כמה אני יכולה לסבול?כמה אני אמורה לסוע לאילת עם "חברות" והם קבעו חדרים בלעדיי וזה ממש נראה כאילו לא אכפת להם וזה מעצבן הייתי אמורה ללכת עם ילדה לשוק והיא דפקה אותי וזה דברים קטנים אבל מעצבנים יותר מכל הדברים בעולם חיבוק?
גיליתי שהוא הציע למי שהוא אוהב חברות >.> עכשיו זה כפול מבאס, פעם שעברה הוא התייעץ איתי וזה והפעם הוא לא הזכיר את זה בכלל. הקטע, זה שהיא הסכימה ואז סירבה ככה שאני לא בטוחה ב100% מי זו. אבל כנראה שהוא יציע לה שוב ואז היא בטח תסכים =\
גיליתי כמה שכן שלך אידיוט. אל תשימי לב אליו, סתם טיפש. אנשים שמעירים הערות כאלה, פשוט לא שווים שתתייחסי אליהם. אם הוא היה יודע שלקחת אותו ברצינות הוא היה מרוצה מעצמו, כי זה מה שילדים קטנים ומגעילים עושים. מנסים לפגוע בכמה שיותר אנשים בזמן הכי קצר. תתעלמי ממנו. לפחות יש המוני אנשים שאוהבים אותך, ואת לא יכולה להיות כזאת בטוחה שלו יש
אבל עדיין. כי המורה שלי לתנ"ך שאני ממש ממש אוהבת אותה ומעריכה אותה די אוהבת אותו כזה וכאילו אני פשוט ישבתי בצד וחשבתי לעצמי "פאק הוא ממש טיפש!והוא גם בכלל לא מקיע בלימודים ואת מורה אז זה אמור להיות חשוב לך כאילו!" אז אמ טוב זה היה חסר פואנטה ההודעה הזו.
"את יודעת, החיצוניות לא חשובה לי כל כך. אם הייתי פנוי, יכול להיות שהייתי יוצא איתך, אפילו שאת לא כל כךל יפה?" אז שזהו, אני לא מוכנה לצאת איתך. אתה מבין, אני יוצאת רק עם אנשים בעלי מוח ואישיות של מחצלת לפחות.