שאלון!!

פרסי555

New member
כמה מוזר, אף אחד פה מעלם לא לקח סמים!../images/Emo189.gif

חחחחחחחחחחח כן בטח! נראה כמה באמת לא לקחו סמים במדורה....

זה כמו ראיון עכשיו? ../images/Emo13.gif

שם: איציק גיל: 21 (ליהי את לא היחידה שזקנה פה..) יישוב: באר שבע יש לך חיית מחמד? לא.. אבל לא הייתי מתנגד לאחת.. מה? (מה מה? חחחחח) איפה אתה יושב עכשיו? (בחדר אינטרנט בבסיס חיחיחי) איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'דה (אורנג' למי שלא הבין
) יצא לך חשבון גדול בחודש שהיה? לא.. אני לא דברן גדול.. חחח אתה משלם את החשבון? אמא שלי יש עבודה? אני חייל אז בינתיים אין.. מה? (שוב "מה?"?) מה הצלצול שלך בפלאפון? (רינגטון של "נרדם על החולות" אני צריך למצוא משהו אחר שיחליף אותו..) שיר שמתנגן ברקע? כרגע אין.. אבל אם הייתי יכול הייתי שם של אוונסנס כמובן.. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 13 באייסי, במסנג'ר אין לי כוח לבדוק
(גם ככה אני לא הרבה שם) איפה היית רוצה להיות עכשיו? בבית.. או אולי במפגש של אוונסנס
יש חבר\ה? מחפש..
כיף ביחד? כשתהיה לי אגיד לכם... מתי בפעם האחרונה: התרגשת? זה קורה לי לעיתים קרובות.. וצחקת? משתדל כל הזמן.. ובכית? הרבה זמן לא בכיתי (בכי רציני) והתעצבנת ברמות מטורפות? אני לא מתעצבן מהר בד"כ.. אז לא זוכר מתי יצא לי.. ורקדת כמו משוגע\ת? אני לא יודע לרקוד..
לקחת סמים? סמים? השתגעתם? עישנת סיגריה? יאכס! עישנת נרגילה? כנ"ל שתית אלכוהול? לא נמשך לזה.. השתכרת? לא יצא לי עדיין.. קנית דיסק? לפני כמה שנים טובות... הורדת שיר? לפני שבועיים בערך.. בדקת אימייל? אני בודק בכל פעם שאני באינטרנט.. שלחת מייל? לא מזמן.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? יש לה קורי עכביש.. אתם באמת רוצים לדעת? (חחח סתם.. אין לי כוח לבדוק) ובהכי חדשה? אני לא חושב שזה עניינכם עם כל הכבוד.. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לא מזמן.. איזה ספר קראת לאחרונה? יומנה של בריג'ט ג'ונס.. נחמד דווקא.. ממליץ\ה עליו? בכיף... מוכן\לסיים את השאלון? בתנאי שיהיה עוד אחד

Shaniequa

New member
לא אני!

ז"א.. רק עוד שנה אני מתגייסת! אומיגאאאאד! עוד שנה בדיוקקקק! ב-29.4.08 רררר

Vitamin Chick

New member
יאי אני אני../images/Emo13.gif

כי כולם נבחנים מחר על 06 ורק אני מדרדרת ל4 יחידות שכמוני לא
שם: אורטל גיל: בקרוב 17! (ב24.6 תכינו את הברכות ביצ'ס) יישוב: ראשל"צ עיר הסמים והפשע יש לך חיית מחמד? לא אבל הייתה פעם מה? ארנבת בשם מימיש עם חיבה עזה לברביות איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' חחח *חברת פלאפון? חברת סלולר בלע* יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כע יחסית אתה משלם את החשבון? עכשיו אני מתחילה כי אמא מזיינת בשכל יש עבודה? בערך יש פיראטית בקרוב תהיה נורמאלית מה? הפיראטית? מסאז'ים חחח מה הצלצול שלך בפלאפון? גירלפרינד של אבריל שיר שמתנגן ברקע? הטלוויזיה *כרגע יש שם את גט דיס פארטי סטארטד של פינק* כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? במסנג'ר 43 איפה היית רוצה להיות עכשיו? ב... מיאמי? יש חבר\ה? לא כיף ביחד? היה כיף מתי בפעם האחרונה התרגשת? אממ שבת בלילה וצחקת? אתמול ובכית? אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול ורקדת כמו משוגע\ת? יום רביעי לקחת סמים? מעולם לא עישנת סיגריה? לפני חודש וחצי בערך עישנת נרגילה? בפסח שתית אלכוהול? רוק עצמאות השתכרת? ^^ קנית דיסק? אחי קנה לי... נחשב? שבוע שעבר הורדת שיר? אממ אתמול חחחח בדקת אימייל? היום שלחת מייל? וואי אממ הרבה זמן... חודש בערך מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אורטליי כפרע שלי איילאביו!!!" ובהכי חדשה? "בלונזי קיבלת 64 ושל לי הוא כבר אמר שאני מגזימה..." *בתעבורה! אני לא מטומטמת* ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול ב23:16 איזה ספר קראת לאחרונה? ההכי אחרון היה שעות מתות ממליץ\ה עליו? בחום מוכן\לסיים את השאלון? לא זה קצר זה

McLayeb

New member
תמיד יש פעם ראשונה, וגם ככה משעמם...

שם: ליאב גיל: 21 יישוב: מבשרת ציון (ליד ירושלים) יש לך חיית מחמד? כבר לא מה? הייתה כלבה (קראו לה stairway) איפה אתה יושב עכשיו? על הרצפה, באמת איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? הכל יחסי, יחסית אלי לא : ) אתה משלם את החשבון? כן יש עבודה? בערך מה? ברמן (מממן הקלטות של עצמי תוך כדי) מה הצלצול שלך בפלאפון?יש המון סוגים, אחד לכל בנאדם, הרבה אוונסנס :) שיר שמתנגן ברקע?Tongue Tied של Earshot כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? מסנג'ר - 74 איפה היית רוצה להיות עכשיו? מוזס בהרצליה יש חבר\ה? יש חבר כיף ביחד? כיף מאוד :) מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום כשחבר שלי אמר לי שהוא אוהב אותי אחרי שרבנו כמה ימים וצחקת? היום כשקראתי ספר של טרי פראצ'ט ובכית? היום (באמת צריך סיבה??) והתעצבנת ברמות מטורפות? היום כששמעתי שמגרשים מהארץ פליטים שהגיעו מדרפור ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם - לא רוקד לקחת סמים? אף פעם עישנת סיגריה? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? אתמול :) השתכרת? לפני הרבה זמן... אני כבר לא מצליח :( קנית דיסק? אתמול הורדת שיר? לא מוריד שירים בדקת אימייל? לפני כמה דקות שלחת מייל? לפני כמה דקות מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "היציאה מנתניה - חצי שעה! שאר הדרך נראית פנוייה" (חברה יצאה לכיווני מנתניה) ובהכי חדשה? "מי שמת לבד, אוכל לבד" - החבר מגיב על העובדה שאני לא מוכן להתאבד איתו אלא רק לבד :) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? - 17:15, ישנתי... מספר חסוי... איזה ספר קראת לאחרונה? "פולחני כשף" של טרי פראצ'ט ממליץ\ה עליו? ממליץ על כל ספר של פראצ'ט!! במיוחד סדרת עולם הדיסק! מוכן\לסיים את השאלון? לצערי, עכשיו צריך למצוא איך לשעשע את עצמי...

למעלה