, אה-הה
.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifמה זה השטויות האלה?

אם היו לי את הדוליז הראשונות שלי הייתי מראה לך!
את יודעת איך זה נראה?
אף אחד לא טוב בהתחלה. וכן..גם 50 דוליז יכולות להיות התחלה, הכל תלוי בהשקעה, בגיל, בידע שנרכש..
וכמובן, גם בכשרון. ברור שמי שיודעת לצייר תצליח יותר בקלות..אבל זה לא אומר שהשאר לא! ואני חושבת שאני דוגמא חיה לעניין, אני לא יודעת לצייר..ממש לא!
ובהתחלה הייתי חלשה גם בדוליז. אבל אני חושבת שבהחלט אפשר לראות שהשתפרתי והגעתי לרמה די גבוהה, לא? וחוצמזה, את יכולה לא לצייר/לא לפרסם..ועדיין להיות כאן! תראי את גל!
ויש מלא שלוקחות הפסקה למלא זמן וזה..:X זה ממש לא אומר. ודבר אחרון, טיפשה? מה? בת כמה את בכלל? יכול להיות שאת לא מבינה לפעמים חלק מהבנות..או שהן לא אותך. אבל בטוח שאת לא טיפשה! אל תוותרי כ"כ מהר כי קצת קשה להסתגל..
תני לזה עוד הזדמנות!

אני לא יכולה לשמור את זה יותר.../images/Emo96.gif

אני אהיה אדומה בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!#!@%$^%#6 יאייייייייייייייייייייי D::::::::::::: תודה מיכל וספיר שבחרתן בי, כניראה שפרוטקציות כן משתלמות בסוף.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נורא. אולי בסוף כן תיהי אדומה, דווקא מגיע לך!

גם ךלי יש משו שאני לא יכולה לשמור

אני אהיה כחולה בקרוב בפורום
תודה ספיר ומיכל.. סתם סתם, 1 באפריל

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלמה 1 באפריל יום שבת?../images/Emo7.gif

איזה חארות. רצוי שאתקשר לחברות שלי [אחרי הטיול המזורגג ביער...] לעבוד עליהן. מה אני אגיד להן? מממ. *הולכת להתארגן ליער
*

Karin917

New member
כנסו,זה חשוב.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

צריך למצוא מקום אחר לערוך בו את המפגש כי הקניון יהיה סגור או משהו... הייתי אתמול אצל דודים שלי וסיפרתי להם על המפגש אז הם הראו לי איזה כתבה שכתוב בה שבונים מלון בעזריאלי כל האזור יהיה סגור בפסח. *אין כל קשר ל-1 באפריל* מה דעתכן לעשות את המפגש בקניון בהרצליה?

Karin917

New member
אני הבנתי שכן..../images/Emo210.gif

כי זה לא הגיוני שיסגרו את המגדלים ואת הקניון לא. חוץ מזה בהמשך כתוב משהו על הפסדים גדולים... והרצליה זה 10-15 דקות אחרי ת"א. אין כ"כ הבדל

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif יש הרבה קשר ל-1 באפריל!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232760,00.html תראי לי בבקשה בכתבה, איפה כתוב שהקניון סגור? ;]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifכשזה מגיע למפגשים

אז זה כבר יותר מדי P: No one will stop me! >< אני לא אוהבת 1 באפריל, לפחות בנושאים האלה.

ארגגג רויתת!!

רויתת!! יש לנו דולי שלמה לעשות.. ומאט מאוד זמן..אז בבקשה ממך.. תתחברי מתישהו!!

למעלה