פרק 9!

mushimushi16

New member
יש לך קישור??

מכיוון שזה לא לפורום, את יכולה בבקשה לשלוח לי במסר קישור? אודה לך מאוד

shirush3

New member
אמ..../images/Emo58.gif

פרק נחמד. הסוף עשה לי שוק קטן אבל מסתבר שהם החייו אותו בסוף
עכשיו הם יכולים לשלוט בו
אני באמת לא הבנתי מה הבעיה שלו לתת להם לשאוב מקלייר דם ולרפא אנשים? זה לא שהם הולכים להרוג אותה או משהו *פרצוףחושב* אחד הדברים שהצחיקו אותי בפרק זה שמוהינדר חטף מכות
זה תמיד מצחיק
למרות שבתכלס הוא מסכן, הכניס את עצמו לאמצע. דפוק. הדבר שבאמת עניין אותי הפרק היה מאט ואנג'לה הסודורת האלה של החברה כ"כ מעניינים

gwini1

New member
זה לא היה נעצר שם...../images/Emo58.gif

הבעיה שאם הם היו לוקחים את קלייר אז זה לא שהם היו שואבים ממנה דם ובזה נגמר הסיפור הם היו מבצעים עליה ניסויים... כמו שעשו לאל ותראי מה יצא ממנה בסוף. זה בדיוק מה שנח סיפר לאל : שביצעו בה ניסויים של חשמל שהיא היתה ילדה ואבא שלה בוב הוא זה שאפילו הוליך את הזרם, אף מוח אנושי לא יכול לסבול כזו כמות של חשמל ולכן היא השתגעה. נח לא רצה שזה מה שיקרה לקלייר...

shirush3

New member
את זה הבנתי אבל../images/Emo58.gif

אם נגיד זה רק לתת להם לקחת ממנה דם זה בסדר כי כרגע הם לא צריכים אותה בשביל לעשות כל מיני ניסוים, הם צריכים את הדם שלה חוצמזה טוב שהם נזכרו, היה להם את פיטר ואת אדם והכל....

gwini1

New member
הפרק הכי שווה של העונה...בינתיים../images/Emo58.gif

בזכות פרקים כאלה אני כ"כ מכורה. כמו ששיערתי נח לא מת, החיו אותו עם הדם של קלייר. ישששששששששששששש!!! מה שאומר שהם יצטרכו מקלייר עוד דם בשביל להציל את ניקי ולעצור את הוירוס. מוהינדר העדיף שנח ימות על פני בוב....חרא בוגדני שכמותו. ודווקא הופתעתי לטובה מווסט. אני לא יודעת למה כ"כ שונאים אותו בפורום אבל הוא לא כזה נורא כמו שאנשים פה עושים אותו (אז הוא לא זאק...). אני חולה על הדמות של אל- "can i keep him?"- הרגה אותי
העלילה של הירו לא מעניינת וזה מתחיל להימאס...אם כבר מישהו צריך למות העונה אז בא לי שזה יהיה הוא. היה פרק מצוין, ובטח ימשיך ככה עד פרק 11 (סוף העונה?). אמאלה....רק עוד 2 פרקים!

shar353

New member
../images/Emo79.gif כבר יש קישורים לצפייה ישירה?

לא משנה מתורגם או לא... אם למישהו יש אפשר לשלוח לי במסר?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo58.gif../images/Emo37.gif

וואו, טים התחרפן לגמריי. חצי קאסט הורידו בפרק!!! אין פיטר, אין ניית'ן, אין ניקי, אין מייקה, אין סיילר, אין מאיה, אין אלחנדרו, אין מוניקה.
טוב, וחמש שניות אדם גם לא נחשב. וואו, הפרק כזה טוב
בישוף (בוב
) חוטף את קלייר. נוח חוטף את אל. אל ממש מסכנה בסה"כ, לבוב לא כ"כ אכפת ממנה.
וואי, זה היה ממש מגעיל מצד נוח לירות באל. הרי לקלייר לא יקרה כלום מהחשמל, ולא באמת כ"כ אכפת מווסט. וואי, הכוח של מאט נעשה ממש מגניב. אולי אנג'לה מבטלת כוחות או משהו? הקטעים עם הירו היו דווקא דיי מעניינים. אבל זה היה מעצבן שהירו כזה נעלם, ואז חוזר תוך שניה כדיי לבדוק מי הרוצח של אבא שלו. באמת לאיפה העלימו את פיטר וכל אלו? מה הקטע עם הריפוי של קלייר? >< זה שהדם שלה יכול לרפא אנשים חולים, בסדר. אבל לרפא מתים? WTF?! לפי זה, היא, אדם ופיטר יכולים לפתוח מרפאה: 'כאן נבנתה מרפאה לכל סוגיי-המחלות, כולל למתים'. וואו, מדהים. אהבתי את הקטע שאל שואלת אם היא יכולה להשאיר את מוהינדר אצלה
היא ממש אוהבת לשמור אנשים
אבל הפרק באמת טוב

MnsuR

New member
השחקן שמגלם את ../images/Emo58.gif(?)

וויסט אינו שחק טוב בכלל!!! הוא כמעט ופרץ בצחוק כשדיבר עם קלייר

קנטרו

New member
אני מצטער ...אבל ....

מי לעזאזל הוא טים ..... למען השם אני לא מצליח להיזכר בדמות כזאת בכל הסידרה ... אני משתגע ?

למעלה