עידכונים 1.7

brit is my love

New member
יאאאההההההווווו הלוואי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני יהיה ממש מאושר...

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif הלוואי! למרות שמה הסיכויים...

התאריך יפה אבל!

tali44

New member
לא, לא, לא טוב...

התדמית שלה עכשיו חרא גם ככה, בלי קידום בלי שום דבר, בלי ראיון על מה שעובר אתה ועכשיו שכולם שונאים אותה והיא הפכה למכונת שערוריות שאם מישהוא ישמע שיר שלה והוא ישמע אותו בזמן שהוא דיבר עם חברים לפני כן על כמה בריטני מטומטמת ומחפשת צומי. זה ממש לא צעד נבון לפי דעתי. היא צריכה להחזיר לעצמה את ההערכה ולא נראה לי שהיא כל כך מחכה בכליון עיניים לעשות זאת ומשום מה נראה לי שהיא לא לומדת משום דבר אף פעם. לא יודעת, אין לי כח כל פעם להתאכזב ממנה, שוב ושוב... ושלא תבינו אותי לא נכון אני מחכה לקאמבק שלה, אני לא מפסיקה להעריץ אותה, אני אוהבת אותה ואת השירים והכל..... אבל היא כל פעם מאכזבת מחדש, לא שמתם לב לזה? משהצעטפתי לפורום (ספטמבר כפי שזכור לי) אמרו פה שהקאמבק שלה קרוב ושהיא עומדת להוציא דיסק ושהיא עובדת עליו. אבל עכשיו אני עדיין פה, אחרי 10 חודשים ו- כלום. היא רק אכזבה ואכזבה שוב ושוב וכל פעם היא מוציאה שערוריה אחרת תאמינו לי, לא יודעת מאיפה. כמה אני יכולה להיות סבלנית, היא בהפסקה כל כך גדולה והיא רק מזיקה לה. למה כל הזמרים עושים קאמבק עכשיו ורק היא תקועה עם השטויות שלה והיא לא לומדת אף פעם, ועכשיו מה יקרה שלארי לא בסביבה? אני מאד מודאגת בקשר לזה, אני אוכל לישן בלילה ולמחרת אבל זה כל כך מעצבן שאנחנו מחכים והיא ממשיכה לעשות שטויות כ=ל הזמן........ אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל אני לא יודעת מה לכתוב. אני יודעת שאורבים לה מלא פפראצי ועושים מכל דבר קטן עניין אבל כל פעם שנראה שהיא חוזרת לעצמה היא רק יורדת יותר ויותר למטה. אחרי הלידה-התגרשה, אחרי הגירושים- מסיבות עם פאריס, אחרי פאריס- ראו לה ת'כוס, אחרי הכוס- הקרחת, אחרי הקרחת- הפטמה (פעמיים ברצף, עם השמלה הירוקה והלבנה) ומה עכשיו? ובדרך היא העיפה את לארי וברוגז עם אמא. בקיצור אני לא חושבת שסינגל זה הפתרון. לא שאני אומרת שהוא לא יצליח, אבל אני מפחדת שהוא לא ותאמינו לי, שיש מספיק סיבות למה הסינגל יכול לא להצליח.

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif האמת יש משהו במה שאת אומרת.

זה באמת לא נכון עכשיו להוציא סינגל כשיש לה תמדית כזאת, היא צריכה לשנות אותה אם היא רוצה לחזור כמו שצריך. למרות שאני בטוח שאנשים ירצו לשמוע אותו, הוא יעלם מהר עם התדמית הזאת תשאר לה. שתשלים עם אמא שלה, תחזיר את לארי, תטפח את עצמה מחדש, תסתובב כמה שיותר עם הילדים, ואז שתחזור.

YugiBoy

New member
בדיוק מה שאני חושב (=

היא לא רוצה ביכלל להרים את עצמה... היא כנראה בקטע של "ככה אני עד שימאס להם... עזבו אותי" למרות שההופעה האחרונה שלה עם השיער הייתה יפה, וכבר כבר ימים שהחזה שלה נשאר בפנים.... בכל מקרה, צודקת בכל מילה!

כן בדיוק מה שאני אומר!!!

כיום שהתדמית שלך בזבל הקריירה שלך ב=ז=ב=ל...לאמריקנים אין רחמים בכלל...אבל בריטני היא זאתי שאשמה בהרס הקריירה שלה...ברובו...במיוחד עם הקטע של חשיפת הכ*ס...זה ממש הוציא אותה זול. ואנשים יזכירו לה את כול הזמן אתם תראו...הם לא יניחו לה. עכשיו ביונסה ופארגי הם ה-כ-ו-כ-ב-ו-ת שם...במיוחד ביונסה...היא כמו בריטני שהיתה ב-2001, פופלארית בטירוף.

candyheart

New member
מוקדם מדי...

היא צריכה לחזור לעיינים קודם...להתחיל להתראיין,להופיע באירואים חייכנית ומאושרת,*להתלבש יותר נורמלי*!!! זה לחא חכם סתם לזרוק עלינו שיר...אבל משום מה זה לא נראה לי נכון...7/7/07? זה קצת קיטצ'י מדיי.

ממש היתאבדות לקריירה שלה../images/Emo178.gif

אם היא הולכת להוציא סינגל עכשיו... 80 אחוז מהאנשים עדין חושבים שהיא קירחת ומשוגעת...כול השאר חושבים שהיא סתם נראית לא טוב כבר... 80 אחוז מאמריקה לא סובלים אותה עכשיו...היא איבדה גם חצי מהמעריצים שלה...או אפילו יותר...בגלל ההופעות המזעזעות שהיא עשתה לפני כמה חודשים... בקיצוווור היא צריכה לעשות לפני שהיא חוזרת משהו ענקי שאנשים יאהבו אותה שוב...שתבכה שוב בטלויזיה אולי זה יעזור...

ואם אבריל תמות

100% מהפורום הזה ישמח כי אתה תסתום כבר. חוץ מזה,מה אתה פוצח בשיעור מתמטיקה?! אל תמהר לקבור את בריטני...היא יותר חכמה ממה שכולנו חושבים והיא יודעת בדיוק מה לעשות כדי להדליק את כולם שוב. במקום זה,תדאג לאבריל שאחרי הקאמבק של בריטני,כל מה שישאר למעריצים של אבריל זה לעמוד מול המראה ולשיר לה: "WHEN YOU'RE GONE...." ועכשיו,אם לא איכפת לך,אני אלך לישון.

YugiBoy

New member
אוי נו

הוא לא כל כך טועה.... זה שאנחנו חיים בסביבה של אנשים שמתים עליה (הפורום וכיוצ"ב) זה כנראה מכניס אתכם לבועה, אבל אני רואה ושומע כמה אנשים כבר לא יכולים לראות אותה... היא צריכה ברייק של לפחות חודשיים, אבלברייק רציני, יעני לעשות מאמצים, להיראות טוב, לצאת עם הכלב בשיא התמימות או עם אלי לקניות, להיות ילדה טובה ולעבוד על האלבום. כואב לי שהיא חיה בחלום שכשהיא תחזור יחכו לה בדלת בנוחכות מלאה... ואנחנו זה לא נוחכות מלאה. היא צריכה לעשות קאמבק שבנוי היטב, אולי היא מתכננת ברגעים האלו ממש כי קשה לי להאמין שהיא תסמוך על המזל... זו בריטני יש לה כסף יש לה אמצעים ואם היא תשתמש בהם יפה היא יכולה לחזור לתודעה.

SuperShiro

New member
ומי בדיוק אמר לה שהיא "חיה בחלום שכשהיא תחזור

יחכו לה בדלת בנוכחות מלאה?" זה שטויות להניח הנחות כאלה. שום דבר בהתנהגות שלה לא מרמז על זה, וכיוון שהיא לא ממש דיברה על האלבום ועל הציפיות שלה ממנו והתגובה שתקבל מאנשי העולם, אנחנו ממש לא יכולים לדעת מה היא חושבת. אף אחד פה לא חי בבועה ואנחנו מודעים היטב לדעת הקהל על בריטני, קצת קשה לא לדעת מהי דעת הקהל כאשר אנשים מדברים על בכל הזדמנות בכל מקום. אנחנו פשוט גם מודעים לכמות הכישרון העצומה שיש בה, לרצינות בה היא לוקחת את קריירת המוזיקה שלה, להשקה העצומה שהיא משקיעה בה וכדומה. אי לכך ובהתאם לזאת אנחנו מאמינים בה יותר משאר האנשים - אנחנו מודעים לאיכויות הרבות שלה הרבה יותר מהם

YugiBoy

New member
בדיוק בגלל זה

אנחנו שוכחים שלכל השאר צריך להוכיח את זה כל פעם מחדש... ואני לא אומר שהיא חיה בבועה... זה לא היה בשיא הרצינות אבל תחשבו על זה שהיא כבר לא דופקת חשבון ועשה מה שבא לה, שזה יפה והיא לא צריכה באמת לחשוב על כל צעד כי היא סה"כ בנאדם... אבל יש דברים שגם כבנאדם היא צריכה יותר לשים לב אליהם.... אתם כל הזמן מנסים להראות לי כמה אני טועה, אני יודע שהיא כישרונית, אני פשוט אומר שדעת הקהל , שזה הדבר שהכי יעזור לה כרגע, היא לא שמה עליו... שתהיה היא אבל במידה מסוימת גם תחשוב מה יותר טוב לקריירה שלה

xtina 4 ever

New member
אבל מה אבריל קשורה?../images/Emo210.gif

הבנאדם מדבר איתך ברצינות ומעלה נקודות מאוד חשובות לדעתי, ואתה עונה לו כמו דפוק "אבריל בלהלה" מה קשור? אה כן, ואם אתה כל כך מאחל לה למות, אולי לפני זה תמחוק את החתימה שלך שמצטטת שיר שלה? 0ס ובשביל שאף אחד לא יתבלבל- אני לא סובלת את אבריל. פשוט התגובה שלו נראתה לי מגוחכת.

היה בא לי לקשר אותה

וזה ש-שיר- שלה כתוב אצלי בחתימה אומר שאני אוהב את ה-שיר- ולא -אותה-

brit is my love

New member
איזה שטויות אתם רושמים....

איזה ניקוי תדמית?! אי אי אפשר לחשוב... אז הציץ שלה נחשף בחוץ כל הכוכבות הגדולות האלו שאתה מדבר אליהם לא עושות את זה רק במציאות אלא גם גם במסך בקליפים שלהם!!! עכשיו עכשיו היא צריכה להוציא אותו כדי שאנשים יידעו שהיא רצינית, והיא כן רוצה להמשיך בתעשייה...

YugiBoy

New member
לא בגלל זה

בגלל הכל... בגלל שכל כך הרבה אנשים לא אוהבים אותה... וזה בגלל כל הדברים שהיא עשתה, זו אבן קטנה בביניין...

Kryptonite

New member
יותר טוב מכל חדשה אחרת

אתם ממש צריכים להפסיק עם התירוץ המטומטם של "קודם שתנקה את התדמית שלה ואז תחזור". אין כזה דבר התדמית שלה בחיים שלה לא תתנקה בדרך הזו, כי היא בן אדם, והיא תמשיך לעשות טעויות. לפחות כשהסינגל ייצא - תהיה לנו מוזיקה נחמדה לשמוע בזמן שמתעצבנים על הטעויות שלה. ואפילו אם הוא ייכשל, ויש מצב גדול שכן - אז לפחות היא מנסה לחזור לעולם המוזיקה, היא רק תלמד מזה. בריטני היא אחת שיכולה לעמוד גם ב (טפו - טפו - טפו) כישלון של אלבום אחד, או שניים. היא יכולה לעבור את זה וזה רק ישפר אותה. אבל שכבר תוציא משהו, נוו

למעלה