שאלון!!

shirapeled

New member
../images/Emo41.gif שאלון!!../images/Emo41.gif

שאלון חביב שמצאתי.. בבקשה תענו!-מבט מתחנן- שם: גיל: יישוב: יש לך חיית מחמד? מה? איפה אתה יושב עכשיו? איזה חברת פלאפון יש לך? יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אתה משלם את החשבון? יש עבודה? מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? שיר שמתנגן ברקע? כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? יש חבר\ה? כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? וצחקת? ובכית? והתעצבנת ברמות מטורפות? ורקדת כמו משוגע\ת? לקחת סמים? עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? קנית דיסק? הורדת שיר? בדקת אימייל? שלחת מייל? מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? ובהכי חדשה? ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? איזה ספר קראת לאחרונה? ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון?

kittycatbone

New member
מ-שעמם ליXD

לכן אתם רואים את תופעת ה-יסמין עונה לשאלונים-! שם:
יסמין, ז'סמין, ג'סמין,ז'סמה, ג'ס, ג'סי, [קושקושית], הממ מה עוד יש?
ג. אלה. יש לך חיית מחמד?
יא!! מה?
שני חתולים מאמים! איפה אתה יושב עכשיו?
על המיטהXD איזה חברת פלאפון יש לך?
סלקום! יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?
האמת באמת היה לי חשבון קצת גדול *יחסית*. אמא לא אוהבת את זה
אתה משלם את החשבון?
המשפט "אמא לא אוהבת את זה" רמז על התשובהXD יש עבודה?
מה זה לא
מה?
מה הצלצול שלך בפלאפון?
מיסינג לאנשים, ילו של קולדפליי למשפחה, וריקוד הכובע למסטולים
שיר שמתנגן ברקע?
כלום! כרגע.. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?
אני לא באמת סופרת
יותר מדי! איפה היית רוצה להיות עכשיו?
המממממממ. הייתי אומרת במיטה ישנה! אבל, אני על המיטה באמת, ויכולה ללכת לישון אם אני רוצה.צריכה אפילו. אז זה יהיה טיפשי להגיד את זה! יש חבר\ה?
לא כיף ביחד?
מאוד
מתי בפעם האחרונה התרגשת?
היום! כשחשבתי על הפתיחת תערוכה ביום שבת
וצחקת?
היום! ובכית?
אתמול? והתעצבנת ברמות מטורפות?
אתמול
ורקדת כמו משוגע\ת?
הממ. מתישהו! לקחת סמים?
נוור! באמת!!!! לא מעמינים? אל תעמינו
עישנת סיגריה?
חס וחסה!!!! |סמיילי חסה שעשיתי| עישנת נרגילה?
לא.. שתית אלכוהול?
לא בצורה משכרת. השתכרת?
איך ידעתי שזאת תהיה השאלה הבאה
קנית דיסק?
אומגוד, למה לזרוע מלח??
כל כך מזמןןןןןןןןןןןןן. אבל אמא טסה עוד שבוע, ככה שאז היא תקנה לי!!!!
וגם יש לי כסף שהרווחתי ביום העצמאות, אז אולי אני אצ'פר את עצמי
הורדת שיר?
הממ אתמול. בדקת אימייל?
היום! שלחת מייל?
אתמול!
דמט, הייתה לי הרגשה שהשאלה הבאה תהיה "למי"
מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?
הודעה ששמרתי מידיד שלי מהתזמורת ששלח לי בזמן שהיינו בברלין.!
ובהכי חדשה?
"יש מחר איזה יומרוכז או משהו?"
אפי המרחפת
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?
מה?
9 בערב?? אפי התקשרה אליי?
למה לא ידעתי על זה?
איזה ספר קראת לאחרונה?
יו.. הממ לא זוכרתXP ממליץ\ה עליו?
אם זה סיפור פשוט, אז ממש. מממממממממממש. ממממממממממממממממממממממש לא!#@!#!. מוכן\לסיים את השאלון?
יאפ!!!

La InoLviDable

New member
לא רוצה מתכונת מחר ;[

שם: מיכל גיל: עוד חודשיים וחצי 18
יישוב: נס ציונה [עיר
.] יש לך חיית מחמד? בהחלט! מה? כלב, דג וארנבת ננסית
איפה אתה יושב עכשיו? על הספה בסלון איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא בדקתי
אתה משלם את החשבון? נופ יש עבודה? לא מה? מה ;[ מה הצלצול שלך בפלאפון? "someone's calling you, you better pick it up" שיר שמתנגן ברקע? שינה ישנה - רונה קינן כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 32, אבל מה זה עוזר כשאי אפשר לדבר איתם ;[ איפה היית רוצה להיות עכשיו? בחו"ל יש חבר\ה? נופ כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה: התרגשת? לפני כמה שעות, היה סרט ממש יפה
וצחקת? כמה דקות ובכית? כמה ימים והתעצבנת ברמות מטורפות? לא נראה לי שאי פעם
ורקדת כמו משוגע\ת? בפעם היחידה שרקדתי, בכיתה ד' או משהו לקחת סמים? כל חודש, הפעם הבאה בשבוע הבא XD עישנת סיגריה? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? גלידה השתכרת? דובדבן קנית דיסק? קנו לי, לפני שלושה שבועות הורדת שיר? מתישהו השבוע בדקת אימייל? בשעה האחרונה שלחת מייל? אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "רישום הסתיים בהצלחה" [קניתי את הפלאפון לפני יומיים XD] ובהכי חדשה? "טוב, במסנ זה לא עובד, אבל את מתכננת לבוא למדורת פורום? (בואיבואי^^) " ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום ב- 17:00 איזה ספר קראת לאחרונה? "סרטן - יצירת חיים" ממליץ\ה עליו? לא, טמבל >< ספר טיפש! מוכן\לסיים את השאלון? לא ממש, הוא לא היה ממצה במיוחד :( הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aragollum

New member
למה הסמס הזה מוכר לי../images/Emo8.gif

וכע, סיפרת לי על הספר הטיפשי XD (אבל לא על המתכונת, במה היא הייתה?
) אנחנו צריכים למצוא דרך קומיוניקציה בלתי-תלויה בווינדוז לייב מסנן

yogniz

New member
נו טוב...../images/Emo109.gif

יותר מדי זמן בבית
הגיע הזמן לחזור לצבא כבר..
שם: יוגב
יישוב: בית יהושוע (ולדי:"פרבר של נתניה")
יש לך חיית מחמד? כן..לולו כלבת הזאב הלבנה שלי כפרה עליה..והיו חתולים גם לפני שהיא הגיע
מה? אה נו כבר רשמתי
איפה אתה יושב עכשיו? בכיסא בחדר?
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? דווקא לא נורא בחודש שעבר יחסית..
אתה משלם את החשבון?
יש עבודה? צבא...
מה? תצפיתן ממש מגניב של חיל האוויר
מה הצלצול שלך בפלאפון? לית'יום
שיר שמתנגן ברקע? Muse- Exo politics
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? באייסיקיו 25..מתוכם אני מכיר איזה 7 XD ובמסנג'ר...42 מתוכם דיברתי בשנה האחרונה רק עם איזה 8 XD
איפה היית רוצה להיות עכשיו? אממ שנדבר לטווח הרחוק? (הולנד, סקנדינביה?) או לטווח הקצר? אני רוצה לחזור לחרמון (צבא) כבר נמאס בבית..
יש חבר\ה? לא..
כיף ביחד? ממש לא כיף לא ביחד..
מתי בפעם האחרונה התרגשת? אמממ..לצערי שלשום..לצערי זה היה באירוע של גאידמק..כשהדמיעו בזמן הזיקוקים את ההכרזה של בן גוריום על המדינה ואת ההצבעה באו"ם..זה בהחלט היה מרגש...רק אותי מרגשים הדברים האלה?
וצחקת? אממ..וואו לא צחקתי היום..אממ נאי מניח ששלשום..
ובכית? שבוע שעבר נראה לי
והתעצבנת ברמות מטורפות? אני מתעצבן הרבה...ברמה מטורפת אבל רק לפני 3 שבועות ככה..
ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם..
לקחת סמים? NEVER
עישנת סיגריה? EVER
עישנת נרגילה? NO WAY
שתית אלכוהול? אממ שלשום...אני צריך להתבייש...פעם גם פה הייתי רושם NEVER..
השתכרת? אוקיי זה NEVER בעזרת ה'
קנית דיסק? פחחח את TOD לפני כמעט שנה..
הורדת שיר? היום
בדקת אימייל? היום
שלחת מייל? וואו לא זוכר XD
מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אני כל הזמן מוחק...ומשאיר חלק...אז האחרונה היא מענבל..כן כן זאתי שהייהת בפורום כפרעליה..."מזל טוב שמן! שיהיה יומולדת שמח:)"
ובהכי חדשה? "אתה בא?" מאח שלי
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מהיום בבוקר...תפנימו אני לא עונה שאני ישן
איזה ספר קראת לאחרונה? אממ...את ההוביט (שלא קראתי מאז שהייתי בן 10 בערך..)
ממליץ\ה עליו? מאוד.
מוכן\לסיים את השאלון? סיימתי לא?

לא האמת שגם אני ממש התרגשתי מזה שלשום כשהיי

כשהייתי איתך שם ביום העצמאות,זה נראה כאילו כל אחד מרוכז לבד במחשבות שלו ולא שיתפתי אבל זה ריגש אותי מאוד=)

darkDork

New member
אף פעם לא רקדת כמו משוגע? יש לי חומר בוידאו

שמעיד אחרת. XDDDDD

Yoko Nakajima

New member
יאללה בא לי בטוב שאלון עכשיו

שם: לירן גיל: כמעט 17 יישוב: יישוב כלשהו במרכז הארץ יש לך חיית מחמד? נופ מה? נופ איפה אתה יושב עכשיו? כאן. על הכיסא. בחדר שלי. איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אבא יודע, אני לא בדיוק עוקבת >< אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? בערך...שיעור פרטי פה שיעור פרטי שם.... מה? כתבתי למעלה מה הצלצול שלך בפלאפון? בינתיים שיר של ברייקינג בנג'מין לשיחות מזוהות ושיר של 3 דייז גרייס לשיחות לא מזוהות. צריכה אבל להקליט מחדש אנשים ולשים צלצולים מיוחדים לכל אחד, עשיתי את זה ונמחק לי כשתיקנו לי תפלאפון.. שיר שמתנגן ברקע? השקט שעוזר לאימא ואבא להירדם. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? מסנג'ר. 57. איפה היית רוצה להיות עכשיו? פה או בסטודיו, רוקדת. או על במה, שרה ומנגנת. יש חבר\ה? נופ כיף ביחד? אין אבל מתי בפעם האחרונה התרגשת? מוקדם יותר היום, לא זוכרת מתי בדיוק וצחקת? היום בצהריים ובכית? הממ...יום אחרי יום השואה, אבל בטח הייתה עוד פעם אחרכך והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת ורקדת כמו משוגע\ת? אתמול =] לקחת סמים? חס וחסה! עישנת סיגריה? כנ"ל עישנת נרגילה? כנ"ל (....אחח רואים איזו ילדה טובה אני?
) שתית אלכוהול? אולי בבת מצווה שלי, חצי כוסית טחחחח השתכרת? נבר קנית דיסק? פייייי מזמן לא הורדת שיר? הרבה זמן לא, אין לי תוכנה אז אני מבקשת מאנשים שיורידו לי ^^ בדקת אימייל? בבוקר שלחת מייל? גם בבוקר מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "חג שמח!" ובהכי חדשה? "אוו בואי למחשב ונמשיך את המשחק. סורי על החפירה" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? יום שלישי. שתראו שאני לא מהמסננות =] איזה ספר קראת לאחרונה? לאחרונה? >< הממ....נאדה ממליץ\ה עליו? סתכלו למעלה מוכן\לסיים את השאלון? אויש נו, חייבים? P:

frozen Blood

New member
למה אני לא באוויטה עכשיו;[

שם:ולדיולד! גיל: 18 יישוב:נתניה: יש לך חיית מחמד?יאפ מה?כבשה אפגנית(חתול) איפה אתה יושב עכשיו?על כסא איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפוןXD יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?אממ לא ממש:X... יש לי מסלול וכאלה:X אתה משלם את החשבון?נופ יש עבודה?נופ מה?זונה בחינם מה הצלצול שלך בפלאפון?כנפיים-עברי שיר שמתנגן ברקע?אחיות מספריים-לא מתחשר לי לרקוד כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?יותר מדי:X איפה היית רוצה להיות עכשיו?באוויטה!!!! יש חבר\ה?נופ כיף ביחד?אם יהיה אז כנראה שיהיה כיף. מתי בפעם האחרונה התרגשת?אממ לפני כמה דקות וצחקת?גם לפני כמה דקות ובכית? אממ לפני כמה זמן והתעצבנת ברמות מטורפות?אמממ עצמאות. ורקדת כמו משוגע\ת?לא שזכור לי. לקחת סמים?נוור עישנת סיגריה?נוור עישנת נרגילה?נוור שתית אלכוהול?אמממ היום שתיתי XL אם זה נחשב:X..ואם לא אז לפני שבוע בערך. השתכרת?נוור קנית דיסק?מזמן מזמן הורדת שיר?אתמולXD בדקת אימייל?לפני שעה בערך שלחת מייל?אממממ לפני חצי שנה מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?"בע:\ מצטערת" ובהכי חדשה?"תתחבר לאייסי" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?מלפני 12 שעות איזה ספר קראת לאחרונה?מיקוד 007;[ ממליץ\ה עליו?לא>< תברחו מוכן\לסיים את השאלון?לא!

TheRainMaker

New member
ארטיק ב12 בלילה זה טוב^^

שם: בר. גיל: 18. יישוב: איה איה נהריה! [איה זה קולות חמור
] יש לך חיית מחמד? כן. מה?פייפר וליאו, אוגרים ^^ איפה אתה יושב עכשיו? על כיסא?
איזה חברת פלאפון יש לך? מירס XXXXXXXXX: יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ממוצע.. אתה משלם את החשבון?לאXD יש עבודה? לא. מה? מו. מה הצלצול שלך בפלאפון? BMTL;[ זה הדבר היחיד האוונסנסי שיש למירס להציע!;[ שיר שמתנגן ברקע?
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? כרגע 13. איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה של טום ולינג חוגג לו יומהולדת 30?
יש חבר\ה? לא. כיף ביחד? איי גאס נוטX: מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני כמה דקות. אבל זה סתם כי הקור של הארטיק עלה לי למוח. וצחקת? היום בבוקר. ובכית? יום הזכרון:/ והתעצבנת ברמות מטורפות? X: ורקדת כמו משוגע\ת?X: לקחת סמים?
עישנת סיגריה? ממ 5 שנים?
עישנת נרגילה?
שתית אלכוהול? בעצמאות. השתכרת?
קנית דיסק?חודש בערך. הורדת שיר? אתמול. בדקת אימייל? בבוקר. שלחת מייל? ממ לפני שבוע. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?*בודק* וואו הודעה מליאהב
"וול, האינטרנט בחר להתעלל בי. הספקתי לקורא את הפוסט. פשוט מדהים, גרמת לי להתרגש."
ובהכי חדשה? "אם אתה לא בא לפגישת מחזור זה לא יגמר יפה."
מג'ניה. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מהיום בבוקר, אמא X: איזה ספר קראת לאחרונה? לא זוכרX: ממליץ\ה עליו? כן
מוכן\לסיים את השאלון?

Freak Mor

New member
משעמם לי... ><

הנה: שם: מור. גיל: 16.. ביולי 17. יישוב: ת"א.. O: יש לך חיית מחמד? אממ.. כן? מה? דגים, נחשב? ._. איפה אתה יושב עכשיו? בכיסא מול המחשב? XD איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום.. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא.. אתה משלם את החשבון? לא. XD יש עבודה? לא. מה? אמרתי לא >_> מה הצלצול שלך בפלאפון? Anywhere-Evanescence ^^ שיר שמתנגן ברקע? Going under-Evanescence... כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 22.. חע.. אייסיקיו מזמן הפסקתי להשתמש. איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה? XD אני מתה מעייפות. יש חבר\ה? לא. כיף ביחד? לא~ מתי בפעם האחרונה התרגשת? אממ.. היום?.. צו ראשון. >< וצחקת? היום.. ובכית? אני לא בוכה.
סתם.. >< היום... נשברתי. >< והתעצבנת ברמות מטורפות? אממ.. לא היום XD ורקדת כמו משוגע\ת? לא זוכרת.. לקחת סמים? בחיים לא. עישנת סיגריה? לא.. עישון פאסיבי? עישנת נרגילה? לא. שתית אלכוהול? לא. השתכרת? לאאא. קנית דיסק? אני לא קונה דיסקים, אין תקציב.
הורדת שיר? אממ.. המחשב האידיוט שלי לא נותן לי להוריד שירים. |: בדקת אימייל? כבר שנה לא בדקתי XD שלחת מייל? אני לא יודעת איך משתמשים בזה בכלל S: מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "היי, מזמן לא ראיתי אותך. אני מתגעגעת! מה המצב?" מחברה שלי קאטיה ב28 לינואר חחח. ובהכי חדשה? "מתי את באה הביתה?" מאחותי, היום. P: ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מידיד שלי.. לפני חצי שעה.. לא היה לי כוח לענות. ._. איזה ספר קראת לאחרונה? "קיץ אחד ביחד" -ליאת רוטנר. בפעם המאה אולי. >< ממליץ\ה עליו? מאוד. :] מוכן\לסיים את השאלון? סוף סוף. XD

שלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

שם:לינלין\ניהאו גיל: 19 וחצי יישוב:ת''א יש לך חיית מחמד?לא מה? איפה אתה יושב עכשיו?מול המחשב נו באמת איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג',כיפכפתי אותם באמאמאמא'שלהם,שיתקנו לי ת'פלא המטומטם הזה כבר יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לא. אתה משלם את החשבון?כן יש עבודה?לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון?שאקירה-שאקירה?
לא החלפתי כבר כמעט שנה שיר שמתנגן ברקע?שומדבר כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?בסביבות ה30 איפה היית רוצה להיות עכשיו?בבה''ד עם ג'ןג'ן
בהכנה לקצונה. יש חבר\ה?לא,פאק חניכים שלי כל הזמן שואלים על זה
מביך*מסמיקה* כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת?לפני ממש 5 דק' וצחקת?כשקמתי בבוקר וסיפרתי לשותפה שלי שהיא דיברה בערבית מתוך שינה ובכית?אתמול בנסיעה חזרה לדירה.סיימתי ספר עצוב שעשה לי ריגשי והתעצבנת ברמות מטורפות?מתישהו השבוע,לא זוכרת מתי
ורקדת כמו משוגע\ת?עבר יותר מידי זמן מאז *משתעלת* יוגב
לקחת סמים?אף פעם עישנת סיגריה?*מגלגלת עיניים* עישנת נרגילה?*כנ''ל* שתית אלכוהול?לפני שבועיים השתכרת?לפני שבועיים? קנית דיסק?פייייי,לא יצא שומדבר מעניין לאחרונה הורדת שיר?פייייי שנתיים נדמה לי בדקת אימייל?ביום העצמאות שלחת מייל? ביום העצמאות מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?"חחחח לין הגדולה הרסת אותי מצחוק,יאללה ניפגש ונעשה את הפאן של הלייף"
בדיחה פרטית כזו על ליןה קטנה
ובהכי חדשה?"לין התקבלתי!"(חברה שלי שהתקבלה להיות מפק''צית) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?מ22:38 היום איזה ספר קראת לאחרונה?"היום שאחרי" נדמה לי ככה קראו לספר ממליץ\ה עליו?כן מוכן\לסיים את השאלון?יאללה

double O S

New member
בלעט.../images/Emo96.gif

שם: שמוליק גיל: 18 יישוב: נס ציונה יש לך חיית מחמד? לא מה? להלה איפה אתה יושב עכשיו? על הכסא?~_~ איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא יודע:X אתה משלם את החשבון? לאD: יש עבודה? לא מה? להלה מה הצלצול שלך בפלאפון? MI או רוצי שמוליק, תלוי בבנאדםP: שיר שמתנגן ברקע? Alanis Morissette- Hands Clean כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 51 איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם חברים>; יש חבר\ה? לא כיף ביחד? ~_~ מתי בפעם האחרונה התרגשת? ממממ, לוזוכר:O וצחקת? היום מתישו ובכית? מזמן:O והתעצבנת ברמות מטורפות? לוידע;[ ורקדת כמו משוגע\ת? D: לקחת סמים? אפעם עישנת סיגריה? אפעם עישנת נרגילה? אפעם שתית אלכוהול? מממ, כשטעמתי וויסקי לפני כמה ימים?:| השתכרת? אפעם קנית דיסק? כיתה...ה'? הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? מזמן:| שלחת מייל? מזמן עוד יותר;[ מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? סודיP: ובהכי חדשה? כנ"ל:O ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 22:47
איזה ספר קראת לאחרונה? מממ, קראתי את "שאהבה נפשי" אבל הוא משעמם אותי:| ממליץ\ה עליו? לא:| מוכן\לסיים את השאלון? יאס.

למעלה