, אה-הה
.

grobear

New member
איפה את שומרת?

בקיבוץ? בצפון? ... נו אולי אני אפגוש אותך...

MorningGlory

New member
יווו

אני עד כדי כך לא קשורה לפה יותר? אני יודעת שאני כבר פחות פה אבל זה ממש לא אשמתי. ואני בכל זאת קוראת כל הודעה שכל אחת כותבת|: פשוט אין לי זמן להגיב, זה הכל. יש לי המון מבחנים ובגרויות והפאקינג נוער הזה שבגללו כל יום אני במועדון, אני מצטערת שאני לא מגיבה לכן בחזרה כשאתן כותבות לי, או מגיבה לכן בכלל. באמת. אה, ואני עירית. היי.

o0Invisible0o

New member
אוף נו, אני שונאת שאתן משנות ניקים.

אני יודעת ששינית מזמן..פשוט מלא זמן עכשיו לא הייתי בטוחה מי את.><
את עירית?
מהאתר עם לאה? נו אתן חברות טובות וזה..!! אני יודעת! אז בלה. אמ.
למה לא קשורה לפה יותר? את עוד כותבת וזה..
לא כזה נעלמת. וחוצמזה אני חושבת שכל הפורום קצת התפרק..אין פה אף חבורה גדולה ומוגבשת..זה כל אחת חברה של חברות שלה..

roni727

New member
גאד דאמט!!!!!!!!!../images/Emo122.gif

אני שעות, שעותתתתת מנסה להבין איך לעזאזל במערכת תפוז בונים חתימה, או בכלל נכנסים לבניית חתימה, ואני לא מוצאת את האפשרות ה*&%#^%@#$! pleas help me!!!

מכובד אבל יותר מדי =/

בקרוב יום השואה, וכמובן, עוד מעט פסח. המורה שלנו אובססיבית לגמרי לגבי הטקס הזה כי יהיו שם ניצולי שואה. כשמישהו מקריא אסור לנו לא לזוז, לא להתגרד ולמעוך את השרירים של הרגליים שלנו. בנו לנו איזה ריקוד דבילי שהתנועות הם לפי המילים, עם השיר הזה "יש לי סיכויי להנצל, אני יודע".. עשינו מזה כבר איזו סטיגמה של שיר שהולכים לצחוק עליו בארץ נהדרת.. מביך, כן. חוצמזה, כדאי שלא יראו לנו את "הבטן החטובה שלנו", צריך לבוא עם בגדגוף מתחת לחולצה הלבנה שאנחנו צריכים להביא לה מראש, כדי שתהיה בטוחה שלא נשכח ביום של הטקס. הצילו! :&#39

o0Invisible0o

New member
אה, זה הכל בסה"כ לגיטימי.

תנסי להבין את הלחץ שהמורה מרגישה..היא רוצה שזה יצא מכובד ורישמי בטירוף. בקשר לריקוד, בקטנה..אנחנו עושים בחיינו הרבה דברים שמביכים אותנו, תתמודדו עם זה ואח"כ תתבדחו על זה ממש המון.
יהיה טוב.

כן, אני יודעת =]

היא כבר אמרה לנו בתחילת השנה שטקסים זו מחלה אצל שאין לה מרפא. הבנו אותה כי הריי אנחנו כיתת מחוננים ואנחנו אמורים לייצג את בית הספר, אבל לפעמים זה מוגזם. הריקוד הזה קורע אותי, אני מתאמצת שלא לצחוק, ודיי הצלחתי, אבל אני רגילה לחייך בטקסים כי עד עכשיו עשינו רק את טקס שבועות.. אנחנו משקיעים בזה המון, טוב, נו.. לפחות לא לומדים.. מוחעחעחעחחע, תקנאו. [סתם ><] ** זה צחוק שקסי במיוחד **

GalGul000

New member
כל הקטע של להביא מראש די מטומטם.

אבל זה בסך הכל עניין של נתינת כבוד ליום הזה. [ולהגיד "הצילו" ממש מוריד מערכו. לדוגמה.
] שיר מדהים, אגב.

אני יודעת :)

ברור שהיום הזה חשוב לכולם ולכן המורה שלי כל כך מגזימה. זה שיר מדהים, אבל את צריכה לראות את הריקוד. אנחנו לא שופטים את השיר, אני למשל מאוד מתחברת לשירים עצובים. אנחנו יותר שופטים את הריקוד כי הוא לפי המילים של השיר וזה דיי מזעזע.

Dandoka

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

הבניין שלי עבר שרפה, למזלי אף אחד לא נפגע והבניין לא עלה בלהבות לגמרי, רק בקומות למטה.. אבל הכל היה מלא עשן ברמות מפחידות!! אפשר היה להחנק מזה, וכל החדר מדרגות שחור. חחח היה קור עכביש ענקי ליד הדירה שלי שנעשה שחור לגמרי אחרי זה
היה איזה שכן שירד מהר למטה לפני שהאש התפרצה וראינו אותו מחחזיק את המחשב שלו ביד?! חחח מה עובר? הדבר הראשון שחשב זה להציל את עצמו ואת מחשבו היקר. נמממ טוב לא הייתי רוצה גם לאבד את המחשב שלי.. אויאוייו
תודה לאל שהכל בסדר.. בבברררררררר סופשבוע נעים לכולכן!

הו, אני טיפשה.

ואני לא יודעת לצייר דולי. ועכשיו אני צריכה לעזוב את הפורום.. ואני לא רוצה.. הרי למה לי להיות כאן אם אני לא יודעת לצייר דוליז?! -( וכן, אני טיפשה, כל הזמן מעירים לי פה. כנראה שאני "גלגל חמישי" פה =/ לא, זו לא אשמתכן. זו אשמתי, להישבע שבועת צופים? מוחעחע.

למעלה