Amy The Devils Fairy
New member
גם לי בא
שם: סוז
גיל: 18 וחצי בדיוק. יישוב: איך ידעתם? ליד רחובות. יש לך חיית מחמד? כןןןןןןן מה? אמסטאפית ונחשה
איפה אתה יושב עכשיו? נחשו באימאשלכם. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא. מקסימום 80 ש"ח. אתה משלם את החשבון? לא
יש עבודה? לא. מה הצלצול שלך בפלאפון? Bubble שיר שמתנגן ברקע? כן, עוד לא נכנסתי לשם עדיין. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 71\304 איפה היית רוצה להיות עכשיו? אני כבר איפה שאני רוצה להיות עכשיו. בבית
יש חבר\ה? נאא. מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום
וצחקת? היוםXDDDDDDDDDD ובכית? ניראלי שבוע שעבר ואם לא אז שבוע לפני והתעצבנת ברמות מטורפות? זה בא לי בהתקפים
ורקדת כמו משוגע\ת? חחחחחחחחחחחחחחח שאלה מצויינת. היום, אתמול, שלשום, ובכלל, כל השבוע.
אני עושה שמח בבסיס, בחיי. לקחת סמים? נבר. עישנת סיגריה? היום. עישנת נרגילה? לפני שבועיים במסיבת גיוס. שתית אלכוהול? כנ"ל, אם כי ביום רביעי שעבר שתיתי קצת מהוודקה של אבא ביומולדת שלו. השתכרת? לא משתכרת. קנית דיסק? פחחחחחחחחחחח ממזמן. של פולאאוטבוי
הורדת שיר? לפני שבוע שבועיים אני מניחה. בדקת אימייל? ביום שלישי כנראה. שלחת מייל? בפעם האחרונה שאלכס שלחה לי מייל. 3> מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "לילה טוב. גם אני אוהבת אותך 3>" או משהו כזה של האקסית שלי. ובהכי חדשה? משהו ממש יפה מאלון 3>3> ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? חה. כל השבוע יש לי כאלה מאימא. איזה ספר קראת לאחרונה?
ניראלי שעכשיו אני מתרגזת. ובכל זאת, הפרק הראשון של "הנשים היפות"\מעין קרת ו - "נשים אוכלות את עצמן (על אנורקסיה, בולימיה והפרעות אכילה)"\מרילין לורנס ומירה דנה. ממליץ\ה עליו? לא!!!!!! תכלס כן. אלו אחלה ספרים. פשוט לא בדיוק מעוררים בי נחת, הייתי אומרת. מוכן\לסיים את השאלון? כן ><"
שם: סוז