תודה אלוהים, תודה!../images/Emo58.gif
ת-ו-ד-ה !!! למה אני כל כך נרגשת אתם שואלים? ובכן, אנוכי לומדת פסיכומרטי ימים כלילות ואתמול אמרתי לעצמי (בטון הכי משכנע שיכולתי לגייס) "זהו. מהיום מפסיקים לראות טלויזיה, מהיום לא נוגעים במחשב. הגיע הזמן להשקיע בלימודים ברצינות". ואז הגיע הלילה. ועימו פרק חדש של Heroes. החזקתי את עצמי בערך שתיים לפני שנכנעתי לליחשושים שהגיעו עד חדרי הקט "יש לך עוד 3 פרקים... עכשיו לעשות הפסקה? במקום לאכול, תצפי באיזה פרק. נו....." נכנעתי. צפיתי, נהנתי (עד מאוד) ואז, 30 שניות לפני הסוף חשבתי "טוב, הירו נואם עכשיו את הפאנץ' שיש בכל פרק (משהו שקולו של מוהינדר עושה לא מעט פעמים), חזרה לשגרה ויאללה פסיכומטרי" וככה פשוט סגרתי את הפרק בלי לראות באמת עד הסוף. אמרתי לעצמי " ריקי, היה נחמד לצפות בפרק והכל, אבל לפחות אל תכנסי לפורום! את תשקעי שם שעה לפחות". גם בזה החזקתי רוב היום ואמרתי לעצמי שעכשיו אני רק אכנס לראות אם גם אתם אהבתי. רק לקרוא קצת תגובות, לא יותר. ואז... ואז לא הבנתי למה דילן אמרה שבנט חי. "מה? הוא לא חי... ירו לו בעין/מוח. כמה חי הוא יכול לצאת מזה?" כשראיתי שאף אחד לא סותר אותה, פתחתי את הקובץ מחדש ו- וואלה! חי ובועט! אחחח... תודה שיש לי אתכם. הכל כבר נאמר אז אני רק אסכם - ווסט
איפה העצומה להשמדתו המיידית תזכירו לי? קלייר נעל
אל
כמו רוב האהבות בחיי - בהתחלה לא חיבבתי ועכשיו... אוהבת מאוד
אגב - היא לא הייתה אמורה להבין מזמן שfather dearest לא כזה מקסים ושובה לב נוכח העובדה שהוא עושה מביתו הקטנה רוצחת שכירה?! כנראה באמת שכל החשמל הזה לא עושה לה טוב למוח...
אדם
גם כשהוא נופל מביניין הוא מסוקס. טוב, עוד מש"ש שאומת. אני שונאת את עצמי... ותודה לאל שבנט לא מת. סוף סוף קצת דמות עם קצת חוט שידרה, שקצת נאבקת על משהו, שיורה קצת באנשים, שמזייפת מבטא אוקראיני בצורה הכי משעשעת ששמעתי בחיים... גררררר... זהו. יצא ארוך, דאמט. חזרה לפסיכו!