, אה-הה
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo122.gifאהההעהע ;;

מחר מחרתים אני בטיול שנתי והיום אני אורזת. אבל בפסח אני אשתדל להיות מחוברת המון המון
מתי התאריך הגשה? ויש לך מושג בכלל מה המשימה? מצטערת ^^;

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifקניידעלך ששמוע mp3 זה אאתה

ממ, טוב.../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

אוקיי. אנחנו חברים [אני והוא]. וזהו. בלע. מאתמול בבוקר כבר, אגב, לא היה לי זמן לכתוב. אני הצעתי, בעקבות שיחה ["אמממ. למה אנחנו בעצם לא חברים?"-"לא יודע?"-"אתה רוצה?"-*תשובהלמחרתבבוקר*"אממ, כן, נראה לי. אבל אני לא רוצה שזה יהרוס את הידידות-בלה-בלה-בלה. אה, ואני גם בערך אוהב אותך><"]. וזה היה בSMS
אממממממממ. היום הוא עלה לתורה. וזה היה מביך, נוראנורא. כי לא ראינו אחד את השני מאז, המ, שהיינו חברים. רק דיברנו בSMS/מסן'/טלפון וכאלה. אז אח שלו היה בחוץ ואני ושוגי [
ישנתי אצלהP:] הלכנו להגיד לו שלום, אבל הוא היה בעזרת גברים ולא היה נעים להיכנס, אז כשהוא יצא כזה הסתכלנו אחד לשני בעיניים והתפקענו מצחוק. והוא היה כ"כ חמוד כשהוא שר^^ הוא שר יפה!
ואז עד שיצאנו החוצה, אחרי שהעלייה נגמרה כבר, רק דיברנו [נראה לי>>"]. ובערך זהו.[: וסיפרנו שמה לכולם[: וממ, התחבקנו מלא
^^ והוא לא רצה שאני אלך. זהוזה. לא יודעת. [:

../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif

האם זה סימן לבאות? לא, זוהר, את פשוט מחפשת יותר מדי סימנים
מזל טוב! יואו, אני כל כך שמחה בשבילך!

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifכבר אמרתי לב מזל"ט. שוב../images/Emo23.gif

ובהצלחה איתו |עוד
| ואני כלכך שמחה שלפחות לך זה הסתדר =]

[:../images/Emo23.gif../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

תודה בנות:]
ונו, אל תדאגו! בקרוב אצלכן!
אעע. בהצלחה, כן.[: להחזיק את כל חופש פסחP:
ליל"ט

דאמ../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אני רואה את עומר יום בשבוע. בשישה האחרים דואגים להזכיר לי אותו בכל מקום. למה התאהבתי במישהו עם שם כל כך נפוץ?! זה משגע!!! אני רוצה שהוא יגיד לי שהוא אוהב אותי

אנבלייי

New member
;; זה חוק מרפי אומשו?

שכשמפסיקים לרצות מישהו הוא פתאום מההזהההה בקטע?!
לארוצה. אני עכשיו בקטע של מישהו אחר. הראל. ממממממ. אולי אני אקרא לו- "מר בטן?" היא כל כך רכה ויפה ^.^ טוב, אולי לא
אוף. הורמונים!!!!??~!!###1!!111

o0Invisible0o

New member
ביי?

חוזרת בתשיעי. עד אז תצטרכו להסתדר בלעדי.
תגיבו בשדח"ם, תקבלו חדשות בשמחה.
תסיימו לי את הבייס.
אני כזאת עצלנית.>< ושיהיה לכן פסח שמח! ואמ. כשר!!
ואל תתיאשו מאלפי העבודות והמבחנים והבגרויות, יהיה טוב! ובהצלחה! ובלה.>< לאיודעת.:X נו זה כולה שבוע.XD

אוקיי אז היה לי היום מגן:)

הלך לי חרא:) ממש. הייתי עם חום והיה לי פיכ. והייתי מצוננת כל כךךךךךךך. סיימתי איזה 2023773 חבילות טישיו, ב-4 שעות מסכנות;< פיף. לפחות סיימתי עם *קצת* מהלחץ.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

מעבירה משהו לשירה.. בייס הימ נו סאקורה ככה רושמים

למעלה