פרק 9!

אנה92

New member
../images/Emo58.gif 0_0 ואווו איזה פרק מדהים!!

דיי זה הפרק הכי מדהים שיש =|||| אני כ"כ לא מבינה את זה.. למה מוהינדר.. רצח אותו!? כאילו.. הוא מאמין בחברה וזה.. אבל למה לא להקשיב קצת לנוח? ניראה לי פיוס בין הצדדים קצת יעזור

אנה92

New member
אנשים אני קוראת פה את התגובות ומתאכזבת

מה קרה לכם? כל אחד עושה פה ביקורת לפרק.. "אני היתי משנה את זה.." "פרק נחמד מינוס" "פרק צפוי" אין לי שום בעיה שלא אהבתם את הפרק אבל תפרגנו קצת. אני באתי בהתרגשות שהרגע ראיתי את הפרק, ואנשים פה פשוט מורידים את החשק =\

callmenoah

New member
איפה לעזאזל היה ההאיטי ????

מישהו מוכן להסביר לי איפה היה ההאיטי ?? דווקא בזמן שבנט הכי זקוק לו הוא לא היה שם לצדו. במקום זה, היה לו איזה פיטר פן בן 15 כיד ימינו.. אם ההאיטי היה שם , הכל היה אחרת.. הוא היה חוסם את הכח של אל, והם היו פשוט נוסעים להם ברכב בביטחה אל השקיעה... מאז טיול השורשים של בנט וההאיטי באוקראינה לא ראיתי את ההאיטי.. ולמה בנט שיחרר את אל בצורה שכזאת ?? בלי לגרום לניטרול מסוים שלה כמו שהוא עשה כשהרטיב אותה? הרי היה ברור שברגע שהיא תתרחק מספיק , היא פשוט תסתובב ותנסה לפגוע בהם, מה שאכן קרה... בנט בדרך כלל הרבה יותר חכם מזה.. ולסיום, מוהינדר הוא כל כך טיפש, זה לא יאומן.. צריך לשלול ממנו את תואר הד"ר שלו לאלתר. חתיכת אידיוט כפוי טובה שכמוהו. ואם כבר הטיפש מחליט לירות בבנט.. למה בעין???? למה??? איזו אכזריות!! איזה גועל!!! ברוך ה', יוצרי הסידרה ידעו שאי אפשר להשאיר את בנט מת ליותר מ-5 דקות.. מבחינתי הוא הכוכב של הסידרה הזאת. אין עליו. לפי הפרומואים רואים את קלייר משתפת פעולה בצורה כלשהי עם אל, אבל התיאוריות שלכם שאל היא זו ששמה לבנט את עירוי הדם של קלייר לא נראות לי, וגם לא מוהינדר.. לדעתי זה בוב, ויש מצב שמלכתחילה כשהוא לקח לקלייר את הדם הוא ידע שהוא ישתמש בזה בשביל בנט (לא יודע מה יהיה עם ניקי שגם היא זקוקה לדם של קלייר...). תמיד יש להם אינטרס ניסתר, אז זה לא יפתיע אותי אם זה אכן יהיה בוב. מה גם שלא נראה לי שאל או מוהינדר יכולים מתחת לאף של בוב להחזיק את הגופה של בנט ולהחיות אותה. אם בוב לא היה רוצה להחיות את בנט, הם לא היו לוקחים את הגופה. (או שבעצם כן, כדי שקלייר בעצמה לא תחייה אותו..) חפרתי מספיק, תשתדלו לענות על נושא ההאיטי..

gwini1

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שחשבתי...../images/Emo58.gif

באמת מטומטם שההאיטי לא היה לצידו של נח בשביל לחסום את הכח של אל...אני מקוה שהיוצרים יענו על זה בהמשך. ולגבי מי החיה את נח- כמו שכבר אמרתי פה כבר...ברור שזה בוב! הבנאדם מעריך את נח ולא ייתן לו למות.

R o t e m O p

New member
אני ממש שמחה שהפרק הזה הגיע../images/Emo58.gif

והחזיר את האקשן...כי פרק 7 (חוץ מהסוף) ו-8 דיי שיעממו אותי... אני עדיין לא מאמינה שמוהידנר ירה בבנט. הוא האחרון שהייתי מצפה שיעשה את זה. משהו בכל העסק הזה פשוט לא מסתדר לי. אני רק מקווה שהוא לא יהפוך לסוג של חלאה אני ממש אוהבת את הדמות שלו ובאופן כללי קשה לי לשנוא אותו.

איזה פרק מעולה!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

למרות שבאמת חסרו הרבה דמויות חשובות!!! כמו פיטררררר
אל מדהימה שכמותךךךךך
קריסי כל כך שולטת!!! פשוט שחקנית מצויינת!! (לא שלא ידעתי את זה לפני הירוס..
) איך אני שמחה שממשיכים להראות אותה הרבה...
מסכנה שנוח ירה בה!! מזל שרק ביד דאמט!!! אם הוא היה רוצח אותה הייתי מעדיפה שהיה נשאר מת!!!
איזה הלם שהוא בסוף חי!!! הייתי בשוק!! בהחלט היה עצוב המוות שלו..בכיתי..מסכנה קליירי עם הרגשות אשם שלה שהיא אמרה לו שהיא שונאת אותו..אבל מצד שני, הדבר האחרון שהיא עשתה זה לחבק אותו..אז זה בסדר.. אל כה מצחיקה
"מה הכוח שלך? להיות שק אגרוף?", "תראה, מועדון קרב"
חחחחח ודאדי קאן איי קיפ הים?
למה שהיא תרצה לשמור אותו? הוא סתם יחפור לה האידיוט..
אוף אני מקווה שהיא תחזור לחפש את פיטר!! היא צריכה יותר סצינות עם החמודי הזה
...לא עם מוהינדר המעפן
וואי כל הדיבורים של הירו עם אבא שלו היו ממש חופרים ומשעממים..לא אהבתי..היו צריכים לחתוך להשאיר רק את הקטע שהוא עוצר את הזמן כדי לראות מי הרוצח של אבא שלו...תיארתי לעצמי שזה אדם וניסיתי בהתחלה לזהות לפי הפה (כי עשו עליו קלוזאפ בהתחלה שעוד לא הראו אותו) ומשום מה חשבתי שאולי זה נייתן
אז זה היה מטומטם...מובן שזה אדם
אחלה פרק!! הפרומו לשבוע הבא מדהים!! מקווה שהסצינות של אל וקלייר יהיו טובות...מה שמעצבן זה שקלייר כן יכולה לפגוע בקלייר ואל לא יכולה לפגוע בקלייר כי היא תחלים.
הכוחות לא שווים! אבל מקווה שהן יסתדרו טוב..

sagi21210

New member
בקשר לתמונה של הזקנים..

נכושמתי לב שבתמונה של כל הזקנים אין את אדם מונרו או שהוא נראה אחרת אם תעצרו תתמונה ותסתכלו טוב הוא לא נמצא כי לפני שהוא ניהיה רע אז הוא צריך להיות חלק מהם אבל הוא לא צולם איתם..יכול להיות שהוא שולט על הרקמות שלו וכך הוא היה נראה זקן רק בתמונה?או שמהתחלה אם כלאו אותו יש משו לא מובן בתמונה הזאת..והאישה הזאת מהתמונה שאנג'לינה שומרת על סודה אולי היא יכולה להציל את המצב או שלא יודע כבר..

למעלה