לא, לא, לא טוב...
התדמית שלה עכשיו חרא גם ככה, בלי קידום בלי שום דבר, בלי ראיון על מה שעובר אתה ועכשיו שכולם שונאים אותה והיא הפכה למכונת שערוריות שאם מישהוא ישמע שיר שלה והוא ישמע אותו בזמן שהוא דיבר עם חברים לפני כן על כמה בריטני מטומטמת ומחפשת צומי. זה ממש לא צעד נבון לפי דעתי. היא צריכה להחזיר לעצמה את ההערכה ולא נראה לי שהיא כל כך מחכה בכליון עיניים לעשות זאת ומשום מה נראה לי שהיא לא לומדת משום דבר אף פעם. לא יודעת, אין לי כח כל פעם להתאכזב ממנה, שוב ושוב... ושלא תבינו אותי לא נכון אני מחכה לקאמבק שלה, אני לא מפסיקה להעריץ אותה, אני אוהבת אותה ואת השירים והכל..... אבל היא כל פעם מאכזבת מחדש, לא שמתם לב לזה? משהצעטפתי לפורום (ספטמבר כפי שזכור לי) אמרו פה שהקאמבק שלה קרוב ושהיא עומדת להוציא דיסק ושהיא עובדת עליו. אבל עכשיו אני עדיין פה, אחרי 10 חודשים ו- כלום. היא רק אכזבה ואכזבה שוב ושוב וכל פעם היא מוציאה שערוריה אחרת תאמינו לי, לא יודעת מאיפה. כמה אני יכולה להיות סבלנית, היא בהפסקה כל כך גדולה והיא רק מזיקה לה. למה כל הזמרים עושים קאמבק עכשיו ורק היא תקועה עם השטויות שלה והיא לא לומדת אף פעם, ועכשיו מה יקרה שלארי לא בסביבה? אני מאד מודאגת בקשר לזה, אני אוכל לישן בלילה ולמחרת אבל זה כל כך מעצבן שאנחנו מחכים והיא ממשיכה לעשות שטויות כ=ל הזמן........ אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל אני לא יודעת מה לכתוב. אני יודעת שאורבים לה מלא פפראצי ועושים מכל דבר קטן עניין אבל כל פעם שנראה שהיא חוזרת לעצמה היא רק יורדת יותר ויותר למטה. אחרי הלידה-התגרשה, אחרי הגירושים- מסיבות עם פאריס, אחרי פאריס- ראו לה ת'כוס, אחרי הכוס- הקרחת, אחרי הקרחת- הפטמה (פעמיים ברצף, עם השמלה הירוקה והלבנה) ומה עכשיו? ובדרך היא העיפה את לארי וברוגז עם אמא. בקיצור אני לא חושבת שסינגל זה הפתרון. לא שאני אומרת שהוא לא יצליח, אבל אני מפחדת שהוא לא ותאמינו לי, שיש מספיק סיבות למה הסינגל יכול לא להצליח.