עידכונים 1.7

candyheart

New member
אני חושבת שיש שם הסכם...

שאסור לה ולקוין לדבר אחד על השני...בגלל זה עוד לא ראינו אותו יורד עליה ומקלל אותה. אז היא תמיד עושה את זה בדרך עקיפה,ככה שהיא לא תשבור את ההסכם.
 

YugiBoy

New member
רק אני לא הבנתי?

יכול להיות שזה הניסוח של התרגום (עזבו את כתב היד שלה לא הצלחתי לפענח יותר מקצת יותר מחצי) לא הבנתי מה היא מנסה להגיד... בעל לא מבצע את חלקו והם מתחלפים?......=\ אפשר פיענוח?\ ותודה עלהידיעה.
 

tali44

New member
לא ממש הבנתי אבל...

אני ממש מקווה שהיא תמשיך ככה...!! כמו שאמרתי מקודם היא צריכה לשפר את התדמית שלה בדרכים כאלה- אז עכשיו היא התנצלה ו'סלחו' לה על התקרית, היא שכרה סטייליסטית, ומה שהיא רק צריכה לעשות זה- להיות בראיון אחד לפחות ותדבר על התקופה האחרונה והיא תצא כזו מלאכית והכל מושלם...!! אפילו התחלתי לרחם על פריז הילטון בראיון שאחרי הכלא, אז אין שום סיבה בעולם שראיון כזה או אחר לפני הדיסק שתדבר שם גם על הדיסק לא ישפר את מעמדה. הבנתם...??
עכשיו אני מרגישה יותר טוב. (בקרש לבריטני)
 

candyheart

New member
רק רציתי להוסיף...

זה נראה כאילו היא ממש סוגרת חשבונות בזמן האחרון.כנראה היציאה של האלבום כבר פחות או יותר מוכן והיא מעוניינת לפתוח תקופה חדשה ולשים את כל מה שקרה בשנה הזאת מאחוריה...אז היא מטפלת בהכל. אולי גם הצביעה של השיער לשחור קשורה לזה. מעניין אם גם ראיון חושפני מתקרב אלינו?
מצד שני,יכול להיות שאני סתם מבלבלת את המוח
 
למעלה