם פשוט לא יודעים איזה התקדמות1!!

מאז שקיבלתי תאנטיביוטיקה הזאתי אתמול!!!! גררר אני יכולה לשלב ידיים!!!!!!!!!!!! ויייפייי התגעגעתי לזה!! אני גם יכולה לחטט באף.. חחחח לא סתאאאאאם!!! חח אבל אני מגיעה כבר לפה כזה.. איזה התקדממוות למרות שזה טיפה כואב אבל שמגיעים למקום המסויים זה כבר לא כואב.. והיד שלי מתחילה לחזור למימדים הרגילים!!!!!!!!! הנפיחות יררדה כמעט לגמרה ו"הפצע" נסגר כבר כמעט לגמרה!!!!! פפפפ אני חושבת שאני כבר ירכב מחר!!!!

Blue Eyessss

New member
../images/Emo9.gifשמחה לשמוע

לעומת זאת אני עדיין עד הג'יפ הזה על היד אצבע מנופחת כחולה מקובעת וכואבת ואני גם על משכחי כאבים וגם על אנטיביוטיקה מגעילה

TauraMan

New member
חחחחח דפוקה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אנטיביוטיקה זה שולצ!!1 וגם אני יכולה כבר ללכת
לכי לכי לחטט באף

חחחח בובה!!!

גם אם את לא יכולה לרכב אני מקווה שלא שכחת אותי וזוכרת שאמרנו שאנחנו מדבברות בנצר!!!!! אז אני מקווה שלא תדפקי לי ברז!!

Blue Eyessss

New member
תא דופקת שום ברז!!!

ואני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב
אני לעומת זאת...
אצבע כחולה
מנופחת
כואבת
ומקובעת=\\\\ וגם על משכחי כאבים וגם על אנטיביוטיקה...בעעעע

TauraMan

New member
ארררר../images/Emo46.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למה את מסתכלת למטה? אם רק המבט שלך היה למעלה התמונה היתה מה זה טובה! תסתכלי איך את לא לפני התנועה, איך הידים שלך נותנות לו בכיך מושכה ואיך הרגליים שלך במקום!

חחחח זה הצוואר נתפס ../images/Emo12.gif

חחחח מה זהה חח הרגליים שלי קצת צ'אלי צ'אפלין שם.. חחח תראי עוד תמונה נחמד כאילו חבל שהיא רחוקה אבל הסוס קופץ מה זה יפה חבל שזה מרחוק..

TauraMan

New member
תירוצים ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

באמת חבל שהיא לא מקרוב יותר..

יאאאאאיייי אני יוצאת ליומיים ../images/Emo9.gif

בשישי ושבת לפרס כספי של ה-90-1.05 ובשבת לדירוג לאליפות מרכז מטר...

TauraMan

New member
*מחזיקה אצבעות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שינקו וחופצ' ישכנעו את שמעון לצאת* אני בטח לא ארכב (הלוואי וירשמו אותי, אבל אם ירשמו אני לא אתאמן/אתחמם
) אבל אני בכל זאת רוצה לבוא

חח דוורונייי יש לך תאוצפציה

לבוא אלי!!!!!! חחח תשני אצלי ובשישי שבת תצאי איתי לתחרויות!!!

TauraMan

New member
אני מה זה רוצה!!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כי אני כבר במילא במרכז... אם זה בסדר מצידך! אני אדבר איתך בערב שאני אדע אם אנחנו יוצאים, סבבה?

יאאאאאוווו בסססססססססססטטט

בטח שזה בסדר מציידיי!!! וייייייייייייייי איזה אווווושררררר.. סבבה אבל דברי איתי אני מה זה רוצה שתבואאיייי.. חח אני אפילו אהייה נחמדה ואתחשב ברגל שלך ולא אסנג'ר אותך.. חחח סתאאםם צוחקקת..

למעלה