שאלון!!

Brombit

New member
נו, אני עונה ../images/Emo115.gif

שם: נעם גיל: 17 יישוב: אשדוד יש לך חיית מחמד? כמה מה? ארנבון, אוגרים, דגים (יום אחד יהיה גם כלב) איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב, אלא מה
איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא, אני כמעט לא מדברת בו אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה?-- מה הצלצול שלך בפלאפון? צלצול חביב מהצלצולים שהיו בו מהתחלה (מה, הרינגטונים נורא יקרים
) שיר שמתנגן ברקע? אין כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? שניהם סגורים עכשיו ואין לי כח לפתוח אותם בשביל זה איפה היית רוצה להיות עכשיו? אני מניחה שעם אהובי, כמו תמיד... יש חבר\ה? לא כיף ביחד?-- מתי בפעם האחרונה: התרגשת? היום (ראיתי בביה"ס מישהי עם חולצה של Fallen והתרגשתי מזה כמו אני לא יודעת מה
וצחקת? היום (על זה שהתרגשתי כל כך מהחולצה) ובכית? לא זוכרת והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני 100 שנה ורקדת כמו משוגע\ת? לא זוכרת לקחת סמים? בגלגול הקודם עישנת סיגריה? כנ"ל עישנת נרגילה? כנ"ל שתית אלכוהול? כנ"ל השתכרת? כנ"ל קנית דיסק? בפברואר האחרון הורדת שיר? היום בדקת אימייל? אני מניחה שלפני כמה חודשים שלחת מייל? לא זוכרת, זה היה מזמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אין לי כח לבדוק
ובהכי חדשה? כנ"ל ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? סביר שמהיום איזה ספר קראת לאחרונה? ספר באנגלית לביה"ס ממליץ\ה עליו? לא מוכן\לסיים את השאלון? כן

באמת מצ'עמם

שם: דרור גיל: קצת אחרי 16
יישוב: רמת גן יש לך חיית מחמד? לא מה? אמרתי לא
איפה אתה יושב עכשיו? בחדר (?) איזה חברת פלאפון יש לך? אוראנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אף פעם לא יוצא חשבון גדול
אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? מה פיתאום מה? מה ? מה הצלצול שלך בפלאפון? וויט אוף דה וורלד
שיר שמתנגן ברקע?Evanescence - Where Will You Go כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 17 במסן.. אבל 2 בלילה
איפה היית רוצה להיות עכשיו? IN A GALAXY FAR FAR AWAY יש חבר\ה? לא כיף ביחד? כן מתי בפעם האחרונה התרגשת? שהיה את BROKEN לפני שעתיים בטלויזיה וצחקת? היום עם חברים ובכית? לבכות מצחוק נחשב? אם כן אז שוב עם חברים והתעצבנת ברמות מטורפות? כל הזמן ?%#$^?#$^# ורקדת כמו משוגע\ת? לא קורה לי
לקחת סמים? עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? --- לאאא---
-- נו אני בן 16 -- קנית דיסק? TOD כשיצא הורדת שיר? מוריד דיסקים שלמים
בדקת אימייל? שלחת מייל? - בחיים שלי לע מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אני באה שעה שלישית שים נייר קופי" ממישהי ובהכי חדשה? "אה בסוף אני לא באה"
מאותה אחת
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 24-04-2007 , 11:30 איזה ספר קראת לאחרונה? מחברת היסטוריה נחשב ? ממליץ\ה עליו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מוכן לסיים את השאלון? it almost gave me a heart attack ! --קרדיט לצ'נדלר-- יצאתי עוד יותר משועמם ממה שהתחלתי :| אוי הסתימות... לילהטוב

Lost Lullaby

New member
מהר לפני שאני יוצאת

שם: ליבי גיל: 17 והרבה יישוב: נתניה יש לך חיית מחמד? חתולי מה? איפה אתה יושב עכשיו? בחדר? איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן >< אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? מאתמול כן מה? קופי בין בהרצליה פיתוח מה הצלצול שלך בפלאפון? משתנה לפי קבוצות שיר שמתנגן ברקע? savage garden- chained to you כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אנלא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם החבר יש חבר\ה? חח. כן. כיף ביחד? כן מתי בפעם האחרונה התרגשת? אנערף, אתמול? וצחקת? כנל ובכית? לוידעת והתעצבנת ברמות מטורפות? כנל ורקדת כמו משוגע\ת? נבר? P: לקחת סמים? נבר עישנת סיגריה? נבר עישנת נרגילה? נבר שתית אלכוהול? וואה. השתכרת? נבר נוווו קנית דיסק? ספטמבר לפני כמעט שנתיים
הורדת שיר? מור שלחה לי אתמול, נחשב? בדקת אימייל? אתמול בלילה שלחת מייל? ^ מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? 'זה לא חכם לברוח מהבעיות שלך' וכו' וכו' ובהכי חדשה? >: ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול בערב איזה ספר קראת לאחרונה? ניסיתי את הבושם ולא מתתי עליו ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון? כע הודגש באמצעות מדגישומטיק

אחח להתחיל שעה שלישית ../images/Emo99.gif

שם: מאיה גיל: 15 וחצי! יישוב: חיפה יש לך חיית מחמד? דע מה? מה מה? אתם מתכוונים לאיזו? אז יש לי את מונה הכלבה איפה אתה יושב עכשיו? בבית O: איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? יצא לי חשבון גדול מאז שנתנו לי טלפון. אתה משלם את החשבון? לא XD יש עבודה? נופ מה? מה מה? עוד פעם מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם! טם טם טם טם טם שיר שמתנגן ברקע? almost happy - k's choice כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחוברת כרגע איפה היית רוצה להיות עכשיו? לא פה יש חבר\ה? יאפ
כיף ביחד? הכי בעולם
מתי בפעם האחרונה התרגשת? כל השבוע האחרון וצחקת? אני מניחה שאתמול...בעצם לא בטוח. יכול להיות שלשום ובכית? אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות? באותו סופשבוע שכמעט שברתי את הגיטרה מעצבים ורקדת כמו משוגע\ת? ממזמן
לקחת סמים? נופ עישנת סיגריה? ממ...XD עישנת נרגילה? נראה לי בומבמלה שתית אלכוהול? בירה. ביום העצמאות. השתכרת? בכיתה ט'. אני לא משתכרת. קנית דיסק? אבא קנה - הדיוידי של דה יוזד ו2 הדיסקים של לית'יום
הורדת שיר? ממזמן O: בדקת אימייל? לפני כמה ימים שלחת מייל? לפני כמה ימים
מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? זה פרטי חברים
ובהכי חדשה? XDDDD נראה אתם מבינים את זה XD Oil juice...הכי בעולם...מתגעגעת אלייך! אחח האירוניה XD ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 24.4.2007 איזה ספר קראת לאחרונה? new moon של Stephenie Meyer ממליץ\ה עליו? הוא חביב...אבל צריך לקרוא את הספר הראשון בשביל להבין את זה, כי הוא השני XD מוכן\לסיים את השאלון? סיימתי, לא?

2nd me

New member
אין לי כוח להתארגן. P:

שם: בר. גיל: 15. (רק 15. לא מעבר.) יישוב: חיפה. יש לך חיית מחמד? לא. מה? לא! |מכשירשמיעה| איפה אתה יושב עכשיו? בחדרי, בתוך ערמות בלאגן. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום.
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? חח לא. אין לי SMSים ושיחות.
אתה משלם את החשבון? חח כן.
יש עבודה? כן.
מה? הוראה פרטית (אינגליש), ובייביסיטינג (ישיבה על תינוקות!
) מה הצלצול שלך בפלאפון? *רטט* שיר שמתנגן ברקע? Lose Control.
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? שישה-עשר. איפה היית רוצה להיות עכשיו? במקלחת. יש חבר\ה? כן.
כיף ביחד? כן.
מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני שניה, וואי. ראיתי את קליפ הסיום של הכיתה הקודמת. וצחקת? גם. ובכית? עכשיו, קצת. [: והתעצבנת ברמות מטורפות? המ. לא יודעת. ורקדת כמו משוגע\ת? טחחח. בדבורקין, כשרקדתי עם מאיה ואסף דריי סקס.
לקחת סמים? נבר-אבר. עישנת סיגריה? נבר-אבר. עישנת נרגילה? נבר-אבר. שתית אלכוהול? נב-... לפני יומיים.
השתכרת? לפני שנה. קנית דיסק? כשהייתה שביתה מזמן אחד והייתי בת"א עם איילה. הורדת שיר? אתמול, לקראת היום. בדקת אימייל? אתמול. שלחת מייל? כשסיימנו את דף העבודה בביולוגיה לפני ארבעה ימים. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אני אוהבת אותך. ;]" ובהכי חדשה? "יום שישי עוד שבוע אני נוסע צפונה לקראת המדורה בשבת. אני רוצה לראות אותך... 3>"
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול בבוקר.
איזה ספר קראת לאחרונה? קוראת עכשיו, "אם יש גן עדן" של רון לשם. ממליץ\ה עליו? אתמול התחלתי... מוכן\לסיים את השאלון? וואי. בול.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
יומטוב!!! ו..שבת שלום.

פרסי555

New member
אני!!!../images/Emo13.gif

שאלון חביב שמצאתי.. בבקשה תענו!-מבט מתחנן- שם:נדב כהן (פרסי) גיל: 17 עוד מעט... יישוב:בית עזרא יש לך חיית מחמד?כן מה?כלב הכי חמוד בעולם פומבה איפה אתה יושב עכשיו?בחד של אחי הגדול ממול למחשב איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?אני קטן אתה משלם את החשבון?אני קטן יש עבודה?בחופש הגדול תהיה מה? עובד בחממה מה הצלצול שלך בפלאפון?BMTL שיר שמתנגן ברקע?ידיים למעלה - כנסיית השכל כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?אין לי איפה היית רוצה להיות עכשיו? בהופעה של אוונסנס יש חבר\ה?לא כיף ביחד?אין מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת?אתמול ובכית? איזה 3 חודשים והתעצבנת ברמות מטורפות? תמיד ורקדת כמו משוגע\ת? במסיבה האחרונה... לקחת סמים?NEVER עישנת סיגריה? במסיבה האחרונה עישנת נרגילה? פוייקה לפני חצי חודש ככה שתית אלכוהול?לפני בערך....חודשיים ככה... השתכרת?כנ"ל קנית דיסק? שלשום הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?לפני חצי שעה בערך שלחת מייל?אתמול מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "יום שישי 2 שיעורים רצופים. תחזיר תשובה. שולמית." ובהכי חדשה?"אני כבר אביא לך מחר" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?24/4 8:11 איזה ספר קראת לאחרונה? מישהו לרוץ איתו ממליץ\ה עליו?אה...לא משו מוכן\לסיים את השאלון?כן, אני חיב ללכת!

Honey girl17

New member
בוקר טוב...!

יאללה לעבודה: שם:בר גיל:17 יישוב:חדרה יש לך חיית מחמד?כע איכס מה?תוכים
איפה אתה יושב עכשיו?בסלון מול המחשב איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?אין לי פון...הוא מת.
אתה משלם את החשבון?כע יש עבודה?כע מה?בייביסיטר ומורה פרטית. מה הצלצול שלך בפלאפון?וואלה לא זוכרת. שיר שמתנגן ברקע?חכו רק עכשיו הדלקתי תמחשב... כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?חחח 2 כולם בבציפר/עבודה איפה היית רוצה להיות עכשיו?בים יש חבר\ה?אוי לא כיף ביחד?עם הידיד? כע מתי בפעם האחרונה התרגשת?אתמול..אלוהים! וצחקת?אתמול ובכית?שלשום והתעצבנת ברמות מטורפות?נראה לי שלשום ורקדת כמו משוגע\ת?אמממ אני כל הזמן עושה את זה חעחע לקחת סמים?לא לוקחת עישנת סיגריה?בעע אתם רוצים להרוג אותי?? עישנת נרגילה?לא נוגעת בחרא הזה
שתית אלכוהול?בעצמאות השתכרת?אממ פורים קנית דיסק?לא קניתי... הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?אתמול שלחת מייל?אתמול..למנהלת הפורום המקסים שלנו!
מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?אני לא רוצה לחשוב כמה אסמסים יש לי ומחכים שאני אקרא אותם ובהכי חדשה?כנ"ל ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אני לא יודעת...בטח יש לי 100 כאלו.בלי הגזמה!! איזה ספר קראת לאחרונה?פסיכולוגיה...חח עוזר?! ממליץ\ה עליו?כעע...ינעל פרויד!! מוכן\לסיים את השאלון?אני בסוף כבר לא?
אהה אז זהו שסיימתי...........אחלה יום חברה! חולה עליכם!

Fragile rose

New member
אעעעעעע

שם: אנה גיל: זקנה יישוב: חור יש לך חיית מחמד? לא מה? אמאשלך איפה אתה יושב עכשיו? בערב הסעודית איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון ואורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? שאלהטובה אתה משלם את החשבון? אמא יש עבודה?לא מה? עמה מה הצלצול שלך בפלאפון? באחד יש את גג של הג'ירפות ובשני את Becoming insane שיר שמתנגן ברקע? כלום כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 25 איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטהההההה יש חבר\ה? לא כיף ביחד? משהו משהו מתי בפעם האחרונה התרגשת? אע, רוקצ?
וצחקת? אתמול ובכית? רוקצ?
והתעצבנת ברמות מטורפות? לאדעת נו ורקדת כמו משוגע\ת? רוקצ?
לקחת סמים? אני מניחה שחיים קודמים או משהו כזה עישנת סיגריה? אתמול עישנת נרגילה? וואי. מזמן שתית אלכוהול? יום שבת
השתכרת? אע, ערב חג
קנית דיסק? מזמן הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? אתמול שלחת מייל? מזמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אבל מחקתי אתמול הודעות
"מי?"
ובהכי חדשה? וואי. באמאשלכם עזבו
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אמא איזה ספר קראת לאחרונה? המסכה של אוטריאוס ממליץ\ה עליו?דע! מוכן\לסיים את השאלון? בטח

West Doll

New member
נאמ.

שם: חן. גיל: 17 ו-11 חודשים
יישוב: יהוד. יש לך חיית מחמד? אחיות שלי נחשב?
מה?
איפה אתה יושב עכשיו? בכיסא. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? תמיד. אתה משלם את החשבון?
רק אני.. יש עבודה? לשגע את ההורים נחשב? מה?
מה הצלצול שלך בפלאפון? משו שאני כבר לא סובלת. שיר שמתנגן ברקע? לא יודעת..איזה טראנס. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אין לי כוח לפתוח את הרשימה. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בשומקום. יש חבר\ה? לא. כיף ביחד?
מתי בפעם האחרונה התרגשת? בטח שלשום. וצחקת? בטח אתמול. ובכית? אם אני אגלה לכם אני אצטרך להרוג אתכם. והתעצבנת ברמות מטורפות? תמיד. ורקדת כמו משוגע\ת? לאדעת. לקחת סמים? ממ בטח לפני כמה ימים.. עישנת סיגריה? לפני הרבה הרבה הרבה זמן... עישנת נרגילה? לפני הרבה הרבה הרבה זמן... שתית אלכוהול? לפני הרבה זמן... השתכרת? אוף. קנית דיסק? לפני חודש ככה. הורדת שיר? לפני כמה ימים. בדקת אימייל? אתמול שלחת מייל? שלשום. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "קחצעצ ראית ראית ראית?? הרגע סיימתי ואהההה נראה לי אני ארוץ כל הדרך לתא" איזה מוזר זה לכתוב את זה
ובהכי חדשה? "LOL"
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מרעות
אבל סיננתי אותה
איזה ספר קראת לאחרונה? אנשי הקש / מייקל מרשל. אבל אני עדיין קוראת >< ממליץ\ה עליו? תקראו מכפת לי. מוכן\לסיים את השאלון? מאוד.

../images/Emo41.gif בטח גם תקראו XD ../images/Emo41.gif

שם: ניקי גיל: 20 ישוב: רחובות יש לך חיית מחמד? כן! מה? 2 חתולים איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב בחדר שלי?:| איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן :'( 200 אתה משלם את החשבון? לא.. יש עבודה? הלוואי מה? שוש. מה הצלצול שלך בפלאפון?"רוצה בנות..רוצה את טלי מאיה ושרון..." XD שיר שמתנגן ברקע? אהוב יקר של רונית שחר...נדפקתי על השיר הזה.. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? באייסיקיו 26, במסנ' 27. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בצפון... יש חבר\ה? נופ כיף ביחד? =\ מתי בפעם האחרונה התרגשת? שלשום בערב:) וצחקת? המון:) ובכית? בצבא שלשום... והתעצבנת ברמות מטורפות? בצבא אתמול:| ושלשום. ורקדת כמו משוגע\ת? לפני שבועיים ביומולדת של חברה מהצבא. לקחת סמים? מעולם. עישנת סיגריה? לפני שבועיים. יותר לא נוגעת. עישנת נרגילה? לפני שבוע. שתית אלכוהול? לפני שבוע השתכרת? לפני שבוע. קנית דיסק? לפני שבועיים - WITHIN החדש:) הורדת שיר? יום שני:p בדקת אימייל? לפני 10 דקות. שלחת מייל? לא זוכרת. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אוקיי זאת הודעה ממש ישנה שתבדר את הגר בטירוף: ההודעה מה- 8 למאי 2005 מים שחלקכם מכירים <כבשלה בשבילי>: "מהההההההה? ניקי יסותה חרמנית! מה את גם מכניסה את הגר לחרמנות שלך.." ובהכי חדשה? האחרונה מידיד שלי מאתמול אחרי הצהריים : "עדיין בים? D:" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? האחרונה מה22 לאפריל. אני לא מסננת כמעט! איזה ספר קראת לאחרונה? אממ קוראת כרגע בונד, ג'יימס בונד XD ממליץ\ה עליו? לא. מוכן\לסיים את השאלון?סופסופ

../images/Emo41.gif בטח גם תקראו XD ../images/Emo41.gif

שם: ניקי גיל: 20 ישוב: רחובות יש לך חיית מחמד? כן! מה? 2 חתולים איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב בחדר שלי?:| איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן :'( 200 אתה משלם את החשבון? לא.. יש עבודה? הלוואי מה? שוש. מה הצלצול שלך בפלאפון?"רוצה בנות..רוצה את טלי מאיה ושרון..." XD שיר שמתנגן ברקע? אהוב יקר של רונית שחר...נדפקתי על השיר הזה.. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? באייסיקיו 26, במסנ' 27. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בצפון... יש חבר\ה? נופ כיף ביחד? =\ מתי בפעם האחרונה התרגשת? שלשום בערב:) וצחקת? המון:) ובכית? בצבא שלשום... והתעצבנת ברמות מטורפות? בצבא אתמול:| ושלשום. ורקדת כמו משוגע\ת? לפני שבועיים ביומולדת של חברה מהצבא. לקחת סמים? מעולם. עישנת סיגריה? לפני שבועיים. יותר לא נוגעת. עישנת נרגילה? לפני שבוע. שתית אלכוהול? לפני שבוע השתכרת? לפני שבוע. קנית דיסק? לפני שבועיים - WITHIN החדש:) הורדת שיר? יום שני:p בדקת אימייל? לפני 10 דקות. שלחת מייל? לא זוכרת. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? אוקיי זאת הודעה ממש ישנה שתבדר את הגר בטירוף: ההודעה מה- 8 למאי 2005 מים שחלקכם מכירים <כבשלה בשבילי>: "מהההההההה? ניקי יסותה חרמנית! מה את גם מכניסה את הגר לחרמנות שלך.." ובהכי חדשה? האחרונה מידיד שלי מאתמול אחרי הצהריים : "עדיין בים? D:" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? האחרונה מה22 לאפריל. אני לא מסננת כמעט! איזה ספר קראת לאחרונה? אממ קוראת כרגע בונד, ג'יימס בונד XD ממליץ\ה עליו? לא. מוכן\לסיים את השאלון?סופסופ

קבלו...

שם:מרק גיל: 17 יישוב:באר שבע סיטי יש לך חיית מחמד?לא מה?מה מה איפה אתה יושב עכשיו?מול המחשב בחדר איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?בסביבות ה300 שקל מזל שההורים לא שמו לב אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון?bizzare contact-freedom שיר שמתנגן ברקע?Blind Guardian - 18 - When Sorrow Sang מומלץ בחום כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?בסביבות ה70 איפה היית רוצה להיות עכשיו?משתזף בניצנים יש חבר\ה?לא כיף ביחד?כנראה שלא מתי בפעם האחרונה התרגשת?לפני כמה ימים לא זוכר בדיוק וצחקת?אתמול ובכית?וואה לא זוכר כבר והתעצבנת ברמות מטורפות?לא זוכר כבר ורקדת כמו משוגע\ת?בעצמאות לקחת סמים?נוור עישנת סיגריה?אתמול עישנת נרגילה?אתמול שתית אלכוהול?עצמאות השתכרת?עצמאות קנית דיסק?חחח מאז הדיסק האחרון של אווריל לווין לא קניתי דיסק(UNDER MY SKIN) הורדת שיר?היום בדקת אימייל?אתמול שלחת מייל?לא זוכר כבר מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?"סוצ'קה כמה אתה קיבלת בכימיה?"(12.11.06) ובהכי חדשה?"שומע מה אתה אומר נבוא בסוף או לא?" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?מאתמול איזה ספר קראת לאחרונה?קצת מוזר אבל"יקומו של סטיבן הוקינג" דווקא מענין ממליץ\ה עליו?בחום מוכן\לסיים את השאלון?כנראה

outro

New member
משעמםם לייי!

שם: יאיר גיל: 13 יישוב: כפר נטר.. (ליד נתניה..) יש לך חיית מחמד? כן! מה? חתולה, 4 כלבים ו4 חמוסים! (והייתה גם ציפור אבל היא מתה אתמול.. אחרי שהיא הייתה אצלינו יום וחצי.. R.I.P) איפה אתה יושב עכשיו? במחשב בחדר.. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'.. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן! (יחסית..) אתה משלם את החשבון? לא.. יש עבודה? לא.. אבל בא לי.. מה? אין.. מה הצלצול שלך בפלאפון? סתם צלצול.. שיר שמתנגן ברקע? forgive me.. (שיר די מעצבן.. חוץ מכמה קטעים נחמדים..) כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחובר.. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בסקיי!!! יש חבר\ה? לא.. כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכר.. וצחקת? אתמול ובכית? לא זוכר.. והתעצבנת ברמות מטורפות? היום בבוקר! ורקדת כמו משוגע\ת? אף פעם! לקחת סמים? לא עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? לפני שנה בערך.. השתכרת? לא.. קנית דיסק? מזמן.. הורדת שיר? שלשום.. בדקת אימייל? היום.. שלחת מייל? שלשום או אתמול.. לא זוכר.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אתה יכול לשלוח לי תמונה שלך עם העגיל?" ובהכי חדשה? "New VOICE msg from **********- Total 2" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? משלשום.. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי.. ממליץ\ה עליו? בטח! אחלה ספר! מוכן\לסיים את השאלון? כן..

slim4

New member
סתם כי מזמן לא היתי פה וכדי שלא תשכחו אותי...

שם:טל גיל:17 יישוב:מגדל העמק יש לך חיית מחמד?לא מה?huyna איפה אתה יושב עכשיו?מול המחשב שלי עכשיו איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?אמ...דיי אתה משלם את החשבון?נראה לכם...למה יש את אמא יש עבודה?כע מה?דרך הבצפר מה הצלצול שלך בפלאפון?הוא אל רטט שיר שמתנגן ברקע?simple plan - jump כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?באיסי 32 איפה היית רוצה להיות עכשיו?אצל ידידה שלי יש חבר\ה?לא כיף ביחד?לא יודע...אבל לבד לא כיף מתי בפעם האחרונה התרגשת?מזמן וצחקת?אתמולה ובכית?אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות?אתמול ורקדת כמו משוגע\ת?ממש מזמן לקחת סמים?טיול שנתי של י'א עישנת סיגריה?כל יום קופסה וחצי מזה 3 שנים עישנת נרגילה?יותר מידי... שתית אלכוהול?יום העצמאות...היתי שפוך מת... השתכרת?----------------^ קנית דיסק?ממש מזמן הורדת שיר?אתמול בדקת אימייל?מזמן(רץ לבדוק) שלחת מייל?אין לי מושג איך עושים את זה... מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?"אני אוהב אתך" ובהכי חדשה?"אין לי מצב רוח לצאת" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?אתמול איזה ספר קראת לאחרונה?אין לי מושג...אבל אני קורא עיתון ממליץ\ה עליו?בטח מוכן\לסיים את השאלון?לא ממש הוא היא קצר

למעלה