תמיד יש פעם ראשונה, וגם ככה משעמם...
שם: ליאב גיל: 21 יישוב: מבשרת ציון (ליד ירושלים) יש לך חיית מחמד? כבר לא מה? הייתה כלבה (קראו לה stairway) איפה אתה יושב עכשיו? על הרצפה, באמת איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? הכל יחסי, יחסית אלי לא : ) אתה משלם את החשבון? כן יש עבודה? בערך מה? ברמן (מממן הקלטות של עצמי תוך כדי) מה הצלצול שלך בפלאפון?יש המון סוגים, אחד לכל בנאדם, הרבה אוונסנס

שיר שמתנגן ברקע?Tongue Tied של Earshot כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? מסנג'ר - 74 איפה היית רוצה להיות עכשיו? מוזס בהרצליה יש חבר\ה? יש חבר כיף ביחד? כיף מאוד

מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום כשחבר שלי אמר לי שהוא אוהב אותי אחרי שרבנו כמה ימים וצחקת? היום כשקראתי ספר של טרי פראצ'ט ובכית? היום (באמת צריך סיבה??) והתעצבנת ברמות מטורפות? היום כששמעתי שמגרשים מהארץ פליטים שהגיעו מדרפור ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם - לא רוקד לקחת סמים? אף פעם עישנת סיגריה? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? אתמול

השתכרת? לפני הרבה זמן... אני כבר לא מצליח

קנית דיסק? אתמול הורדת שיר? לא מוריד שירים בדקת אימייל? לפני כמה דקות שלחת מייל? לפני כמה דקות מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "היציאה מנתניה - חצי שעה! שאר הדרך נראית פנוייה" (חברה יצאה לכיווני מנתניה) ובהכי חדשה? "מי שמת לבד, אוכל לבד" - החבר מגיב על העובדה שאני לא מוכן להתאבד איתו אלא רק לבד

ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? - 17:15, ישנתי... מספר חסוי... איזה ספר קראת לאחרונה? "פולחני כשף" של טרי פראצ'ט ממליץ\ה עליו? ממליץ על כל ספר של פראצ'ט!! במיוחד סדרת עולם הדיסק! מוכן\לסיים את השאלון? לצערי, עכשיו צריך למצוא איך לשעשע את עצמי...