פרק 9!

West Doll

New member
כמה נקודות../images/Emo58.gif

- הירו משעמם תחת. שיתן לאבא שלו למות בשקט. - אל הורגת אותי כל פעם מחדש
איך היא חשמלה את עצמה, זה היה מצחיק
ומה נח הקקי הזה יורה בה? חוצפן
- בוב הפדופיל המצונן הזה. גאד אני לא יכולה להסתכל עליו! עלק אבא של אל...היה מת
זהו. אין לי כוח לחפור.

McFreaKy

New member
קריסטן הזו כזו מסטולה, בחיי. ../images/Emo6.gif

אם לא הייתי יודע אחרת, הייתי בטוח שהבחורה הזו על סמים קשים. היא כזו משייגנע חמודה.

sagi21210

New member
בקשר לנוח..|ספויילר|

יכול להיות שמי שחיבר את נוח לאינפוזיה אם הדם של קלייר היתה אל...כי זה יכול להיות הגיוני בגלל מה שהוא אמר לה על הכסא שהוא לא רוצה שקלייר תיהיה כמוהה ועל שאבא שלה עשה לה תניסויים ושהיא לא האמינה הוא אמר לא שהיא לא זוכרת בגלל ששלפו לה תזכרונות(האיטי)וראוין עליה מן פרצוף כזה של עצבים על אבא שלה.. וגם באוטו אחרי שנוח ירה בה אז בוב בא לראות כזה תפצע והיא הרחיקה אותו ממנה כיאלו שברחה...ואולי היא שחררה את נוח כי הוא אבא טוב לקלייר או משו כזה אני לא ממש יודע אבל יכול להיות...

יוו נכוןןן../images/Emo58.gif

כדי לדעת מה באמת אביה עשה לה... בנט הוא היחיד שיכול להבהיר כל כך הרבה דברים.. (ממש תיבת פנדורה האיש
)

flash99

New member
אני דווקא חושבת...../images/Emo58.gif

שזה מוהינדר.... משהו אומר לי שהוא לא רוצה להיות רוצח. ובכלל יכול להיות שהוא מחביא אותו כדי שלא ידעו שהוא חי.... לא נראה כאילו אל תציל מישהו שירה בה.. ובכלל אל לא תציל אף אחד נקודה.

mushimushi16

New member
../images/Emo58.gifאבל

בוב הוא זה שלקח (לקח זאת המילה?) מקלייר דם לאחר שדיבר עם נוח בטלפון, כלומר הוא ידע שמשהוא כזה הולך לקרות... והם לקחו את הגופה שלו באוטו- כלומר בוב הורה להם להעמיס את בנט לאוטו...

gwini1

New member
לי דווקא נראה ש...../images/Emo58.gif

בוב הוא זה שמחיה את בנט. כשבוב דיבר עם קלייר הוא ציין שהם חשבו שנח יהיה נאמן למטרה עד יום מותו וככל הנראה שהם צדקו...נשמע מכך שבוב נורא מעריך את נח ולכן ירצה להצילו.

../images/Emo58.gifאיזה פרק טוב!

זה היה ברור שאדם הרג את קאיטו, אבל איך הוא ברח ונעלם כזה, ? ומוהינדר עצבן אותי
למה הוא נדחף ?, נפתחה תעלומה חדשה, מיזו האישה הזו שבתמונה שמאט שאל עליה ומה קרה, מפרק 3 לא הראו את מוניקה ואת מייקה נראה לי, סיילר, מאיה אלחנדרו נייתן ניקי, מה נהיה ? ולחשוב שנשארו עוד שני פרקים !
טוב היה אחלה פרק! ותיהי בנט לא מת :)

../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אוי היה פרק כ"כ כ"כ טוב!! אני ישבתי ממש צמודה למסך. ו.. ממ.. גם בכיתי שבנט מת.. לא שאי פעם הוא היה דמות אהובה עליי או משהו, מצד שני גם אף פעם לא שנאתי אותו, אבל לא רציתי שהוא ימות כי הוא כ"כ דמות חיונית.. כאילו בלעדיו.. לא יודעת. יהיה חסר משהו בסדרה. וזה היה כזה עצוב איך שהוא מת.... אז בכיתי, חחח.. אבל כשהוא התעורר כ"כככ חייכתי! חחח
מוהינדר!!
הוא כזה מעצבן. כאטילו אני מבינה שהוא לא יודע מה טוב מה רע ומה מכוער אבל .. אבל.. לא יודעת! כאילו כל הזמן בנט הזהיר אותו ואמר לו לא להכנס יותר מד ילחברה ולא להשתלב יותר מדי וכאלה. אז מה הוא עושה!!1 אל
ווסט היה חמודי
בכלל היו קטעים מדהימים איתם. ויכול להיות שבנט פשוט לא מת או משהו.. זה באמת יהיה די מעצבן אם קלייר יכולה לרפא את כל המתים
זהו. מאט רשמית דמות אהובה עליי! הסצנות איתו מענייננות כ"כ!!!
זהו. הירו רשמית דמות שנואה עליי! פשוט נמאס ממנו
ותמיד הוא נתקע עם הסצנות המשעממות שלו
בואו נחזור אחורה קדימה לצד. די!11 [נו זה הכוח שלו אבל בכלזאת, תירגע שנייה
] ןזה שאדם הוא זה שהרג את קאיטו היה די ברור, כי מן הסתם הוא היחיד שישאר חי אחרי נפילה כזו [חוץ מפיטר וקלייר, אבל
] ממש ראו כמה הירו מאוכזב שזה הוא.. ! בכל מקרה הסצנות עם הירו בכלל לא היו משהו אבל שרדתי והיה שם כמה דברים מעניינים שמוסיפים להירו עומק. אבל סה"כ הוא ישעמם אותי. זה הכל. פיטר, ניקי ואדם היו קצת חסרים^^ נ.ב - רק לי נראה שמאיפה שווסט טס כל יום לבצפר, נו איפה שקלייר שמה את האבנים של ה Sorry זה אותו המקום איפה שהיה כל הסיפור של הירו וקנסאיי וזה?

Slow Cheetah

New member
מאט הוא הדמות האהובה עלייך? ../images/Emo2.gif

או סתם מהדמויות שאת אוהבת?

../images/Emo221.gifלא אמרתי אהובה! חחח אמרתי דמות

שאני אוהבת כי בעונה שעברה לא מתתי עליו..

rawsh

New member
פרק מצוין!../images/Emo58.gifולגבי התצלום של מאט

מאט הדביק פתקים על התצלום של ה-12, שהשלימו את השמות של כולם. ראו את השמות כמה פעמים בתחילת ובסוף הפרק, כולל השם החשוב, אז זה לא מש"ש. האישה המיסתורית שמאט רוצה לדעת מיהי = ויקטוריה פראט. לדברי אנג'לה היא מתחבאת ורק רוצה שיעזבו אותה בשקט. הגבר עם השפם והמראה הלטיני = קרלוס מנדז (אבא של אייזק?). הוא מת. הגבר המבוגר עם השיער הלבן = הארי פלטשר. הוא מת. האישה המבוגרת עם השיער הבלונדי בהיר = סוזאן אמון, או משהו כזה. היא מתה. האישה כהת-העור = פאולה גראמבל. הפתעה הפתעה, היא מתה. ובכלל, היו בפרק הזה כל מיני שמות חדשים ויחסי קירבה חדשים. גילינו שלבוב קוראים רוברט בישופ, ושאל היא באמת הבת שלו. מאט אומר לראשונה בסדרה את השם הפרטי של אבא של פיטר וניית'ן (ארתור), ולראשונה כתוב בגוף הסדרה השם הפרטי של לינדרמן (דניאל). אשתו ועמיתיו-לשעבר של מר בנט קוראים לו בשמו הפרטי; ואפילו אמא של הירו קיבלה פנים ודמות בתצלום הדיוקן שלה לצד הקבר.

למעלה