שאלון!!

Freak Mor

New member
גן המשולש? ../images/Emo12.gif

אממ.. טוב.. XD מקווה שאת צודקת, למרות שאין לי מושג איפה זה.

ayala65

New member
:]

שם: איילה גיל: 16.5 יישוב: חולון יש לך חיית מחמד? איכ מה? איכ איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה? לאאא מה הצלצול שלך בפלאפון? זה של פינק פלויד שיר שמתנגן ברקע? משהו מהרדיו של אבא כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אינלימושג איפה היית רוצה להיות עכשיו? ממש פה יש חבר\ה? לא P: כיף ביחד? לא ;[ מתי בפעם האחרונה התרגשת? מזמן וצחקת? היום ובכית? לפני כמה ימים והתעצבנת ברמות מטורפות? כל הזמן ^^ ורקדת כמו משוגע\ת? המ, פעם אחרונה בשברולט? לקחת סמים? אפעם עישנת סיגריה? רוק"צ עישנת נרגילה? פעם אחרונה שיצאתי עם חן וגל P: שתית אלכוהול? מזמן אחד השתכרת? עוד יותר מזמן קנית דיסק? פיייי הורדת שיר? לפי שבוע בערך בדקת אימייל? מזמן שלחת מייל? מזמן עוד יותר O: מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? tried my fucking best. guess im not good enough ובהכי חדשה? "ולא סתם תות! קסם התות!" מניצן P: ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול, כשניצן התקשרה. אבל חזרתי אליה אח"כ! איזה ספר קראת לאחרונה? הנה אני מתחילה ממליץ\ה עליו? בהחלט מוכן\לסיים את השאלון? מאוד!

yogniz

New member
אהבתי את התמונה../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

איפה היא צולמה? או שסתם מצאת אותה באינטרנט ואין לך מושג? OO

Aragollum

New member
בחייך, זה דיגיטלי../images/Emo3.gif

(יענו, נוצר בתור אילוסטרציה במחשב
)

Freak Mor

New member
חחח ../images/Emo6.gif

תות! XD באמת תמונה יפה.. :] מזכירה לי איכשהו את השיר Hello, אל תשאלי.

BleedingDeath

New member
~מתחמקת מפסיכולוגיה~

שם: אור גיל: 18 יישוב: ראש העין AKA תימן הקטנה יש לך חיית מחמד? כע מה? כלב- כפרע עליו, קוראים לו בוני איפה אתה יושב עכשיו? בפינת מחשב שלי איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' ופלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אע לודעת XD אמא הפסיקה לספר לי XD אתה משלם את החשבון? ממש לא יש עבודה? לא
מה?
מה הצלצול שלך בפלאפון? יש לי המון שיר שמתנגן ברקע? Linkin park- numb כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 38- מסנג'ר איפה היית רוצה להיות עכשיו? הרחק מהמחברות והספרים, באיזה מסיבה נחמדה אולי :X יש חבר\ה? >_< כיף ביחד? >_< מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול, לא יודעת למה האמת XD וצחקת? אתמול ובכית? רוק"צ והתעצבנת ברמות מטורפות? גם אתמול, וגם אני לא יודעת למה ורקדת כמו משוגע\ת? רוק"צ
לקחת סמים? אף פעם עישנת סיגריה? אע, מזמן עישנת נרגילה? מזמן XD שתית אלכוהול? שישי שעבר השתכרת? אף פעם [אנה שקט
] קנית דיסק? וואו מזמן מזמן מזמן XD הורדת שיר? אתמול XD בדקת אימייל? לפני חצי שעה שלחת מייל? מזמן XD מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "איך?"- אנה שלחה ~הפתעה~ ובהכי חדשה? "יש לי פיוטה בטלפון ^^" - גם, אנה שלחה XD ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 25/4/07 בבוקר XD איזה ספר קראת לאחרונה? "במרחק נגיעה" ספר מעולה. ממליץ\ה עליו? מאוד!! מוכן\לסיים את השאלון? כע X:

FireInsaid

New member
אויה.

שם: אוראל גיל: 16 יישוב: רחובות יש לך חיית מחמד? לא ]: מה? לא ]: איפה אתה יושב עכשיו? ליד המחשב דעא. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אמ בערך :X אתה משלם את החשבון? לא P: יש עבודה? כע. מה? ^^ מה הצלצול שלך בפלאפון? סתם משו מעפן. שיר שמתנגן ברקע? כרגע כלום. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לא מחוברת. איפה היית רוצה להיות עכשיו? באמצע יער עם B. יש חבר\ה? לא >> כיף ביחד? משו |: מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום. וצחקת? היום. ובכית? כבר יותר מידי זמן שלא בכיתי. והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני כמה ימים. ורקדת כמו משוגע\ת? אפעם. לקחת סמים? אפעם. עישנת סיגריה? שבועיים. עישנת נרגילה? אפעם. שתית אלכוהול? חודש וחצי ככה. השתכרת? אפעם. קנית דיסק? פויה, כשTOD יצא. הורדת שיר? שבוע. בדקת אימייל? היום. שלחת מייל? אתמול. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? " ת'יכולה לנשק ת'אף שלי ולצבוט ת'לחיים ת'רואה כמה אני רוצה שתבואי?!" ובהכי חדשה? XD פרטי מידי. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום. איזה ספר קראת לאחרונה? "מיליון רסיסים קטנים" של ג'יימס פריי. ממליץ\ה עליו? הכי שבעולם.
הוא מדהים. מוכן\לסיים את השאלון?יאלה.

Loves Bitch

New member
לה לה

עוד 5 דקות יוצאים לעבודה >: שם: רורי גיל: 17.6 יישוב: מודיעין יש לך חיית מחמד? כלב ואחות מה? ... איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי? איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי מושג, אבל אמא לא צעקה אז אני מניחה שלא אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? אה הא מה? מוכרת בגדים, בזיפ מה הצלצול שלך בפלאפון? משהו מעפן של פלאפון שיר שמתנגן ברקע? כלום
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 44 במסנג'ר איפה היית רוצה להיות עכשיו? נתניה יש חבר\ה? |כעלב| כיף ביחד? הכי בעולם מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת? היום ובכית? רוק עצמאות
והתעצבנת ברמות מטורפות? רוק עצמאות
התמוטטות טוטאלית נו ורקדת כמו משוגע\ת? מזמן לא >: לקחת סמים? נוור עישנת סיגריה? פי...הרבה זמן עישנת נרגילה? עוד יותר זמן שתית אלכוהול? אתמול השתכרת? מתישהו בחודש האחרון קנית דיסק? כש-TOD יצא הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? היום שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אה.."אע אוקיי" מאור
ובהכי חדשה? "המסיבת גיוס ביום רביעי...תבואי?" מחבר שלי ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אע..ממני
התקשרתי לפלאפון שלי מהפלאפון של אחי כי לא מצאתי אותו איזה ספר קראת לאחרונה? נקמה, של שרה אנג'ל
ממליץ\ה עליו? כ"כ! מוכן\לסיים את השאלון? כע. עבודה >:

Freak Mor

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

גם לי קורה הרבה שאני לא מוצאת את הפלאפון ומתקשרת מהפלאפון של אחותי כדי למצוא אותו. XD

0o mishel o0

New member
../images/Emo26.gif

שם:מיכל גיל: 14+ יישוב:גב"ש יש לך חיית מחמד?כעע מה?דגים ותוכי =))) איפה אתה יושב עכשיו?בכיסא,במחשב... איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לוזוכרתת אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?לא =( מה? מה הצלצול שלך בפלאפון?המערב הפרועע.. שיר שמתנגן ברקע?BMTL כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?לא מחוברת כרגע.. איפה היית רוצה להיות עכשיו?ביםם!! יש חבר\ה?לא כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? וצחקת?לפני דקה ובכית?אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות?היום כשהבית היה נעולל =/ ורקדת כמו משוגע\ת?לוזוכרת לקחת סמים?לא עישנת סיגריה?לא עישנת נרגילה?לא שתית אלכוהול?כעע מזמן.. השתכרת?לא קנית דיסק?ממש מזמן.. הורדת שיר?עכשיו בדקת אימייל?לפני 3 ימים שלחת מייל?מזמן.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אין סוללה =( ובהכי חדשה?אין סוללה =( ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?כנ"ל איזה ספר קראת לאחרונה?פרנויה--מהמםםם! ממליץ\ה עליו?כעע מוכן\לסיים את השאלון?ממ

JuSt A GiRl 94

New member
עונה..

שם: שירה גיל: 13 יישוב: י-ם יש לך חיית מחמד? לצערי לא מה? ... איפה אתה יושב עכשיו? בחדר, ליד המחשב איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון סעמק יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה?... מה הצלצול שלך בפלאפון? אני לא מאמינה שאני לא זוכרת. שיר שמתנגן ברקע? אוונסנס. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 15 איפה היית רוצה להיות עכשיו? אממ...פשוט לא בבית. יש חבר\ה? לא כיף ביחד? לא. מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום, מלפני איזו חצי שעה וצחקת? אתמול. ובכית? היום והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת.. ורקדת כמו משוגע\ת? לא זכור לי שזה קרה אי פעם! לקחת סמים? לא.. עישנת סיגריה? לא.. עישנת נרגילה? לא.. שתית אלכוהול? לא... השתכרת? לא... קנית דיסק? מלפני מלאא זמן הורדת שיר? היום.. בדקת אימייל? היום.. שלחת מייל? אתמול.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אם זאת הבעיה אז נדאג למצוא עיסוק אבל אני לא רוצה שתתאמצי.." ובהכי חדשה? "חח...את רוצה להגיד לי שלא מצאת תחדר?" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?ביום רביעי.. איזה ספר קראת לאחרונה? ספר שירים של יהודה עמיחי.. ממליץ\ה עליו? כן מוכן\לסיים את השאלון? קצת קצר, לא?

shirapeled

New member
בורחת מהסטוריה...

הגיע הזמן שגם אני אענה שם: שירה גיל: 15 יישוב: חור בעמק יזרעאל יש לך חיית מחמד? אכן מה? שני חתולים איפה אתה יושב עכשיו? על כיסא בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 150..יותר מדי אתה משלם את החשבון? לצערי יש עבודה? בייביסיטר? מה? הייתי צריכה לצפות לזה.. מה הצלצול שלך בפלאפון? MY IMMORTAL שיר שמתנגן ברקע? Things I'll Never Say ( Acoustic) של אבריל כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו? בחופש הגדול יש חבר\ה? נוט כיף ביחד?- מתי בפעם האחרונה התרגשת? יום העצמאות וצחקת? היום ובכית? יום הזכרון והתעצבנת ברמות מטורפות? ממ בלילה ורקדת כמו משוגע\ת? פורים לקחת סמים? לעולם לא עישנת סיגריה? לעולם לא עישנת נרגילה? לא יקרה.. שתית אלכוהול? לפניי שבועיים השתכרת? לפני שבועיים קנית דיסק? יותר מדי זמן!!חצי שנה בערך.. הורדת שיר? לא מורידה ולא מורידה בדקת אימייל? אממ היום שלחת מייל? הרבה זמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? סודי
ובהכי חדשה? חח מה את רוצההה ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול בצהריים איזה ספר קראת לאחרונה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ממליץ\ה עליו? בהחלט!! מוכן\לסיים את השאלון? יש לי ברירה?

McFreaKy

New member
לא בא לי לישון. ../images/Emo12.gif זה חידוש. ../images/Emo6.gif

וכמה זמן לא הייתי פה, נו, נפגין קצת נוכחות.
שם: שקלארק.
סתם, חיפה, מה.
יש לך חיית מחמד? כבר 9 חודשים שלא.
מה? עוגיה עם חמניה!
איפה אתה יושב עכשיו? על הראש של השכנה.Oo איפה אני כבר יכול לשבת? על התחת, לייק, דה. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'.
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא יודע, אני לא יודע כמה החשבון שלי אף פעם.
אתה משלם את החשבון? למה מה קרה? בשביל מה קניתי הורים? יש עבודה? בטלה במישרה מלאה.
לא, מה, אני מנהל פורומים בתפוז!
מה? אני אגיד לכם מה, טאקי חיות זה בסט, באמת.
מה הצלצול שלך בפלאפון? הפתיח של באפי (
).
שיר שמתנגן ברקע? לא מתנגן. קצת שקט לפעמים.
יש ציפורים בחוץ, though! כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? הרבה. איפה היית רוצה להיות עכשיו? ברחוב רץ! X: סתם, לוס אנג'לס בסט של האנטומיה של גריי/סמולוויל/בית של הולי מרי קומבס / שרה מישל גלר?
יש חבר\ה? יד שמאל.
סתם, לא יודע מה יש לי, אני במצב רוח ציני ורע.
כיף ביחד? בטחחחחחחח.
מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני כמה דקות כשצפיתי בגריי.
מה, זה מרגש. וצחקת? אתמול כששחקתי טאקי חיות.
ובכית? חודש ומשו? כל הכבוד לי.
והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול כשנהגתי אחרי מישהו בת"א והוא שיגע אותי. X: ורקדת כמו משוגע\ת? פעם אחרונה כשהייתי שיכור לפני איזה שלושה חודשים?
לקחת סמים? בוודסטוק בגילגול הקודם (ואז מתי ממנת יתר, חזרתי כילד לא חוקי לבן של שגריר קאמבודיה בארה"ב ונרצחתי אחרי שנחטפתי ואמי לא רצתה לשלם את החוב כי גילתה שהילד בכלל מגבר אחר שעשה ניתוח מין, זה היה כשהייתי בערך בן 17 וזה מסביר איך נולדתי שוב ב-88 והנה אני כאן היום
). עישנת סיגריה? אנערף, 23 בפברואר.
אני זוכר דברים. X: עישנת נרגילה? פעם ראשונה ויחידה בקוקה קולה לייב. שתית אלכוהול? שלושה חודשים ככה... השתכרת? כנ"ל. אני לא שותה אלכוהול אם לא למטרת השתכרות. איכ אלכוהול.
קנית דיסק? מתנה לידידה לפני חודש בערך. הורדת שיר? לפני שעתיים ככה. בדקת אימייל? אתמול נראה לי. שלחת מייל? לפני איזה שבועיים. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אתה מדהים! חם אכפתי מצחיק אל תעיז לחשוב אחרת! אני אוהב להכל [?
] סיבה" - כבר יותר חצי שנה שהיא באוסטרליה.
ובהכי חדשה? "לילה טוב בוב! סורי על החירפון בדרכים. אוהב המון!!!" כפארעליו.
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? חצות וחצי ככה. איזה ספר קראת לאחרונה? 5 אנשים שתפגוש בגן עדן. ממליץ\ה עליו? כה, הוא חביבי. מוכן\לסיים את השאלון? בכיף, למה לא.

DARk lies

New member
להלה המחשב חזר. ^^

שם: צ'אקי. D: גיל: עוד.. 23 ימים 16. ^^ יישוב: נתניה. יש לך חיית מחמד? לא. מה? אמרתי לא. איפה אתה יושב עכשיו? בחדר של אחי. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ממ לא. אתה משלם את החשבון? לא. יש עבודה? לא. ;[ מה? - מה הצלצול שלך בפלאפון? חידוש מגניב כזה לצלצול של נוקיה. ^^ שיר שמתנגן ברקע? בזוקה באבלגאם. XDDD כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 38. איפה היית רוצה להיות עכשיו? ממ. ;[ יש חבר\ה? לא. כיף ביחד? חארות. מתי בפעם האחרונה התרגשת? לאזוכרת. D: וצחקת? היום. ובכית? קצת מזמן. והתעצבנת ברמות מטורפות? לא ברמות מטורפות.. אבל די היום. ורקדת כמו משוגע\ת? יום שישי. XDDDDD לקחת סמים? נוור. D: עישנת סיגריה? נוור. D: עישנת נרגילה? נוור. D: שתית אלכוהול? נוו.. אה. ^^; לפני שבועיים בערך, אבל בקטנה ממש. השתכרת? נוור. P: קנית דיסק? מזמן.
הורדת שיר? לפני כמה ימים. בדקת אימייל? יום חמישי. שלחת מייל? יום שבת. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? XDDD "היום פעולת שכבה ב5, מי שמגיע שיודיע לי.. אני צריכה לדעת בדיוק כמה יש.." -טלי הזאת.. ובהכי חדשה? "*אנחת יאוש ממש מיואשת*" (
) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מה27.4, מתומר. ;[ איזה ספר קראת לאחרונה? לא קוראת. >< ממליץ\ה עליו? >< מוכן\לסיים את השאלון? יש ברירה?

Shaniequa

New member
"עוד 23 ימים..."

ו-8 שעות, ו-21 דקות, ו-7 שניות, ו-2 מאיות השניה
אבל.. מי סופר
XDD

למעלה