שאלון!!

גם לי בא

שם: סוז
גיל: 18 וחצי בדיוק. יישוב: איך ידעתם? ליד רחובות. יש לך חיית מחמד? כןןןןןןן מה? אמסטאפית ונחשה
איפה אתה יושב עכשיו? נחשו באימאשלכם. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא. מקסימום 80 ש"ח. אתה משלם את החשבון? לא
יש עבודה? לא. מה הצלצול שלך בפלאפון? Bubble שיר שמתנגן ברקע? כן, עוד לא נכנסתי לשם עדיין. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 71\304 איפה היית רוצה להיות עכשיו? אני כבר איפה שאני רוצה להיות עכשיו. בבית
יש חבר\ה? נאא. מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום
וצחקת? היוםXDDDDDDDDDD ובכית? ניראלי שבוע שעבר ואם לא אז שבוע לפני והתעצבנת ברמות מטורפות? זה בא לי בהתקפים
ורקדת כמו משוגע\ת? חחחחחחחחחחחחחחח שאלה מצויינת. היום, אתמול, שלשום, ובכלל, כל השבוע.
אני עושה שמח בבסיס, בחיי. לקחת סמים? נבר. עישנת סיגריה? היום. עישנת נרגילה? לפני שבועיים במסיבת גיוס. שתית אלכוהול? כנ"ל, אם כי ביום רביעי שעבר שתיתי קצת מהוודקה של אבא ביומולדת שלו. השתכרת? לא משתכרת. קנית דיסק? פחחחחחחחחחחח ממזמן. של פולאאוטבוי
הורדת שיר? לפני שבוע שבועיים אני מניחה. בדקת אימייל? ביום שלישי כנראה. שלחת מייל? בפעם האחרונה שאלכס שלחה לי מייל. 3> מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "לילה טוב. גם אני אוהבת אותך 3>" או משהו כזה של האקסית שלי. ובהכי חדשה? משהו ממש יפה מאלון 3>3> ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? חה. כל השבוע יש לי כאלה מאימא. איזה ספר קראת לאחרונה?
ניראלי שעכשיו אני מתרגזת. ובכל זאת, הפרק הראשון של "הנשים היפות"\מעין קרת ו - "נשים אוכלות את עצמן (על אנורקסיה, בולימיה והפרעות אכילה)"\מרילין לורנס ומירה דנה. ממליץ\ה עליו? לא!!!!!! תכלס כן. אלו אחלה ספרים. פשוט לא בדיוק מעוררים בי נחת, הייתי אומרת. מוכן\לסיים את השאלון? כן ><"

rotemi22

New member
גמאני רוצה. ^^

שם: רותם :] גיל: 15. יישוב: נתניה. ^^ יש לך חיית מחמד? לא :] מה? - איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב?
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' [מה זה קשור? XD] יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אממ.. כן.
אתה משלם את החשבון? למזלי לא XD יש עבודה? לא. מה? - מה הצלצול שלך בפלאפון? משהו מהמכשיר עצמו...
שיר שמתנגן ברקע? Lithium
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? במסן: 24, באיי סי: 48. איפה היית רוצה להיות עכשיו? היום, לפני 4 חודשים. יש חבר\ה? לא. כיף ביחד? - מתי בפעם האחרונה התרגשת? בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל. וצחקת? היום, אני מניחה.. :] ובכית? אתמול. [אבל לבד, כן?
] והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול, אחרי שיחה עם ידיד. ורקדת כמו משוגע\ת? לפני שבוע בדיוק, ביומולדת של חברה.
לקחת סמים? מעולם ואף פעם לא אקח. עישנת סיגריה? לא. עישנת נרגילה? לא. שתית אלכוהול? אם קידוש ביום שישי נחשב.
השתכרת? אף פעם. קנית דיסק? חחחח אני כבר לא קונה דיסקים, בשביל מה יש אימיול?
אבל הפעם האחרונה שקיבלתי דיסק הייתה לפני שנה וחודש, ביומולדת 14 שלי.
הורדת שיר? אתמול. :] בדקת אימייל? אתמול. :] שלחת מייל? לפני חודשיים בערך XD מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? [22.7.06, לא משנה ממי]: "אני בסרט. אני לא מסנן אותך, אני אוהב אותך. איך אני יכול לחשוב על זה בכלל?!" :X ובהכי חדשה? מהיום בבוקר: "מה פתאום? היא רזה" XDD ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אמא
איזה ספר קראת לאחרונה? "אל תגלה"/ הרלן קובן. ממליץ\ה עליו? בהחלט
מוכן\לסיים את השאלון? הגיע הזמן D;

Lihi a

New member
יאללה../images/Emo26.gif

רק כי נמאס ללמוד
שם: ליהי גיל: זקנה (21) יישוב: פרדסיה יש לך חיית מחמד? אכן מה? כלבלב חמוד ושמנמן איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא, סביר ביותר אתה משלם את החשבון? לא
יש עבודה? ועוד איזה מה? לא לכאן:) מה הצלצול שלך בפלאפון? Lithium שיר שמתנגן ברקע? Staind - Comfortably Numb (Live Cover) איפה היית רוצה להיות עכשיו? אחח.. באיזה חוף נטוש בתאילנד, לשכב על החול בלי דאגות:] הופעה של אוו גם תתקבל בברכה יש חבר\ה? שמור במערכת כיף ביחד? כנ"ל מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני כמעט 3 שבועות, ביומולדת וצחקת? היום, בקורס איכסומטרי. מרוב ייאוש
ובכית? יום שני האחרון והתעצבנת ברמות מטורפות? באותו יום שני שהוזכר בשאלה הקודמת
ורקדת כמו משוגע\ת? לא נראה לי שזה קרה ב-21 שנה האחרונות לקחת סמים? גם זה לא עישנת סיגריה? וזה לא עישנת נרגילה? וגם זה לא שתית אלכוהול? יומולדת השתכרת? אממ.. מזמן קנית דיסק? קצת עצוב
TOD היה האחרון הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? לפני רבע שעה שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "היי בא לך לעשות לילה היום?" ובהכי חדשה? "אני בחוץ" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום ב-14:00 איזה ספר קראת לאחרונה? המדריך ללוחם האור ממליץ\ה עליו? מאוד
מוכן\לסיים את השאלון?|סדגש |ואם לא, אז?

Liquid Dreams

New member
רק כי משעמם~__~

שם: לינטו[נטע שקט
] גיל: נו זה עוד מעט 13]: יישוב: כפר ורדים יש לך חיית מחמד? כעעעעעעD:::::::::::: מה? כלבהD: איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אממ לאדעת אתמול הגיע ולא בדקתי אבל לא נראה לי שהיה גדול לא השתמשתי כמעט++ אתה משלם את החשבון? ההורים משלמים עד 100 שקל והשאר אניP: יש עבודה? לא מה הצלצול שלך בפלאפון? לרוב האנשים סייל אוואי של הראסמוס ולקבוצה מסוימת מיסינג שיר שמתנגן ברקע? אתה זורם אצלי בדם של איה כורם
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לאדעתאיןכוחלבדוק איפה היית רוצה להיות עכשיו? בתל אביב]: יש חבר\ה? לא מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת? היום ובכית? שלשום והתעצבנת ברמות מטורפות? שלשום:X ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם לקחת סמים? אף פעם:X עישנת סיגריה? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? אף פעםO: השתכרת? ^^^^^^^^^^ קנית דיסק? אממ את האלבום של ווית'ין כשהוא יצא הורדת שיר? מזמןןןןן בדקת אימייל? אין לי אימיילXD שלחת מייל? ^^^^^^^ מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? מה16.2, מזוער: "כלום, שיעור של"חP: ווא אני רעבה. ד"ש מפוצי". O__________ס ובהכי חדשה? מה25 החודש, מאימא: "I'm here". עמוווווק. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מה22.4 מרותםO_O איזה ספר קראת לאחרונה? עוד קוראת, השטן לובשת פראדה ממליץ\ה עליו? בחום
מוכן\לסיים את השאלון? בטח.

A t a s h i

New member
שאלונים!!~ 3>

שם: בר. גיל: 16 וחצי. יישוב: מודיעין. יש לך חיית מחמד? כן, שתיים. מה? כלב וחתול. איפה אתה יושב עכשיו? בחדר, מול המחשב. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג', סמסונג. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי מושג, חח, אבל לא נראה לי. אתה משלם את החשבון? לא, ההורים. יש עבודה? כרגע לא. מחפשת. ^^ מה הצלצול שלך בפלאפון? Evanescence - Lithium. שיר שמתנגן ברקע? Evanescence - Understanding. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אין לי מושג, אני לא מחוברת עכשיו. איפה היית רוצה להיות עכשיו? ממ. לא יודעת. יש חבר\ה? אין. מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום בבוקר. וצחקת? היום. ובכית? היום. והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת. ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם, נראלי. לקחת סמים? אף פעם. עישנת סיגריה? אף פעם. עישנת נרגילה? אף פעם. שתית אלכוהול? לפני חודש. השתכרת? אף פעם. קנית דיסק? לפני שבוע-שבועיים. הורדת שיר? היום. בדקת אימייל? מזמן. XD שלחת מייל? מזמן. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "קומפ! מזל"ט! יומולדת שמח! עד 120! אמ..ניפגש בערב ^^". ובהכי חדשה? "יש מצב שאת באה מרמלה? אנחנו קצת. :/". ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול, 11:39. איזה ספר קראת לאחרונה? "מרחק נגיעה". ממליץ\ה עליו? כע, למה לא. :} מוכן\לסיים את השאלון? אם אני חייבת. :[

Guitar Girl1

New member
מימימי ../images/Emo3.gif

מי קיבלה 93 במגן במתמטיקה? אני
שם: אוריין גיל: 16+ יישוב: נס ציונה יש לך חיית מחמד? לא מה? איפה אתה יושב עכשיו? בחדר איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? דווקא לא אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? הפיזמון של סוויט סקריפייס שיר שמתנגן ברקע? אביב גפן- יומן מסע כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 30 ומשו איפה היית רוצה להיות עכשיו? לישון יש חבר\ה? לא כיף ביחד? מאוד כיף לנו יחד מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום בבצפר וצחקת? לפני כמה זמן ובכית? ביום הזיכרון לחללי צה"ל והתעצבנת ברמות מטורפות? מממ..
ורקדת כמו משוגע\ת? חחח
לקחת סמים? חס וחלילה עישנת סיגריה? איכ עישנת נרגילה? פיכס שתית אלכוהול? לפני שבועיים בערך השתכרת? באותה הפעם
קנית דיסק? לפני איזה שנה הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? אתמול שלחת מייל? טחחח מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אין לנו מתמטיקה" ובהכי חדשה? "וואו גדול מזל טוב!" (תודה תודה, על המגן) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול איזה ספר קראת לאחרונה? סיפור פשוט של ש"י עגנון ממליץ\ה עליו? טחח לא.. הכתיבה ממש מעצבנת.. קוראים קוראים ואחרי כמה עמודים קולטים שאין לך מושג מה קראת מוכן\לסיים את השאלון? יאפ, צ'או
חזרה לחרוש לכימיה..

Hen Ohana

New member
...

שם: חן גיל: 17 יישוב: ב"ש יש לך חיית מחמד? לא איפה אתה יושב עכשיו? במחשב...? איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 200 ומשו.. אתה משלם את החשבון? אבא יש עבודה? לא ממש מה? עושה פנים לפעמים.. מה הצלצול שלך בפלאפון? כרגע משהו של קרי אנדרווד..כל פעם זה משתנה שיר שמתנגן ברקע? כלום כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 30 במסן. איפה היית רוצה להיות עכשיו? אמ...לא דעת.. יש חבר\ה? לא מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת? אתמול ובכית? שלשום והתעצבנת ברמות מטורפות? שלשום ורקדת כמו משוגע\ת? אמממ..לא זוכרת. לקחת סמים? לא נוגעת בזה עישנת סיגריה? כנ"ל עישנת נרגילה? לא מעשנת שתית אלכוהול? דיי מזמן השתכרת? אף פעם קנית דיסק? כשיצא הדיסק ה2 של סינרגיה הורדת שיר? היום לפני חצי שעה בדקת אימייל? פיייי..כמה שבועות שלחת מייל? " מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? את יתרת חשבון הסלקום מתחילת אפריל ובהכי חדשה?"נו איך הייה"? ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מזו ששלחה תהודעה. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי ספר מאז היסודי מוכן\לסיים את השאלון? כן [=

ווהוופידופידו

אין לי כוח להדגיש
שם: עידו גיל: 17 יישוב: בית שערים, עמק יזרעאל, ליד חיפה. יש לך חיית מחמד? יש לי כלב עיוור שקוראים לו קווידיץ' (ואני אפילו יודע להגיד את זה בערבית!) מה? וואוו, אני שונא אותך>< איפה אתה יושב עכשיו? ליד המחשב, בבית
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 400
אתה משלם את החשבון? כן!@#$%@#$!% אני ממש לא אוהב את השאלון הזה. יש עבודה? כן (לא מפרט עכשיו כי יודע שבהמשך תשאלו אותי "מה?") מה? מפעיל חוגי מבוכים ודרקונים ושחמט. מה הצלצול שלך בפלאפון? buffy theme שיר שמתנגן ברקע? אין
לא אופייני לי במיוחד. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? הוא לא פועל
אני כנראה ממש עייף
איפה היית רוצה להיות עכשיו? ממ. עם המון חברים בים או משו. יש חבר\ה? אההא
כיף ביחד? נהדר.^^ מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום. וצחקת? היום. ובכית? הו. לאחרונה.. בשבוע האחרון מתישהו. והתעצבנת ברמות מטורפות? אני לא כ-זה מתעצבן הרבה. לא יודע. ורקדת כמו משוגע\ת? ממאאעע. הא! ביום העצמאות
לקחת סמים? מעולם לא!
עישנת סיגריה? מעולם לא!
עישנת נרגילה? מעולם לא! שתית אלכוהול? יום העצמאות. השתכרת? מעולם לא! קנית דיסק? אני חושב שהדיסק האחרון שקניתי היה The Open Door.. הורדת שיר? לפני כמה זמן, את "ברית דמים" של מירי אלוני. שיר מדהים. בדקת אימייל? ממ. אתמול. שלחת מייל? not of lately. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? זה אישי. ובהכי חדשה? "שבת שלום, תדבר איתי" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? באמת שאין לי כוח לבדוק. אבל אני חושב שמאתמול. איזה ספר קראת לאחרונה? אני עכשיו קורא את "למה לא באת לפני המלחמה" של ליזי דורון - שהוא מעולה, ואני הולך לקנות אותו כי הוא פשוט חובה בבית. וגם את Ship Of Destiny של רובין הוב, שאותו קניתי
ממליץ\ה עליו? סעמק איתכם. מוכן\לסיים את השאלון? לא!! רק לא לסיים את השאלון!~!! אעאעQ@#$%!$%'קרמהדזוגרפ9א
עידו.

Evi Virus

New member
אוי, זה פסקול נהדר../images/Emo99.gif

אני מתכננת ללמוד מתישהו את הסולו של ויקטור^^ למדת בפסנתר במקרה משהו מהסרט?

y a m i girl

New member
נענה...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

שם: נטע גיל: 16 וכמעט 18 חודשים ( כן, אני סופרת, אוף) יישוב:מזכרת בתיה(XD) אימפריה! יש לך חיית מחמד?3 חתולים, דגים ו4 גורי חתולים שהאמא שלהם נטשה אותם ואנחנו מטפלים להם ומחפשים להם בתים ( אמא אומרת ש 7 חתולים זה יותר מידי
) מישו רוצה חתול?! מה? יופי, פירטתי בקודמת>< איפה אתה יושב עכשיו? בממ"ד, מול המחשב וכוס הקפה שלי. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לאזוכרת. אמא לא עדכנה אותי אז כנראה שלא הגזמתי החודש... אתה משלם את החשבון? אמא... למרות איומים רבים ביותר... אבל אין לי איך לממן יש עבודה?הלוואי, טוב בקרוב אני מתחילה... מה? אני כנראה מתחילה לעבוד עם חברים באולם אירועים ( לשלם על המסע לפולין ממרץ...) מה הצלצול שלך בפלאפון? כרגע EF שיר שמתנגן ברקע? בדיוק נגמרHaunted
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 40 איפה היית רוצה להיות עכשיו? ארומה, עם הגרעין שלי, שנים לא הייתי שמה
ואני מתגעגעת לגרעין יש חבר\ה? הלוואי לאחד מהם
כיף ביחד? *בכי* מתי בפעם האחרונה התרגשת? בטח לא מזמן וצחקת? היום ובכית?היום והתעצבנת ברמות מטורפות?היום ורקדת כמו משוגע\ת? היו כל מיני פעמים, אבל הפעם האחרונה שממש ממש ממש הגזמתי - כשאמרו שאוו באים
לקחת סמים? אףפעם! עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה?לא ( אני מחונכת
) שתית אלכוהול? יום או יומיים השתכרת? שנה בערך. קנית דיסק? *חושבת* 27 בפברואר, בנתב"ג, לפני הטיסה לפולין, את דיזי דה גירל של הגוגודולז (
- דיסק שאני רוצה מכיתה ו' בערךXD) הורדת שיר? אמ... לאמזמן, השבוע. בדקת אימייל? השבוע, אבל במקרה שלחת מייל? שלושה שבועות מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?" לא נוסעת לת"א, מתי את ברחובות" - עמוק
ובהכי חדשה?"מעולה..." ואו, העומק... ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?לפני ארבעה ימים מחברה איזה ספר קראת לאחרונה?חזרתי לקרא את בני אננסי ( של ניל גיימן. נילייי
) ממליץ\ה עליו? בינתיים הוא נחמד^^ מוכן\לסיים את השאלון? אני בסדר, יכולה להמשיך. תפוזניקית כבר כ"כ הרבה זמן שעשעתי שאלונים ארוכים מזה. טוב, מסתבר שזהו

Ash Black Queen

New member
ממ... אני משועממת.

שם: לא אומרת גיל: לא אומרת יישוב: לא אומרת יש לך חיית מחמד? כן!!! הוא חתול והוא חמוד :) מה? TELL YOU איפה אתה יושב עכשיו? אצל דוד שלי איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון **עוברת לסלקום במאי** יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא יודעת. אתה משלם את החשבון? עם כסף. יש עבודה? אין עבודה. מה? אין מה הצלצול שלך בפלאפון? My Immortal ברינגטון. וואי, זה נשמע נורא, אבל מה לא עושים כדי להכניס לאוונסנס קצת כסף (אני יודעת שהם לא מקבלים את זה אבל אני צריכה תירוץ :|) שיר שמתנגן ברקע? עכשיו אין, אני אצל דוד שלי והמוזיקה האהובה עליו, בואו נגיד, בלי להעליב.. דיי אממ... איילית גולנית ומזרחית כזאת. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? **כנ"ל, אין אייסיקיו ומסנג'ר** איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם איימי לי בחדר. **כחברה הכי טובה שלה** יש חבר\ה? איימי
(הלוואי). ולא, אין. כיף ביחד? עם מי? עם עצמי? נהדר! מתי בפעם האחרונה התרגשת? כששמעתי שאוונסנס באים לארץ וצחקת? היום בשיעור חברה כשעומר בירך אותי ליום ההולדת. ובכית? היום בשיעור חברה, כשהמחנכת סיפרה לנו שמסיבת הסיום נופלת על התאריך של ההופעה של אוונסנס. יותר נכון הייתי בשוק! זה סיכוי של 1 ל-30! והתעצבנת ברמות מטורפות? **סעיף קודם** ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם. אני לא יודעת לרקוד. לקחת סמים? לא :-| עישנת סיגריה? לא. איכס. עישנת נרגילה? לא. שתית אלכוהול? כן, אני טועמת (ובטיול בת מצווה שתיתי כמה כוסות בירה.) השתכרת? לא. קנית דיסק? בפעם האחרונה שקניתי דיסק הייתה אתמול. הורדת שיר? וואו, באמת לפני הרבה זמן. בדקת אימייל? הרגע :-| שלחת מייל? לפני הרבה זמן. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? נכנסות - "תפוס!" יוצאות - "אצל כצה?" ובהכי חדשה? נכנסות - "רוצים להופיע כניצבים באלופה? צלמו עיבוד משלכם לסצינה האהובה עליכם ושלחו מועמדות דרך אתר YNET" יוצאות - "אני לא באה. יש לדוד שלי מסיבת אירוסין". ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מאמא. איזה ספר קראת לאחרונה? אני קוראת מלא ביחד. ממליץ\ה עליו? לקרוא מלא ביחד? לא. מוכן\לסיים את השאלון? לא!! אני עדיין משועממת!!

Rose Madder

New member
הגזמת, מה זה בבקשה תענו,

כולם יודעים שהסיכוי שמישהו יקרא את התשובות שלהם קלוש, הם בכל זאת עונים
|מדורה|שם: אורית |מדורה|גיל: 15 |מדורה|יישוב: חיפה |מדורה|יש לך חיית מחמד? נפטר, ז"ל |מדורה|איפה אתה יושב עכשיו? בכיסא של המחשב, בחדר |מדורה|איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון, לא רק מדברים
|מדורה|יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 60 ש"ח
אני משקיעה! |מדורה|אתה משלם את החשבון? לא
|מדורה|יש עבודה? לצערי לא |מדורה|מה הצלצול שלך בפלאפון? משהו לא מוגדר, שמצייץ "יההההההה" בסוף
|מדורה|שיר שמתנגן ברקע? משהומהמסיבה המעפנה של השכנה בת ה13 שלי>< זבל משובח. |מדורה|כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 12. נו מה, שישי>< |מדורה|איפה היית רוצה להיות עכשיו? מול הטלויזיה, רואה הבלוג של מאי |מדורה|יש חבר\ה? לא |מדורה|מתי בפעם האחרונה |מדורה|התרגשת? היום, כשהייתי כוסית [לא] |מדורה|וצחקת? היום, כשאיפרתי את חברה שלי והיא נחרדה מזהXD |מדורה|ובכית? היום, חשבתי על הכלב שלי... |מדורה|והתעצבנת ברמות מטורפות? היום, כשחנקו אותי |מדורה|ורקדת כמו משוגע\ת? לא זוכרת
|מדורה|לקחת סמים? מעולם |מדורה|עישנת סיגריה? מעולם |מדורה|עישנת נרגילה? אההההה. אל תזכירו לי. |מדורה|שתית אלכוהול? ביומ"צ, בירה
|מדורה|השתכרת? מעולם לא!
|מדורה|קנית דיסק? אוקיי זה היה לפני שנתים בערך |מדורה|הורדת שיר? היום! סקסי בק של גסטיןD: |מדורה|בדקת אימייל? גם היום, ולא היה לי אף אימייל. אם זה מעורר במישהו שאלות
|מדורה|שלחת מייל? לפני שנת אור |מדורה|מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אוריתקלה חמדתי, רוצה להפגש היום? |מדורה|ובהכי חדשה? היי אורית, הטפסים נמצאו. חרא. |מדורה|ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 19:44 היום |מדורה|איזה ספר קראת לאחרונה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ממלכה
|מדורה|ממליץ\ה עליו? מאודדדדדדדד |מדורה|מוכן\לסיים את השאלון? כן
|מדורה| |מדורה|הודגש באמצעות מדגישומטיק
|מדורה|

למעלה