נו, אני עונה ../images/Emo115.gif
שם: נעם גיל: 17 יישוב: אשדוד יש לך חיית מחמד? כמה מה? ארנבון, אוגרים, דגים (יום אחד יהיה גם כלב) איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב, אלא מה
איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא, אני כמעט לא מדברת בו אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה?-- מה הצלצול שלך בפלאפון? צלצול חביב מהצלצולים שהיו בו מהתחלה (מה, הרינגטונים נורא יקרים
) שיר שמתנגן ברקע? אין כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? שניהם סגורים עכשיו ואין לי כח לפתוח אותם בשביל זה איפה היית רוצה להיות עכשיו? אני מניחה שעם אהובי, כמו תמיד... יש חבר\ה? לא כיף ביחד?-- מתי בפעם האחרונה: התרגשת? היום (ראיתי בביה"ס מישהי עם חולצה של Fallen והתרגשתי מזה כמו אני לא יודעת מה
וצחקת? היום (על זה שהתרגשתי כל כך מהחולצה) ובכית? לא זוכרת והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני 100 שנה ורקדת כמו משוגע\ת? לא זוכרת לקחת סמים? בגלגול הקודם עישנת סיגריה? כנ"ל עישנת נרגילה? כנ"ל שתית אלכוהול? כנ"ל השתכרת? כנ"ל קנית דיסק? בפברואר האחרון הורדת שיר? היום בדקת אימייל? אני מניחה שלפני כמה חודשים שלחת מייל? לא זוכרת, זה היה מזמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אין לי כח לבדוק
ובהכי חדשה? כנ"ל ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? סביר שמהיום איזה ספר קראת לאחרונה? ספר באנגלית לביה"ס ממליץ\ה עליו? לא מוכן\לסיים את השאלון? כן
שם: נעם גיל: 17 יישוב: אשדוד יש לך חיית מחמד? כמה מה? ארנבון, אוגרים, דגים (יום אחד יהיה גם כלב) איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב, אלא מה