../images/Emo58.gif סקירה ראשונה שלי, מוזמנים להיכנס ../images/Emo8.gif
קודם כל רציתי להגיד, אף אחד לא מכיר אותי פה אולי פרסמתי כמה תגובות בעונה הראשונה, אבל אני מוריד ורואה את הסדרה מהפרק הראשון שלה ו.. טוב אני משער שמיותר להזכיר את זה כאן אבל לדעתי - זו הסדרה הכי טובה שקיימת היום
ו.. לעניינינו? הפרק. זו אחת הפעמים היחידות שאני כותב סיקור שלי על פרק (למרות שאני מקווה להתחיל לעשות את זה בקביעות), ואם אפשר לתאר את הפרק הזה במילה אחת - צפוי. פשוט צפוי! אבל הירוז, כמו שרק היא יודעת, מצליחה לרגש ולעניין גם בפרק שצפוי כולו, מהתחלה לסוף! אז, כצפוי (
) קלייר מתנגדת לאביה, ומודיעה שהיא לא תעזוב, ונמאס לה מזה. אם שואלים אותי מה הייתי עושה במקומה? בדיוק אותו דבר, מה רק בחיים נורמליים במקום לברוח כל הזמן. התגובה של מר בנט (הרגל לקרוא לו ככה מהעונה הראשונה
) לא הייתה משהו מיוחד, ודיי ברור שבסופו של דבר או שקלייר עוזבת איתם, או שהמשפחה שלה נשארת, לא? הירו לא יכול לעמוד במוות של אביו, וחוזר כדי להציל אותו. מבחינתי? אחד הדברים הכי אצילים שהוא יכול לעשות, בהתחשב באי השליטה בכוחו שהוא הפגין בפרקים האחרונים. הוא צופה בשיחה של קאיטו ואנג'לה, ושומע את אביו כאשר הוא מודה שגורל כמו מוות מגיע לקבוצה שלהם. מאט, בעל הכוח האהוב עליי, מתחיל לשלוט ביכולת ליצור מחשבות במוחם של אחרים, ולצערי הרב נראה שהוא דיי נהנה מזה. אני חושב שלמעט מקרים מיוחדים אסור לו להשתמש בכוח הזה, הוא יגרור אותו רק לדברים רעים. אבל אני שמח שיש לפחות מישהו אחד שאשכרה מתעסק בקבוצה של הדור הקודם ומתאמץ כל כך לגלות עוד ועוד פרטים! בוב מצרף את אל להיות שותפה של מוהינדר, שזה, מבחינת מוהינדר, הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לו. עזבו את זה שהוא נהיה כוסית בצורה מטורפת, ולמרות שהדם של קלייר באמת עובד כתרופה הטובה ביותר שקיימת, אבל זה לא אומר שככה זה צריך להעשות. תזכרו מה אני אומר, הוא יתדרדר לחברה הזאת עד העצם - עד שתגיע הבחירה הסופית ואז, סופסוף אז, הוא יעשה את הדבר הנכון. בינתיים הוא הפך לדמות שהכי מעצבנת אותי, ודווקא לקח לו זמן להגיע לתואר הנכסף הזה כשאני מבין שרוב האנשים בפורום כאן כבר הבינו מזמן שהוא סתם כוסית?
קלייר פונה לווסט, וכמו שצריך הוא עוזר לה, ובלה בלה בלה, נפגש עם מר בנט, בלה בלה בלה.. ולא שזה קטעים משעמים, זה פשוט קצת קל מדי לחשוב מה בדיוק קורה שם, ואני לא חושב שצריך באמת לכתוב את זה כאן. אבל עדיין, אם כמה שאני שונא את הסיטואציה הזאת, אני חושב שזה רק טוב שווסט הצטרף לצוות של מר בנט
מאט לצערי משתמש שוב בכוח הזה והפעם על הבוס שלו, למרות שמבחינתי אפשר להחליק לו את זה בינתיים, פה אני חושב שזה דבר נכון לעשות
אבל שוב הוא ממש צריך להיזהר לא להתדרדר להיות כמו אביו. הירו לוקח את קאיטו להלוויה של אמא שלו (אשתו של קאיטו)! ומה שהוא אמר שם להירו הקטן.. פשוט רואים כמה הירו אדם טוב, לא פלא שאבא שלו גאה כל כך. חבל שזה לא גרם לקאיטו לשנות את דעתו ולהיעזר בהירו כדי לא למות, אבל באמת שזה היה קטע יפה שמה בהלוויה של אמא שלו. העניינים בין בוב, מוהינדר ומר בנט מתחממים ביותר. קצת כושל כל הסיפור עצמו, כי מבחינתי יכלו לעשות את זה הרבה יותר מעניין, אבל באמת שנהנתי מכל סצנה. מר בנט חוטף את אל, בוב חוטף את קלייר, וכולם מוכנים לעסקת החילופים הגדולה (כן בטח
)! אגב, ממש אהבתי את איך שמר בנט דיבר לאל כשהוא ישבה בכיסא, וזרם המים גרם לה לחשמל את עצמה. בוב מצידו עשה את הדבר החשוב ביותר העונה לבינתיים ולקח את הדם של קלייר. הירו עושה דבר חכם מאוד, לא ציפיתי לכזאת חוכמה מצידו
הוא אמנם לא מונע את המוות של אביו אבל הוא כן מגלה שלא אחר מאשר אדם הוא זה שרצח את אביו, בהנחה שבאמת קוראים לו אדם. קטע יפה, איך שהוא פתאום הצרף ועצר הכל באמצע, אהבתי
מאט חוקר את אנג'לה ואפשר להגיד מענה אותה, והנה לנו המטרה הבאה בחבורה של הדור הקודם - אותה אישה. אין טעם להעלות סתם ניחושים שיש לי בראש כרגע, אבל נראה שהיא האחרונה לפני שמגיעים למטרה האמיתית בנוגע לחבורה הקודמת. היה שם קטע ממש יפה בחדר חקירות, אהבתי שהיא בסופו של דבר הצליחה להתנגד, אולי מפני שהיא כבר חוותה את זה כל כך הרבה פעמים בעבר מאביו של מאט. עכשיו הגיע הטרייד. קצת יותר מדי דפוק מה שהלך שם, אם אתם שואלים אותי. ווסט הציל את קלייר, מה שבסוף התברר שהפוך לגמרי לאחר מכת החשמל, ומוהינדר עושה את הצעד האחרון והמשמעותי ביותר והופך לכוסית אמיתית! נעשה לו מסיבה? אגב, מתערבים שאל חוזרת ובגדול, ומפסיקה להיות הילדה הטובה של אבא?
הנאום של הירו היה יפה מאוד, בכלל אהבתי את הירו בכל הפרק. נראה שזה אחד הצערים הכי גדולים שלו בדרך לגיבור שהוא רוצה להיות. ובסופו של דבר מר בנט חוזר. השאלה הגדולה שלי היא, איזה אינטרסים יש לבוב להחזיר את מר בנט לחיים?! זה מבחינתי דבר מטומטם לעשות למרות שהיה צפוי בהחלט, וקטע סיום לא רע בכלל! חבל לי שפיטר או אדם לא הופיעו בפרק, כמו גם מאיה ואלחנדרו. אבל ממי אני הכי מאוכזב? מסיילר. מישהו יכול להסביר לי לאן הוא נעלם? לא דיברו על תפקיד קבוע בשבילו לעונה השניה?! אחת הדמויות שאני הכי אוהב אם לא האהובה עליי ביותר, פשוט חבל לי עליו. ולמרות שהיה פרק חביב, שמתם לב שעדיין לא גילינו מה הכוח של אנג'לה, או של קאיטו? מילא אנג'ילה, אבל קאיטו כבר מת! לא יכלו לעשות איזה קטע מרגש שהוא חושף את הכוח שלו לפני שהוא מת? באסה, ועדיין, כל כך הרבה שאלות. בכל מקרה סליחה על החפירה אבל זה ממש דרש בגלל שעכשיו סיימתי לראות את הפרק. אמנם לא היה פרק משהו, אבל בא לי בהתפרצות החפירה הענקית הזאת. מקווה שנהניתם, אני אשתדל לעשות את זה שוב, גם אם תתחננו שאני אפסיק