פרק 9!

shar353

New member
../images/Emo79.gif ועכשיו אחרי שראיתי את הפרק ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה! מה רוצים מווסט הוא ממש חמוד! במיוחד שהוא עזר לנוח להציל את קלייר
פיטר וניקי היו ממש חסרים בפרק! אל פשוט הורגת אותי!
היא בין הדמויות האהובות עליי! איך שהעין של נוח חזרה זה היה...
בקיצור.. מחכה לשבוע הבא!!!

shirki3

New member
כפרות. צפייה ישירה, עדיף עם תרגום.

אם אפשר. :]] יהיה נורא נחמד מצידכם. להלהלה

ייסאן

New member
אהבתי.|ספויילר|

אהבתי, יופי של פרק, חבל שמתקרבים לסוף. לא אוהבת את צורת המשחק של מוהינדר, מזוייפת מידי, חוצמיזה שהוא "יותר מידי צדיק", בכיאט, ירית בנוח המסכן ואתה עוד מרגיש טוב עם עצמך לגבי זה? עשית הדבר הנכון?! אל מעצבנת, למרות שתכלס היא ילדה מסכנה, כמו שהם אמרו, ילדת ניסויים, מזכיר לי מאוד את הדמות של דיווה בBLOOD+, או אלף 35 באלפן לייד... ילדה קטנה ואכזרית שמתשעשעת בכוחות שלה. ווסט משחק יפה דווקא, אני אוהבת את המראה שלו(טוב נו, ברור) והוא דיי עקבי בדמות, יופי של משחק. נוח מקסים, ושמחתי שהוא לא מת, למרות שזה שהוא כלוא דיי דופק אותו... מילא, הוא הוצל בזכות הדם של ביתו, לפחות יצא מזה משהו, מהיכולות שלה... הסיפור עם קאיטו והירו גרם לי לבכות, עשוי מעולה, בכל כל הסצינות ביפנית מקסימות, רק חבל שהתרגום (שלהם) לא הכי מדייק, ככה מפספסים חלקי פואנטות חשובות... אני חושבת שהדמות האהודה עלי עד כה היא אדם, הוא מעניין, הוא סופר מדליק(בחיי, 400שנה וכזה גוף!?
) והוא ריגיינר משהו משהו, ובטח קשור לקלייר איכשהו. השילוב שלו ושל פיטר מצוין- בטח יהיה מעניין שבוע הבא. לא יכולה לחכות לפרק הבא!!!! O_____________O
אין על הסדרה הזו!

סייאון

New member
ווסט (L) ;)

מאיפה לך שזה מתקרב לסוף? o.o אני אישית דווקא מאוד אוהב את מוהנדר, בדיוק בפרק הזה חשבתי על זה. ובמיוחד אהבתי את הסצינות של הירו ואבא שלו. רואים שהירו התבגר בהרבה בפרק אחד. לדעתי הוא ישחק עכשיו תפקיד חשוב בגורל כולם, יש לי הרגשה כזאת... אני מת לדעת מי זאת האישה המיסתורית הזאת שבתמונה.

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

כמו שנכתב צפוי, ואם זה היה פחות צפוי זה היה יותר יפה. חוץ מהסוף. בנט צריך למות, דיי מיצינו. אבל פרק נחמד
אני חייבת להתמרמר יחד עם מי שכתב זאת- איפה שאר הדמויות האחרות? בראש ובראשונה- סיילר! מעשר הורידו אותו לאפס בסידרה. מוניקה (הבחורה השחורה, כה?)- יש לדמות שלה פוטנציאל ממש מעניין שלא נחשף לנו מה קורה איתה בכלל. חבל. ומה עם ניקי הנגועה? שכחו? הקטעים עם הירו/קאיטו ארוכים מדיי וחסרי הומור כמו כל סצנת הירו טובה! המסר היה יפה, אבל לדעתי חוזר מדיי על עצמו עם החזרה למכל מיני מקומות. הירו עם חיוך על הפנים הרבה יותר כייפי מאשר הירו בוכה. והירו בוכה זאת סצנה טובה רק כשהסצנה הבאה הוא ההתעשטות. אהבתי איך ששילבו את כל היכולות שלהם במן קרב אקס מן שכזה
ויש סוף סוף דמות מיסתורין חדשה- הבחורה שבתמונה. הסצנות עם מאט היו יפות, למרות שהוא נראה קצת רשע מדיי בהן, אהבתי את הסצנה שלו ושל אנג'לה.
בכללי-רק לי יש הרגשה שהעונה השנייה יותר חלשה מהראשונה? היא כאילו התחילה טוב, אבל היא לא ממש מתקדמת על קו העלילה. מה שמקשה על זה לדעתי היא חלוקת הזמן בין הדמויות השונות, שצריך לתת ליותר דמויות להשתתף בפרק אחד. ומירמור אחרון קטן שוב- איפה סיילר?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifריכוז הורדות+צפייה ישירה../images/Emo41.gif

טוב, אסור (כידוע) לכתוב קישורים לצפייה ישירה או קישורים להורדה. אבל בכל יש אנשים שמחפשים את הפרק והכל. אני יכולה לשלוח לאנשים קישורים לצפייה ישירה בפרקים 1-9 בלי תרגום, ובערך 1-8 בצפייה ישירה עם תרגום (עיברי). את פרק 9 אני יכולה לשלוח בהורדה ישירה בלי תרגום/עם תרגום (לא מובנה), כי אני לא בטוחה אם יצא עדיין מובנה.

shirki3

New member
דני דני דנייי

כשיהיה פרק 9 עם תרגום, תשלחי לי בבקשה, בצפייה ישירה. :]

Je Cours

New member
תודה אלוהים, תודה!../images/Emo58.gif

ת-ו-ד-ה !!! למה אני כל כך נרגשת אתם שואלים? ובכן, אנוכי לומדת פסיכומרטי ימים כלילות ואתמול אמרתי לעצמי (בטון הכי משכנע שיכולתי לגייס) "זהו. מהיום מפסיקים לראות טלויזיה, מהיום לא נוגעים במחשב. הגיע הזמן להשקיע בלימודים ברצינות". ואז הגיע הלילה. ועימו פרק חדש של Heroes. החזקתי את עצמי בערך שתיים לפני שנכנעתי לליחשושים שהגיעו עד חדרי הקט "יש לך עוד 3 פרקים... עכשיו לעשות הפסקה? במקום לאכול, תצפי באיזה פרק. נו....." נכנעתי. צפיתי, נהנתי (עד מאוד) ואז, 30 שניות לפני הסוף חשבתי "טוב, הירו נואם עכשיו את הפאנץ' שיש בכל פרק (משהו שקולו של מוהינדר עושה לא מעט פעמים), חזרה לשגרה ויאללה פסיכומטרי" וככה פשוט סגרתי את הפרק בלי לראות באמת עד הסוף. אמרתי לעצמי " ריקי, היה נחמד לצפות בפרק והכל, אבל לפחות אל תכנסי לפורום! את תשקעי שם שעה לפחות". גם בזה החזקתי רוב היום ואמרתי לעצמי שעכשיו אני רק אכנס לראות אם גם אתם אהבתי. רק לקרוא קצת תגובות, לא יותר. ואז... ואז לא הבנתי למה דילן אמרה שבנט חי. "מה? הוא לא חי... ירו לו בעין/מוח. כמה חי הוא יכול לצאת מזה?" כשראיתי שאף אחד לא סותר אותה, פתחתי את הקובץ מחדש ו- וואלה! חי ובועט! אחחח... תודה שיש לי אתכם. הכל כבר נאמר אז אני רק אסכם - ווסט
איפה העצומה להשמדתו המיידית תזכירו לי? קלייר נעל
אל
כמו רוב האהבות בחיי - בהתחלה לא חיבבתי ועכשיו... אוהבת מאוד
אגב - היא לא הייתה אמורה להבין מזמן שfather dearest לא כזה מקסים ושובה לב נוכח העובדה שהוא עושה מביתו הקטנה רוצחת שכירה?! כנראה באמת שכל החשמל הזה לא עושה לה טוב למוח...
אדם
גם כשהוא נופל מביניין הוא מסוקס. טוב, עוד מש"ש שאומת. אני שונאת את עצמי... ותודה לאל שבנט לא מת. סוף סוף קצת דמות עם קצת חוט שידרה, שקצת נאבקת על משהו, שיורה קצת באנשים, שמזייפת מבטא אוקראיני בצורה הכי משעשעת ששמעתי בחיים... גררררר... זהו. יצא ארוך, דאמט. חזרה לפסיכו!

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif לגבי מאט ואנג'לה

היא לא חסמה את הכוח שלו, הרי בסוף רואים בתמונה של כל החבר'ה את השם של ההיא שהוא חיפש (ויקטוריה פראט). או שאני טועה ?

supercoconut

New member
פרק ענקי../images/Emo58.gif?

חבל רק שהתחיל להיות מרגש כמו בעונה שעברה רק בסוף.... אל-היא מתייחסת לבנים כמו לגורי כלבים XD פיטר-למה?!@#?!@ למה לא היה?!@#?@!? הדמות הראשית,ולא היה!@#@ מתי כבר תחזיר את קייטלין!?@#?@ רשע
סיילר תאכל אותו!
קלייר-קוקו שכמותך,קוקו! ווסט-נסבול,עד שסיילר יהרוג אותו. מאיה ואלכנדו-תהרוג גם אותם,לא מגיע להם לחיות,גם אם הם לא היו בפרק מוהינדר-יא מושפע,סיילר,תגמור איתו כבר!הוא ניסה להרוג אותך!מגיע לו! הירו-תעזוב אותו,נראה,הוא על תנאיי מבחן. אבא של הירו-מת,וחבל,סיילר היה יכול למצוא שימוש ביכולות שלו! [זה נשמע יותר נחמד אם קוראים לזה "יכולות" ולא "כוחות",כוחות נשמע כמו קוראת בקלפים במסיבת פורים.] אדם-אבל למה להראות כמו גנגסטר סוחר סמים?תתקדם! סיילר-לא היה,כן נורא,אולי נקנה לו שרשרת דוקרנית כזאת שיתחיל לעבוד בתור כלב שמירה? D:

supercoconut

New member
הנה תמונה מצחיקה של אדם...

...בתור ברני באיך פגשתי את אמא. לא הבנתי מאיפה אני זוכרת אותו! עד שנזכרתי בתוכנית שנהגתי לחרוש עליה.

CarmitF

New member
הוא לא משחק את ברני../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי ככה בהתחלה ואז בדקתי ב-IMDB וזה לא היה נכון. את אדם משחק דיוויד אנדרס ואת ברני משחק ניל פטריק האריס. http://www.imdb.com/name/nm1044403/

למעלה