, אה-הה
.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif.

קודם כל לא נורא, אבל אם זה באמת חשוב לך תבקשו מהצלם שיעשה בלי פלאש או משהו, ותפתחי את העניים חזק חזק=] ובכל זאת, זאת תמונה אני יודעת שזה ספר מחזור וממש חשוב שזה ייצא יפה והכל, אבל זה לא חיים או מוות. אבל בכל זאת אם זה חשוב לך אז אממ כבר אמרתי לך=) אבל אל תתני לזה להרוס לך את כל היום=0.

../images/Emo24.gif

אני יצאתי מסוממת להחריד
. אבל נו, אף אחד לא באמת יסתכל על זה אחרי שבוע, זה לא כזה נורא.

../images/Emo163.gifלהלהללהלהלה משעמם ../images/Emo10.gif

קאקא ניסיתי להוריד משחק מגניב (נו יש אותו לחברה שלי והתלהבתי) לפלאפון אז כשמצאתי באתר ולחצתי שלח, זה לא שלח לי לפלאפון אז התחברתי לאינטרנט מהפלאפון עצמו, כדי למצוא את המשחק והוא לא שם, יותר נכון שלושתרבע מהמשחקים שיש באתר לא שם :-B ווואי איזו משועממת אנייייייייייייייייייייייי נו אני פשוט רוצה להראות סימן חיים
שלא תשכחו שאני קיימת
להלהלהה משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ועכשיו החברים של אח שלי פה ( מה יש לו לעשות עם 4 חברים אותו חדר? ><) ואני לא יכולה לעשות כלום! לא דוליז (הם יחשבו שאני מטורפת) ולא שום דבר אחר... וכל כך משעמם!!! *לאקשורה* הראל סקעת הומו, אבל בעצם גם מואיל הומו ואני שונאת את שניהם -_-" כוכב נולד קאקא! עכשיו יש כוכב נולד 4 מישהנו באמת מתכוון לראות את זה? אולמרט ראש ממשלה -_-" אפחד לא רוצה אותו, אבל בכל זאת כולם הצביעו לקדימה. (גם ההורים שלי, ואני לא מבינה אותם, למה הם הצביעו לו אם גם הוא חרא בעינהם? (בעינהם כולם חרא) וכמה שאני כותבת הודעה שפשוט המשפטים לא קשורים אחד לשני^^ איזה כיף להשתעמם.........^^.............NOT |-B

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifכדי לקרוא בילבולי מוח, תכנס לכ

אני לא מאמינה כתבתי פה הודעה שלמה ממש ארוכה ועכשיו לחצי על כפתור וזה נמחק
אוךך פאק נווו

Karin917

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif

אוף. אני מיואשת. יצאתי בהרגשה של "אני אקבל 100 במתמטיקה" ואז גיליתי שתרגיל שלם שעשיתי לא נכון. והמחנכת התעצבנה עליי והיא לא מוכנה לדבר שוב עם המורה להיסטוריה אז גם במחצית הזאת לא יהיה לי ציון. כל מי שלא עשה מבחן היא נתנה לו עבודה אבל עליי היא צעקה ואמרה לי שהיא לא מסכימה. אז אמרתי למחנכת שאם כבר היא נותנת עבודה, אז שתיתן לכולם והיא דיברה איתה והתקשרה אליי ואני לא הבנתי אותה נכון וחשבתי שהיא רוצה ששלושתנו נדבר. אני לא ידעתי שהיא הסכימה לתת לי לעשות את העבודה. המורה לאנגלית הבטיחה לי מבחן בע"פ ובגלל שהיה חופש [פורים] אז היא שכחה מזה לגמרי ויש לי 0. המורה לערבית ממש עצבנית עליי כי הלכתי הביתה ביום ראשון והיא לא תתחשב בי בכלל בציון מגן. המורה לפיזיקה מתייחס אליי מגעיל. כרגיל. ועכשיו הוא כל שיעור דואג להזכיר שתיגבורים בפסח זה חובה. בשום מקצוע זה לא חובה! ולמה שאני אבוא בשביל שעתיים ואשב חצי יום בבי"ס בחופש? ביום ראשון יש מבחן בתנ"ך וזה האחרון למחצית הזאת [תהיה גם מתכונת] ועד עכשיו לא הצלחתי להשיג הארכת זמן. המחנכת אמרה שהיא תטפל בזה אבל היא שונאת אותי או משהו... והיא בטח גם שכחה. ואני ממש צריכה את זה... טוב,נו.. רק עוד 3 ימים. 2 מבחנים. מלא בגרויות ומתכונות. ואז חווווופשששששששששששש!

yaeloolik

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אבל את עדיין יכולה לקבל ציון טוב:]. זהו גם המחנכת שלי שונאת אותי. וגם אם היא לא הייתה שונאת אותי היא פשוט לא יודעת "לטפל" בשום דבר. היא תמיד אומרת שהיא תעשה דברים אבל אף אחד בבית ספר לא מקשיב לה ><. וד"א המורה שלך לפיזיקה.. לא ניסית להתלונן או משהו?
. חולה לך על הישבן

היה היום ליקוי חמה../images/Emo211.gif

ואני היחידה שקנתה משקפיים. וכל כיתה ז' ביקשו שאני אתן להם רק לשניה, ושמעיין ביקשה צרחתי עליה שטלם מסכנה(כמובן שבצחוק). ולא למדתי כל שעה רביעית כי עזרתי למורה לכימיה(שמלמד[לא אותנו, עדיין]מדי פעם אסטרונומיה)לתלות דפי מידע בצורת פרמידה. והיה כיף, וצרחתי על אנשים שלא יהגעו בחלק השקוף של המשקפייםXD

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאיכססS:

אני מרגישה שנוזל לי דםם מהעין גאדד כל כך שורף לי כל כך כואב לי
ואמרתי לאבא שלי והוא רק עסוף בכדורגל ולא מקשיב לי. איי זה ממש כאילו יוצא לי דם מהעין. אוףףף אווצ

mirymoo

New member
זה יעבור לך..

גם לי היה...אבל זה בכלל לא כואב............ רק מעצבן כזה.

למעלה