שאלון!!

Prue 4 u

New member
טרלהלה

שם: רוני גיל: 16 ומשו יישוב: הרצליה יש לך חיית מחמד? נוופס מה? חמוס תכול עיניים איפה אתה יושב עכשיו? ממ.. מול המחשב? בבית? איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' אוו יה יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כע. פולין אנד סטאף.. אתה משלם את החשבון? לא P: יש עבודה? תהיה מה? מנכ"לית העירייה מה הצלצול שלך בפלאפון? היום החלפתי! burn the evidence של בילי טאלנט שיר שמתנגן ברקע? רעש המשאיות מבחוץ.. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? מסנג'ר.. 46.. איפה היית רוצה להיות עכשיו? לא עניינכם יש חבר\ה? אהה.. לא ממש כיף ביחד? מאמם מתי בפעם האחרונה התרגשת? הממ.. אתמול אך חלף וצחקת? היום! אין יום בלי צחוק בשבילי O: ובכית? כמעט בכיתי אתמול בסרט. רק אני מסוגלת על ה5 דקת הראשונות כמעט לפרוץ בבכי והתעצבנת ברמות מטורפות? מטורפות? לא זוכרת.. אבל אתמול בבוקר הייתי בעצבנות קלה ורקדת כמו משוגע\ת? יום שני D: לקחת סמים? ברגעים אלה ממש.. [..לא] עישנת סיגריה? נבר. פיכס. עישנת נרגילה? כנ"ל שתית אלכוהול? יום שני השתכרת? השתכרות-לייט-לייט ביום שני קנית דיסק? פיייי מי זוכר הורדת שיר? וואלה לא זוכרת.. ישמצב שבוע שעבר בדקת אימייל? אתמול שלחת מייל? לא זוכרת.. לא מזמן אבל! מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? נראהלי איזה "מזלטוב!!" ממיכל על הטלפון החדש XD ובהכי חדשה? אישי פרטי ומסווג
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול.. איזה ספר קראת לאחרונה? משו לאנגלית.. היה חביב.. "סנוו פולינג און סדארז" ממליץ\ה עליו? כן.. אבל הגרסא הבלתי-מקוצרת מוכן\לסיים את השאלון? לא ): דאמט.

EvAdorad

New member
טוב..

שם: חגי. גיל: 14. יישוב: יהוד. יש לך חיית מחמד? כן. מה? כלבה. איפה אתה יושב עכשיו? ליד המחשב?
איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון. יצא לך חשבון גדול בחודש שהיה? כן. אתה משלם את החשבון? חחח לא. יש עבודה? לא. מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? לית'יום. אבל כשאנשים מסוימים מתקשרים יש את: CMWYS, MI, BMTL. שיר שמתנגן ברקע? XDD גירלפרינד. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? חשוב אה? 13. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בגלידרייה. יש חבר\ה? זה גם חשוב אה? כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול, כשגיליתי שעוד חודשיים [בדיוק] אני אראה את איימי. וצחקת? נמנמ... אתמול: "מה זה חמישים גרוזינים בברכה?" "שקדי מרק" XDDD ובכית? או... הרבה זמן... והתעצבנת ברמות מטורפות? גם.. ורקדת כמו משוגע\ת? גם.. לקחת סמים? לא לקחתי
עישנת סיגריה? פורים. עישנת נרגילה? אפעם לא יקרה. שתית אלכוהול? יין נחשב? השתכרת? אפעם. קנית דיסק? או.. אמממ.... לפני איזה שבוע/שבועיים. הורדת שיר? נמנמ... אחותי מורדיה בשבילי.. בדקת אימייל? אתמול. שלחת מייל? מזמן. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "לא! למה לא סקוטי? עם השיר שבחרתם יהיה פאדיחות..." ובהכי חדשה? "טוב, נו... היה לך היום אימון?" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מה22.4 בעשרה לאחת. איזה ספר קראת לאחרונה? הארי פוטר הראשון באנגלית. ממליץ\ה עליו? מאוד. מוכן\לסיים את השאלון? כן!

yotem 16

New member
יאללה../images/Emo83.gif

|מתחמק מללמוד לספרות| שם: יותם גיל: 17 בקרוב יישוב: כרכור יש לך חיית מחמד? לא מה? איפה אתה יושב עכשיו? בחדר איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? כרגע לא בחרתי עדיין, קניתי את הפלא' היום P: שיר שמתנגן ברקע? יחפה- נינט טייב כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 25 במסנ ובאייסי אין לי כוח איפה היית רוצה להיות עכשיו? באיזה בית מלון באילת, ממש מתאים לי עכשיו יש חבר\ה? לא כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? יום הזיכרון וצחקת? מקודם ובכית? אתמול בלילה נראה לי והתעצבנת ברמות מטורפות? הרגע ורקדת כמו משוגע\ת? לא'דע לקחת סמים? אף פעם עישנת סיגריה? רוק"צ עישנת נרגילה? יולי שתית אלכוהול? לא זוכר השתכרת? אוגוסט קנית דיסק? מרץ הורדת שיר? אתמול בלילה בדקת אימייל? היום שלחת מייל? היום מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אין לי הודעות זה פלא' חדש ובהכי חדשה? די כבר ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? דיייייייייי איזה ספר קראת לאחרונה? התפסן בשדה השיפון ממליץ\ה עליו? כן מוכן\לסיים את השאלון? כן

Moreiro

New member
הא. קצר.

שם: מור גיל: 17 וחצי יישוב: פ"ת יש לך חיית מחמד? לא מה? מה ששמעתם איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ככה ככה אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? בערך מה? בייביסיטר ומישהי שאני מלמדת מת' ופיזיקה מה הצלצול שלך בפלאפון? הברירת מחדל. אבל הוא מגניב. שיר שמתנגן ברקע? Keren Ann - Chelsea Burns כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? הרבה כיף ביחד? לבד הכי מגניב מתי בפעם האחרונה התרגשת? שלישי, כשהיו זיקוקים. וצחקת? היום ובכית? שלשום והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמולשלשום ורקדת כמו משוגע\ת? שני בלילה לקחת סמים? לא עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? כמה חודשים שתית אלכוהול? שני בלילה השתכרת? >: קנית דיסק? כמה חודשים. אבל נו זה כי הם סתם נשארים סגורים המערכת שלי חרא]: הורדת שיר? כמה ימים בדקת אימייל? שבועיים? שלחת מייל? גם מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "מצטער אם אני מקשה עלייך, הכל בחיבה" ובהכי חדשה? "5 דקות, להתקשר למספר ההוא" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול בלילה איזה ספר קראת לאחרונה? הממ יער נורווגי ממליץ\ה עליו? לא סיימתי עדיין מוכן\לסיים את השאלון? לכו על זה

Yaaraus

New member
יאללה..

שם: יערה גיל: 15 יישוב: באר שבע יש לך חיית מחמד? לא מה? אע?! איפה אתה יושב עכשיו?ליד המחשב איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי מושג... אתה משלם את החשבון? לא...חחח יש עבודה? לא מה? אע?! מה הצלצול שלך בפלאפון? לית'יום
שיר שמתנגן ברקע?
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת.. יש חבר\ה?לא כיף ביחד?
מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכרת... וצחקת? היום ובכית? מזמןןן והתעצבנת ברמות מטורפות? לא יודעת... ורקדת כמו משוגע\ת? יום שני בערב לקחת סמים?אף פעם עישנת סיגריה?אף פעם עישנת נרגילה?אף פעם שתית אלכוהול? מזמןןן השתכרת?
קנית דיסק?ממש מזמן הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל?לפני שבוע שלחת מייל? לפני פשוע מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אין היום עזריאלי" ובהכי חדשה? "לא נורא חח" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לאה איזה ספר קראת לאחרונה? אבא ארך רגליים ממליץ\ה עליו? למה לא... מוכן\לסיים את השאלון? סבבה

MyTearsDontFall

New member
>,< IמוצץI

שם: עדי גיל: עודמעט15 יישוב:מודיעין יש לך חיית מחמד?כע מה?2 כלבים איפה אתה יושב עכשיו?בחדר מחשבXD איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לאזוכרת אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?כע מה?בייביסיטר מה הצלצול שלך בפלאפון?של סאן אוף דורק. שיר שמתנגן ברקע?Bullet For My Valentine - Room409 כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?רק 20. איפה היית רוצה להיות עכשיו?ב...לונדון. יש חבר\ה?ממש. כיף ביחד? כע נורא^.^ XD מתי בפעם האחרונה התרגשת?שני. וצחקת?היום. ובכית?לאזוכרת והתעצבנת ברמות מטורפות?לפני כמה ימים ורקדת כמו משוגע\ת?XD לקחת סמים?-_- עישנת סיגריה?פיכ. עישנת נרגילה?גרע. שתית אלכוהול?נמ. השתכרת?אר קנית דיסק?חצי שנה הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?היום שלחת מייל?פחח. לפני שנים מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?מחקתי ובהכי חדשה?להביא מחר 30 שקל למדורה. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?היום. איזה ספר קראת לאחרונה?מישהו לרוץ איתו. ממליץ\ה עליו?אהא מוכן\לסיים את השאלון?כע

idanias

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: עידן גיל: 16 וחצי יישוב: בת-ים יש לך חיית מחמד?:לא
מה? >< איפה אתה יושב עכשיו? על המיטה
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אפשר לומר
אתה משלם את החשבון? חס וחלילהה
יש עבודה? לא מה? אין מה הצלצול שלך בפלאפון? אממ לכל אחד יש צלצול שונה- אמא:ליתיום,אודי:TOO,אור:לאקרימוסה,ועוד כמה ששחכתי
והצלצול הרגיל הוא WOTW
שיר שמתנגן ברקע?שיר שהמליצו לי עליו?- של קווין נראה לי כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? יותר מידי
איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם איימי
יש חבר\ה? לא כיף ביחד? לא מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכר
וצחקת?היום ובכית? לא זוכר
והתעצבנת ברמות מטורפות? שלשום ורקדת כמו משוגע\ת? מתישהו
לקחת סמים? הרגע עישנת סיגריה? לעולם לא עישנת נרגילה? כנל שתית אלכוהול? לפני כמה זמן השתכרת? לא שידוע לי קנית דיסק? לפני כמה זמן הורדת שיר? אממ גם לפני כמה זמן בדקת אימייל? אתמול(אני אבדוק גם עכשיו *פותח את האימייל*) שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אני מוחק כל פעם הודעות אז אין לי כלום ובהכי חדשה? כנל ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אתמול-אמא איזה ספר קראת לאחרונה? איכ.. ממליץ\ה עליו? לא! מוכן\לסיים את השאלון? נו בסדר

SexyMexicanMaid

New member
חזרות למסיבת סיום זה משעשעXD

שם: עפולה גיל: 15 אוטוטו^^ יישוב: עפולה יש לך חיית מחמד? יאפ מה? כלבלב איפה אתה יושב עכשיו? על כיסא! איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 250^^ אתה משלם את החשבון? נופ יש עבודה? אוטוטו מה? בקונסבטוריון [כסף טוב^^] מה הצלצול שלך בפלאפון? שיר של פרל ג'אם שיר שמתנגן ברקע? איןP: כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אחת איפה היית רוצה להיות עכשיו? באמצע התיכון, איתהP: יש חבר\ה? אין לי מושג למען האמת.. כיף ביחד? מממ... מתי בפעם האחרונה התרגשת? הבוקר וצחקת? בחזרות.. וואאאיייי הרגו אותי ובכית? לפני שלושה-ארבעה ימים והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול>< ורקדת כמו משוגע\ת? מממ... בסמינר לקחת סמים? אף פעם^^ עישנת סיגריה? איכס. אף פעם עישנת נרגילה? אף פעםP: שתית אלכוהול? חתונה של אחות שלי השתכרת? אףפעם [חלאס אני ילדה טובה] קנית דיסק? וואו מזמן הורדת שיר? לפני כמה ימים בדקת אימייל? הבוקר שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "חחחחח את מתחילה איתי? חח עכשיו אני הכי כוסית בעולם אני אצלם ואשלח לך" [זה היה תוך כדי המפגש של פורים^^] ובהכי חדשה? "אין.. אני מתה עלייך! חח אני נכנסת לשיעור נהיגה.. יום אחד נעשה את זה! חח" [נווווו היא התכוונה להתנשק באמצע הביה"ס שלה] ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי לאחרונהP: ממליץ\ה עליו? בטח מוכן\לסיים את השאלון? כן^^

Evi Virus

New member
עונה ^^

שם: מיתר
יישוב: איפשהו.
יש לך חיית מחמד? נופ
מה? ---
איפה אתה יושב עכשיו? בלונה פארק.
איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום :]
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ייתכן.
אתה משלם את החשבון? לא...
יש עבודה? לא
מה? ---
מה הצלצול שלך בפלאפון? Lithium ^^
שיר שמתנגן ברקע? אין כרגע...
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 19
איפה היית רוצה להיות עכשיו? בים. P:
יש חבר\ה? לא
כיף ביחד? בטח
מתי בפעם האחרונה
התרגשת? אתמול
וצחקת? היום
ובכית? מתישהו בזמן האחרון
והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת...
ורקדת כמו משוגע\ת? חח לא מזמן
לקחת סמים? נוור.
עישנת סיגריה? נוור ><
עישנת נרגילה? נוור ><
שתית אלכוהול? טעמתי יין פעם וזה דוחה ברמות.
השתכרת? נה, נוור P:
קנית דיסק? הממ, לפני פחות מחודש.
הורדת שיר? לפני כמה ימים
בדקת אימייל? שלשום
שלחת מייל? לפני כמה ימים
מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? סתם הודעה מידיד שלי ^^
ובהכי חדשה? "Sorry. =\"
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לפני כמה ימים...
איזה ספר קראת לאחרונה? הרוזן ממונטה קריסטו.
ממליץ\ה עליו? אהא.
מוכן\לסיים את השאלון? יאללה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

rotemg10

New member
../images/Emo221.gif אנייי |בועית

שם: רותם גיל: עוד חודשיים 18 (אני אהיה חוקיתתת!) יישוב: תנובות (don't ask... |-B ) יש לך חיית מחמד? כן מה? 3 (א)חיות XD איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי מול המחשב איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון.. בע יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא.. אתה משלם את החשבון? גם לא :] יש עבודה? כה מה? קייטרינג מה הצלצול שלך בפלאפון? ובלילות של מוש שיר שמתנגן ברקע? cloud nine כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 47 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) פאקק זה אכן רודף אותייי איפה היית רוצה להיות עכשיו? מקום רחוק בו אין מתכונות ובגרויות באותו היום... יש חבר\ה? לא כיף ביחד? נראה לי שכן מתי בפעם האחרונה התרגשת? בהופעה של אינקובסס וצחקת? אתמול :] ובכית? יום השואה ויום הזיכרון והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול ורקדת כמו משוגע\ת? לפני חודשיים לקחת סמים? NEVERR עישנת סיגריה? לפני חודשיים עישנת נרגילה? יום העצמאותת שתית אלכוהול? יום העצמאות השתכרת? לפני חודשיים קנית דיסק? אחרי ההופעה של בלאק אייד פיס הורדת שיר? לפני שבוע בדקת אימייל? בפסח שלחת מייל? בפסח מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "יש בטטות#$5 חח" בעבודה שלי יש בטטות לא מהעולה הזה.. ובהכי חדשה? "את לא רוצה ללכת?" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול ב5 איזה ספר קראת לאחרונה? מישהו לרוץ איתו ממליץ\ה עליו? מאודדד מוכן\לסיים את השאלון? מוכנהה :]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gifמשעמם לי../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

שם: - צליל גיל: - 20 יישוב: - אי שם מעבר לקשת יש לך חיית מחמד? - לא מה? - איזה חלק בלא לא הבנת? איפה אתה יושב עכשיו? - בסלון איזה חברת פלאפון יש לך? - פלאפון,סלקום ומירס יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? - סביר אתה משלם את החשבון? - אז מי ישלם רוטשילד? יש עבודה? - נאם מה? - חשפנית מה הצלצול שלך בפלאפון? - When This Woman Loves A Man - LeAnn Rimes שיר שמתנגן ברקע? Crazy Ex Girlfriend- Miranda Lambert כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?- שניה אני אבדוק אמממ 22 במסנג'ר האיי סי לא דולק ואין לי כח להדליק איפה היית רוצה להיות עכשיו? - נאשוויל, טנסי יש חבר\ה? - לא כיף ביחד? -מאד מתי בפעם האחרונה התרגשת? - כשנינט אמרה ליותם: "יו יו מאמי שלי זאת אני" "אני לא רוצה למות" זה היה מרגש
וצחקת? - אממ ראיתי מקודם קונאן אובריין, הבחור מלך
ובכית? - עם נינט
והתעצבנת ברמות מטורפות? - אממ אמממ לא זוכרת ורקדת כמו משוגע\ת? - אתמול לקחת סמים? - אה נו בטח.. עכשיו עישנת סיגריה? לא מעשנת עישנת נרגילה? לא מעשנת שתית אלכוהול? לא שותה השתכרת? לא שותה כוס אוחתוק קנית דיסק?- אתמול הזמנתי את הדיסק של מירנדה למברט
שיגיע כבר גררררר
הורדת שיר? - אממ שבוע עבר נראה לי הורדתי את Walking In Memphis בדקת אימייל? - אתמול או שלשום, אין לי סבלנות לכל הג'נק מייל הזה שלחת מייל? - וואו מזמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? - אין לי כוח לבדוק וזה גם לא לפרסום :X ובהכי חדשה? - נו הפלאפון במטבח והאחרים בהטענה וזה רחוק תניחו לי ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? - אחי :X איזה ספר קראת לאחרונה? - אשראם- רם אורן ממליץ\ה עליו?- לא, משעמם רצח, אם אתם רוצים רם אורן תקראו חוה ואדם או אות קיין מוכן\לסיים את השאלון? בהחלט

למעלה