, אה-הה
.

נמ../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אם אני אציע להם שנשלם חצי-חצי, או שאני אשלם הכל, הם יסכימו? אני ארגיש מה זה מקצועית אם יהיה לי בוק! ואנחנו מקבלים שבוע הבא טקסטים
אני צריכה למצוא חולצה כתומה, ולזכור את השיר של ארתור, ולא לצעוק בשבוע של ההקלטות, ולזכור את הטקסט, ולהצליח בלימודים! זה כל כל קשה!

אני לא יכולה יותר

כמה אני יכולה לסבול?כמה אני אמורה לסוע לאילת עם "חברות" והם קבעו חדרים בלעדיי וזה ממש נראה כאילו לא אכפת להם וזה מעצבן הייתי אמורה ללכת עם ילדה לשוק והיא דפקה אותי וזה דברים קטנים אבל מעצבנים יותר מכל הדברים בעולם חיבוק?

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifתחזירי להם../images/Emo46.gif

סתם , אל תייחסי אליהן וופשוט אל תתייחסי אליהן אלא אם כן הם יבקשו ססליחה ,

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהחלפתי יוזר =) ו..בלע.

גיליתי שהוא הציע למי שהוא אוהב חברות >.> עכשיו זה כפול מבאס, פעם שעברה הוא התייעץ איתי וזה והפעם הוא לא הזכיר את זה בכלל. הקטע, זה שהיא הסכימה ואז סירבה ככה שאני לא בטוחה ב100% מי זו. אבל כנראה שהוא יציע לה שוב ואז היא בטח תסכים =\

היום../images/Emo54.gif

שכן שלי שלומד בכיתה ח' צעק לי מהמדרגות "תעלי יותר מהר שמנה%$#" :/

niritut

New member
היום.

גיליתי כמה שכן שלך אידיוט. אל תשימי לב אליו, סתם טיפש. אנשים שמעירים הערות כאלה, פשוט לא שווים שתתייחסי אליהם. אם הוא היה יודע שלקחת אותו ברצינות הוא היה מרוצה מעצמו, כי זה מה שילדים קטנים ומגעילים עושים. מנסים לפגוע בכמה שיותר אנשים בזמן הכי קצר. תתעלמי ממנו. לפחות יש המוני אנשים שאוהבים אותך, ואת לא יכולה להיות כזאת בטוחה שלו יש

אני גיליתי כשהוא עבר לפה.../images/Emo54.gif

אבל עדיין. כי המורה שלי לתנ"ך שאני ממש ממש אוהבת אותה ומעריכה אותה די אוהבת אותו כזה וכאילו אני פשוט ישבתי בצד וחשבתי לעצמי "פאק הוא ממש טיפש!והוא גם בכלל לא מקיע בלימודים ואת מורה אז זה אמור להיות חשוב לך כאילו!" אז אמ טוב זה היה חסר פואנטה ההודעה הזו.

אני מכוערת?../images/Emo211.gif

"את יודעת, החיצוניות לא חשובה לי כל כך. אם הייתי פנוי, יכול להיות שהייתי יוצא איתך, אפילו שאת לא כל כךל יפה?" אז שזהו, אני לא מוכנה לצאת איתך. אתה מבין, אני יוצאת רק עם אנשים בעלי מוח ואישיות של מחצלת לפחות.

niritut

New member
אני יודעת...

יודעת שאת שונאת אותי. וזה כואב לי. לא הייתי צריכה לתת לזה לקרות. אין לי יותר מה לעשות. איןליכוח.

niritut

New member
ו...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מפגש צ'אט. עכשיו כן. 20:30. חדר דוליז. בואו, בבקשה?

o0Invisible0o

New member
חה.

אמ. הצבא הזה זה פשוט בדיחה.
אבא שלי אשכרה שקל להתקשר למפקדת שלי!
זה..זה פשוט דברים שלא קוראים בצבא ממש.XDD אבל אבא שלי מיוחד, נו, זה רק כי הצבא פסיכי ושולח אותי לשמירות של בנים.
לשמור לבד כל יום שמונה שעות במשך שבוע לא נשמע לי מהנה במיוחד.>< או נעים בכלל..:X
קיצר. יום שבת אני אפרד מכן..ואני חוזרת רק ראשון שבוע אחרי זה, לא לדאוג אבל..! זה חד פעמי ואז אני חוזרת ליומיות המסריחות שלי.

למעלה