שאלון!!

GooGooSap

New member
../images/Emo27.gif

שם: ספיר גיל: 15 יישוב: קצת דרומה לנסראללה
יש לך חיית מחמד? לא מה? איפה אתה יושב עכשיו? על הכיסא חחחחח איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג', סוני אריקסון
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי מושג כמה יצא לי.. ואם אני לא יודעת, אז כנראה שזה לא היה יותר מדי גבוה
אתה משלם את החשבון? לא חח יש עבודה? לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? Blind של לייפהאוס שיר שמתנגן ברקע? Lifehouse - First Time
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 30 באייסי, לא מחוברת במסנג'ר איפה היית רוצה להיות עכשיו? יש חבר\ה? לא כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? היום וצחקת? היום ובכית? אממ.. יום שני (או שיותר נכון להגיד יום שלישי) והתעצבנת ברמות מטורפות? ^^ ורקדת כמו משוגע\ת? ^^ חחח לקחת סמים? לה עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? אתמול שתית אלכוהול? השתכרת? קנית דיסק? הורדת שיר? היום בדקת אימייל? חחחח שלחת מייל? מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אממ שניה... "חיחי כן אני בדרכי לכינרת"
ובהכי חדשה? "מה את עצובה? תחייכי :)" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום בערב איזה ספר קראת לאחרונה? X: ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון? הא? חח

Shaniequa

New member
נמ.נמ.נמ../images/Emo26.gif

שם: שני|קווה| גיל: 17 וחצי^^ יישוב: פ-חחחחח, ציפורי
יש לך חיית מחמד? כע, מיאוווו חתולה [: מה? למה? איך? איפה? מתי? מדוע? ולמה? הזברה? לובשת? פיגגגגגגג'''''''מה? [: איפה אתה יושב עכשיו? ליד המחשב, על כיסא :O איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' או בתרגום פשוט-כתום!
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אמממממ, 250 זה הרבה? אתה משלם את החשבון? לא. |אבא| יש עבודה? המ. אבא נותן כסף? :D מה? ררר. מה הצלצול שלך בפלאפון? SWQ
שיר שמתנגן ברקע? המ, frozen-within temptation
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? במסנג'ר-42. ואייסיקו זה איכ. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בבת יםXDDD יש חבר\ה? לע. כיף ביחד? בארור [: מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכרת..
וצחקת? היום, מלא! ובכית? גם היום..ררררר! והתעצבנת ברמות מטורפות? חחחחחח לא יודעת
ורקדת כמו משוגע\ת? אתמול? לפני הבגרות בערבית
לקחת סמים? never עישנת סיגריה? בקיץ שעבר. עישנת נרגילה? כנ"ל. שתית אלכוהול? לפני שעהXD השתכרת? "להשתכר ולעשות שטויות בחתונה של אחותך" >> בחתונה של אחותי! XDD קנית דיסק? במפגשפורום האחרון.. של within temptation
הורדת שיר? היום בבוקר.. בדקת אימייל? בדיוק בודקת! שלחת מייל? לפני 2 דקות [: מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "חג אהבה שמח ברבי"
ובהכי חדשה? "הדבר הכי טוב שהיה לי אי פעם. הסקס הכי טוב שהיה לי. בחורה מדהימה"
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול, 22:12, דורקה [: איזה ספר קראת לאחרונה? סיפור פשוט?XDD ממליץ\ה עליו? איאאאאככככככככככיכיכי! לאאאאאאא
מוכן\לסיים את השאלון? חחח כע. לילה טובבבבב [:

Freak Mor

New member
אין לי איך. ><

מחשב אידיוט שיוטיוב בקושי עובד ושום תכנת הורדה לא פועלת |: נסתפק בשיר What have you done בMTV. XD

Freak Mor

New member
נו נו נו. ../images/Emo3.gif

כאילו שלא כל העולם צורב דיסקים. XD ממ.. תודה.

Freak Mor

New member
אממ.. ../images/Emo6.gif

לא חשבתי על זה. XD באחד המפגשים שאני -כן- אבוא אליהם? ><

Freak Mor

New member
אוקיי..

אני אבוא אם תחליטו לעשות את זה בת"א. XD אבל יש זמן. ><

למעלה