פרק 9!

Ultra Spidey

New member
אני לא יודע איפה למדת ביולוגיה

אנשים כן מתים מכדור בראש. לא למות מכדור בראש זה חתיכת מזל. כשהמוח מפסיק לעבוד זה מוות קליני רוב המוח לא חיוני לחיים? אז למה רוב מי שחוטף שבץ מת? ואותו חלק קטן (שנקרא הCerebellum) שולט על התנועה. או שבכלל התכוונת לגזע המוח, שאמנם נמצא למטה אבל לא ממש מאחורה? נכון, זה חלק הרבה יותר קריטי במוח, וההלכה אף פסקה כי האדם מת רק כשהחלק הזה לא פעיל, אבל זה לא אומר ששאר החלקים הם בשר מת שאפשר להסתדר בלעדיו.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifותני לי לנחש

0% מהצופים טענו שאם מוהינדר ימות זה לא ישנה להם!!!!!!!! דמות מעצבנת

shirush3

New member
כן אבל../images/Emo58.gif

ברגע שהדם שלה מרפא תאים מתים, והוא ריפא לבנט את הרקמות והכל סביר להניח שהוא יחזור לחיים

gwini1

New member
אבל למה זה מפתיע אתכם?../images/Emo58.gif

הרי היא כבר חזרה לתחייה מס' פעמים אז למה שהדם שלה לא יוכל להחזיר לתחייה אנשים אחרים? זה היה די צפוי שנח יחזור לחיים בזכות הדם שלה...רק שלא חשבתי שהחברה תזריק לו.

shirush3

New member
דווקא לי זה דיי הגיוני../images/Emo58.gif

למרות שבתכלס זה לא בדיוק בריא לערבב גם עם דם
אבל לגבי הירוז אם הדם של אדם ריפא את ניית'ן אז הוא יכול לרפא גם ממוות הוא מחדש את התאים אצל האדם האחר

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אי אפשר לדעת יכול להיות שזה גם חלק מהכוח שלה כמו להיות לחיות לנצח כמו אדם כבר ראינו את קלייר"מתה" וראינו את פיטר "מת" אז למה שהדם לא יוכל להחזיר לחיים עם הוא מחזיר אותם לחיים? סתם רציתי לתת את דעתי

MineraL

New member
למה... הגיוני לגמרי ../images/Emo58.gif

בעונה ראשונה מתישהו, קלייר כמעט הייתה קורבן לאונס ונכנס לה חתיכת עץ לתוך הראש. היא הייתה מתה. בדיוק כמו בנט בפרק הזה..

LeAnnDylan

Well-known member
יש הבדל ><../images/Emo58.gif

עד עכשיו נתנו לנו להאמין שהיא בלתי מנוצחת ואי אפשר להרוג אותה, וקיבלנו את זה אבל שהיא תצליח להחיות מתים אחרים זה קצת מטומטם לא? אז כן נו מבחינת ההיגיון בסדרה אני מניחה שזה בסדר אבל מבחינה כוללת, נראה לי מטופש. אבל מה איכפת לי שתציל את ניקי ומצידי היא יכולה למות.

oltzy

New member
איזה היגיון ? אתם חיים בסרט

איזה היגיון יש בלחדש תאים, לעוף, לחיות לעד, לכלא אדם בחלום, לנוע בזמן, וכ'ו אתם חיים בסרט. זה בסך הכל מדע בדיוני ושוב בדיוני אל תחפשו היגיון
תתעוררו

mushimushi16

New member
../images/Emo58.gif אתה לא יכול לטעון:

יופי אז הוא יכול לעוף והיא יכולה לחדש רקמות- זה לא הגיוני במציאות, אז עכשיו אפשר לחרטט דברים ולתרץ שזה מדע בדיוני ולהגיד"מה אתם מחפשים בזה הגיון?". כן צריך להיות היגיון בסדר רצף האירועים, צריך להיות הסבר הגיוני מבחינת הסדרה (ושוב-מבחינת הסדרה, לא בהכרח מבחינה מציאותית) לדברים שקורים בה. ואני חושבת שבגלל שזאת סדרת מדע בדיוני, אז ליוצרים יותר קל לתת הסברים וסיבות, כי הסדרה לא כפופה למציאות. אני בתור צופה שונאת שמזלזלים באינטליגנציה שלי, ומעריכה מאוד שמשקיעים בתסריט ובעלילה בלי חורים. ולגבי הפרק- לפי דעתי היה פרק מצוין, עם הרבה מתח (חוץ מהקטע הצפוי שאדם מונרו הוא הרוצח, אבל היה נחמד לראות את הירו מגלה את זה). למרות שאני חושבת שזה שהדם של קלייר יכול להחיות את המתים קצת מוריד מערך הסדרה (בעצם עכשיו היוצרים יכולים להרוג כל דמות בסדרה ולהחיות אותה, ובסופו של דבר זה מוריד מערך קטעי המוות והרגש בהם ומוסיף אלמנט צפוי).

DarkMagic18

New member
מי אמר../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

שנח מת אבל
למה את בטוחה שכדור לראש הרג אותו
יש הרבה אנשים שחטפו כדור לראש ולא מתו מזה. בכלל
ויש אנשים שמתו אבל לא מיד. אל תשכחי שלחברה יש משאבים רבים וכל עוד הוא גוסס, להביא אותו לבית חולים ולטפל בו עם הדם של קלייר אמור להיות עניין מאוד מהיר. אנשים שחטפו כדור בראש יכולים לגסוס במשך הרבה מאוד זמן. יכולים לא למות בכלל, לא כל חלק במוח הוא חיוני להמשך החיים.. כל חלק חיוני למשהו אבל יכול להיות שזה לראייה, או שמיעה, או זיכרון או כל דבר אחר. ולגבי המשך הדיון - קלייר לא מתה אף פעם. המוח שלה הוא הדבר ששולט בחידוש הרקמות, ולכן כשתקוע בו משהו, הוא לא יכול לחדש את עצמו ואז לחדש את שאר הגוף. אז היא מושהית, אבל לא מתה. ברגע שמוציאים את מה שתקוע לה בראש, היא מתחילה לחדש רקמות. כנ"ל פיטר - הפיצוץ לא הרג אותו פשוט. הגוף שלו לא יכול להיקרע לרסיסים כי כל רסיס שרוצה להיקרע, מיד מתחדש. הם לא יכולים למות. זה לא שהם מתים וחוזרים לחיים
פשוט לא מתים. כנ"ל לגבי אדם מונרו. ואדם לא החזיר את ניית'ן לחיים, ניית'ן לא מת. כנ"ל - לא תגידי שהוא היה בתוך פיצוץ גרעיני, הוא נפל די מהר הרחק מהפיצוץ כלומר הוא נכווה מאוד מאוד קשה, ונפל מגובה מאוד מאוד גבוה אבל הוא לא מת מיד, מה גם שפיטר לקח אותו תוך שניה לבית חולים. בטיסה. כך שגם אם הוא גסס מאוד, הם יכלו לשמור אותו חי לפחות באמצעות מכונות ואז אדם ריפא אותו כשהוא היה חי, בקושי, אבל לא החזיר אותו מהמתים. לא מתעסקים עם המוות. זה מסר מאוד ברור מהסדרה, שמשתמע גם מהעובדה שקאיטו מבהיר את זה להירו - בכך שהוא מכריח אותו לתת לו למות. מוות זה סופי, אפילו מוות שיקרה בעתיד - הוא סופי. ומי שרוצה להגיד שהמוות של נוח היה בתמונה ולכן הוא מוות שיקרה בעתיד והוא אמור להיות סופי גם - בתמונה ראו אותו עם כדור בעין, לא ראו אותו מת. אי אפשר לראות מישהו מת בתמונה.

למעלה