איזה קריטריונים יהיו? מקום ראשון שני שלישי וחביבת הקהל? אולי תוסיפי עוד כמו "הפורמול הכי יפה/ הים/ יומיום" וכאלה, כדי שיותר בנות יזכו?(כי משתתפות הרבה)
היה לי יום כ"כ רע../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif
אוף... היה את הצילומים לספר מחזור. אמורים לעשות שני צילומים ואז לבחור את מה שפחות גרוע אבל בשניהם מצמצתי. ואז הוא עשה עוד שניים ועוד פעם מצמצתי.. וכאן הוא כבר טרח להזכיר שזה אף פעם לא קרה לו והוא לא יודע מה הבעיה. ועשינו עוד מליון צילומים וכל פעם יצא כאילו עניים חצי סגורות כאלה וגם יושבת שם ילדה שצריכה לסמן איזה צילום הוא לוקח לכל ילד. והיא כזה אומרת כל פעם- הנה הפעם היא לא מצמצה אבל כל פעם יצא לי עם עניים סגורות כאלה. ואז כזה ילדים בחוץ מתחילים להיכנס וזה אז נתתי להם להצטלם. ואחרי שכולם הצטלמו עוד פעם חזרתי ופשוט לא יצאה תמונה נורמאלית. וכאילו מה לעזאזל ביקשתי- תמונה עם עניים פקוחות? ואז מה שחסר לי היינו צריכים לעשות צילום קבוצתי ואני ממש ממש ממש לא הסכמתי להצטלם. ואני אומרת למחנכת שלי שאני לא רוצה והיא מתחילה לצעוק עליי ואני מתחילה לצעוק עליה. ואמרתי לה שאני לא רוצה להצטלם, שהבנות האחרות ייצטלמו ביחד ועליי יהיה כתוב בלי תמונה והיא לא מוכנה. והתווכחנו מליון שנה ובסוף היא אמרה שנצטלם ביום ראשון. אני בטח אבריז או משהו. ממש זה מה שחסר לי. אני לא רוצה להצטלם יותר. וכמובן שכולם בבית שלי הכי לא תומכים בעולם ואומרים שזה סתם שטויות ושלאף אחד לא אכפת מהספר מחזור... אבל לי כן אכפת. זה כ"כ מוזר שאני רוצה תמונה יפה? עזבו תמונה יפה, תמונה שאני לא ממצמצת בה... זה קשה? יואו
אם זה מעודד אותך, אני נראית כמו אוגר בתמונה שלי. ממש אבל. וגם, אם זה יעזור - באמת שלאף אחד לא אכפת מהספר מחזור, באמת באמת. אבל אני מבינה גם שלך אכפת. הצלם בא ביום ראשון? אז בטח תוכלי להצטלם שוב. ובקשר לתמונה הקבוצתית - חבל שלא תצטלמי. את בטוח תצאי יפה