פרק 9!

אנה92

New member
../images/Emo58.gif מש"ש לפרומו..../images/Emo2.gif

הירו?! נגד... פיטר?!?!?! מה הולך כאן?!

mushimushi16

New member
../images/Emo58.gif

שכחת שפיטר עובד עם אדם(שרצח את אבא של הירו!!)?, אבל הוא לא יודע שהוא רשע

פושפוש91

New member
../images/Emo58.gifמה יש לי להגיד על הפרק... O:

קודם כל אני רוצה להגיד שאני אהבתי את הפרק בטרוף! אחד הפרקים הטובים בעונה, אם לא בסדרה. כולם פה אמרו שהוא היה צפוי אבל מבחינתי זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו. לא היה לי מושג שנוח "יקום לתחייה" [חחח נו יש לך כינוי מוצלח יותר למה שעבר עליו?
], ולכן אפילו בזבזתי כמה דקות על לבכות עליו [כן כן, לבכות עם דמעות והכל!
] לפני שהחזירו לנו את הקושקושון שלנו:) בקשר למוהינדר אני לא כלכך יודעת, כל הגבול בין הטוב לרע שהיה כלכך ברור בעונה הראשונה הטשטש לחלוטין. זה כבר לא שחור ולבן, יש הרבה גוונים של אפור באמצע שדי מתעתעים בי! ><" לפי דעתי החברה היא כבר לא כלכך הצד הרע, והולך לקרות בפרקים הקרובים שינוי בקשר למה שהחברה נראית לנו- כבר לא גוף נוראי שחוטף ילדים ופוגע בכל מי שבדרך, אלא אולי באמת גוף שפועל בנסיון לחקור ולעזור. מוהינדר- לא נראה לי שהוא רע או יהיה רע באף שלב. הוא עושה את מה שהוא חושב לנכון, ואם יקרה מצב בו הרע והטוב יהיו ברורים שוב הוא ידע ישר לאיזה צד ללכת, כמובן ה"טוב". זהו. ><

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifהפרק בצפייה ישירה עם תרגום יצא../images/Emo41.gif

טוב, סורי שאני משרשרת את זה בעוד אחד כזה, אבל אין לי כוח ממש להתחיל לחפש מי רצה והכל
בקיצור, יש לי את הפרק ה-9 בצפייה ישירה עם תרגום, וכל מי שרוצה שאני אשלח לו שיכתוב שהוא רוצה.
ככה אני לא אצטרך לחפש את הכינוי שלו והכל
ד"א, הפרק ב-Veoh וזה אומר שתצטרכו להוריד את התוכנה החינמית שלהם ולהירשם דרך שם כדיי שתוכלו לראות יותר מחמש דקות מהפרק.

BeRo

New member
החלק שהכי אהבתי היה ../images/Emo58.gif

שאל חשמלה את עצמה ועוד הקדימה ואמרה את המשפט "אתה חושב שזה היום הראשון שלי?" זחקתי כל כך!!! ודווקא אהבתי את מר בנט בפרק הזהץ בכלל, אחלה פרק.

karinush4

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב מינוס

נו איפה סיילר מלאך המוות?? אני נורא מתגעגעת גם לפיטר קצת, למרות שכל פרק 8 היה עליו. מאט התחיל להעצים את הכוח שלו - יכול לתת לכל אחד איזו מחשבה שהוא רוצה בראש - שזה בגדול די דומה לכוח של עדן. ואנג'לה (אמאל'ה איזה מפחידה היא הייתה, קצת איפור!!) שומרת את סודה של ויקטוריה פראט (כתוב של התמונה..) ונראה אם מאט יגזול ממנה את סודה (דעתי האישית שלא, ואז הוא יתחרט על זה ויחזור אליה ויהרגו אותה...
) כל הקטע עם הירו וקאיטו כבר מחליא אותי, כמה אפשר עם זה?? הרי ברור היה שזה אדם הרוצח וכל ההלוויות והקטעים הכביכול מרגשים היו מיותרים! קרפ, לך הבייתה! ווסט קלייר ואל גולת הכותרת של הפרק, היה יפה רק לא ברור לי איך הוא נפל מגובה כזה ולא קרה לו כלום. אפילו אם הוא נחת עליה. הוא קיבל איזה 1000 וולט קודם ונפל כמה מאות מטרים לא??? ודי היה ברור שלא יהרגו את בנט אני אמות אם יש רק עוד 2 פרקים!!

karinush4

New member
אז??../images/Emo58.gif

היא רככה לו את הפילה קצת, אבל זה הכל. זה כמו נפילה מעזריאלי אחרי שבפגע בך ברק. היה חייב להיות לו לפחות שבר אחד, שריטה, כאב, משהו!!

../images/Emo221.gifבטח הזרם היה פחות חזק, כי בכ"ז

היא פגעה בהם ממש מרחוק. וקלייר ריככה לו את הנפילה, וסה"כ אני בטוחה שכאב לו אבל הוא המשיך

sagi21210

New member
איזה פרק...

הרבה תעופה היתה בפרק הזה...דווקא ווסט אחלה גבר...

GOLDBRG

New member
מהההה? יש רק עוד שני פרקים???

לא עושים הפסקה, וכשתיגמר השביתה הסיסרה תימשך אחרי זמן מה??? וואייייי אני לא מאמיןןןן

Lheroes

New member
איזה פרק ../images/Emo58.gif ומש"ש

אחד הפרקים הטובים של העונה השניה אם לא הטוב ביותר. יכול להיות שהפרקים מעניינים יותר שמתמקדים בקצת דמויות?
בכל מקרה.. בנטVSהחברה. זה היה ממש מעניין...איך אהבתי שנוח גרם לאל לחשמל את עצמה
אני חושב שהיא תחזור בתשובה
ראו איך נוח ערער את בוב בעיניה.. מוהינדר הזונע
מגיע לו שחטף מכות
אממ..ווסט לא היה אמור להשאר עם כמה עצמות שבורות? =ס נכון שקלייר בלמה אותו..אבל בכ"ז.. איך רחמתי על אל שנוח ירה בה
והתברר לבסוף שבציור קלייר לא מתנשקת עם ווסט אלא הוא תופס אותה כדי לעוף ולברוח בזמן שנוח מאבד עין =ס למרות זאת..הכל יצא טוב בסופו של דבר D: מאט והחקירות שלו. וואו זה היה ממש מעניין
אני אוהב את אנג'לה
ומולי כפרעליה סופסוף ישנה בשקט
מי זאת הג'ינג'ית הזאת ויקטוריה?! אני מת לדעת
הכל טוב ויפה עם פיתוח הכוחות של פארקמן..אבל לא צריך לנצל אותם עד הסוף
זה היה מגעיל שהוא בדק אותם על מולי
ומסכנה אנג'לה
הירו חוזר כדי להציל את אביו. זה היה ממש מרגש ומעניין
והקטע שהירו דיבר עם עצמו כילד ואמר את אותם מילים היה ממש מרגש
ראינו סופסוף את אמא שלו, וגם אחותו חזרה לבקר לכמה שניות
יאללה הירו! צא עכשיו עם אנדו לשחוט את אדם!
אה כן..קאיטו
העונה הגדולה הזאת לא יכולה להגמר רק בעוד שני פרקים
בבקשה ששביתת התסריטאים תגמר בקרוב והסדרה תחזור אחרי פגרה
ובקשר לפרק הבא..לפי הפרומואים הוא גדול
אם אני לא טועה אנחנו רואים כמעט את כל הדמויות נכון?
פיטר, הירו (למה הוא מאיים על פיטר?
אולי בגלל אדם =ס ) , אדם, קלייר, סנדרה ואל(קלייר מכניסה לה D: ), סיילר בביקור אצל מוהינדר, מייקה ניקי ומוניקה D: , ומאיה ואלחנדרו D:

הוא....../images/Emo58.gif

חייייייייייייייי
בחיים שלי לא שמחתי כמו ששמחתי שראיתי את ד"ר בנט קם לתחיה
אב הדם של קלייר אכן פועל
השאלה היא למה בוב החייה אותו אם הוא רק כךך או אחרת גורם לו לצרות
איך אהבתי את הסצינה בחוף של ווסט ובנט, היו משעשעים
אל, נראה לי עכשיו למרות מה שעשתה תתחיל לפקפק באביה.. (ובצדק יש לציין.. איזה אב יאפשר שיעשו ניסויים בבת שלו
) אחלה פרק ובעצם עם זה סיימו עם כל הרמזים שזרקו לנו עד כה נכון

למעלה