עידכונים 1.7

YugiBoy

New member
ברור שלא ישכחו לה את זה,

אבל יעבור זמן, היא תהיה קצת פחות בכותרות, ואנשים יחשבו "רגע עבר זמן מאז שהכל קרה... בטח היא חזרה לעצמה" - משהו שהם לא יחשבו עכשיו

tali44

New member
../images/Emo4.gif

אז שתשאר זולה ושנואה... היא בכלל לא מתאמצת לפחות לנסות לעשות משהוא, היא ממשיכה עם השערוריות, לא לומדת משום דבר. ובטח היא תקבע לעצמה מתי הסינגל יצא איזה שיר יהיה בלה, בלה... ואני לא יודעת אם היא תצליח כל כך בבחירות הפזיזות שלה. שוב, אני לא "ליבר 6" או משהוא בסגנון.... אני מ-מ-ש רוצה שהיא תחזור אבל היא עושה את בדיוק ההפך וזה מרתיח אותי. היו לה כל כך הרבה הזדמנויות להוכיח את עצמה והיא פשוט פספסה אותם הודות לפזיזות שלה. אני לא יודעת כבר מה להגיד ואני לא יודעת אם בכלל הדיסק הזה יצא, אני יכולה לשמוע מחר ש"בריטני נעצרה על החזקת סמים ברכב"... או "בריטני גרמה למהומות בחברת התקליטים סוני"... שום דבר כבר לא יפתיע אותי ואתכם ואני מפחדת שזה ימשך ככה לעד. לפחות שלא תנקה את התדמית ותשאר ז*נה לדעת 90 אחוז מהעולם (כי תכלס, לא חסר מקרים ל'פריצות' יתרה של בריטני) אבל שלא תוסיף עוד שמן למדורה.

shay08

New member
הלוואי הלוואי../images/Emo99.gif

אני מקווה שהוא רק ידלוף בשבת ולא ייצא כסינגל בשבת...שתגדל שיער

oved16

New member
למה שלא תוציא בקרוב...

התדמית של בריטני לא תתנקה עוד הרבה זמן, הרבה שונאים אותה. אז מה נחכה עוד שנה בשביל סינגל? אם היא תוציא סינגל מפציץ, לא משנה באיזה תקופה היא נמצאת בחייה הוא יצליח. אם הסינגל יהיה פשוט ולא משהו שהיה שווה לחכות לו היא תכשל. לפי מה ששמענו עד עכשיו משמועות וכו' יש למה לחכות, ואני מאוד מקווה שנוכל לשמוע בקרוב מאוד משהו חדש.

SuperShiro

New member
חח ו X17 נתנו לי סיבה להאמין לשמועות עליהן הם

מדווחים מתי בדיוק? כשהם דיווחו באופן אקסקלוסיבי [!!!!!!!!!11111] שהיא מגישה בקשה לצו הרחקה כנגד אימה, או כשהם דיווחו שהיא כבר הגישה צו הרחקה כנגד אימה?
אני מאוד אשמח אם זה נכון, אבל כרגע זו סתם שמועה וכל הסימנים מראים כי היא לא נכונה. לא ראינו את בריטני באולפן הריקודים כבר די הרבה זמן, ואני גם די מתקשה לחשוב על זמן בו יכול להיות שהיא צילמה וידיאו קליפ לשיר. לא יודעת, נשמע לי קצת מוזר. חוץ מזה ביהדות 7 זה מספר טיפולוגי ככה שהתאריך אפילו עוד יותר מגניב בשבילנו

xtina 4 ever

New member
בולשיט.../images/Emo210.gif

ממתי אנחנו מאמינים לאתר כמו X17? אתם סתם אוכלים כאפות עכשיו. הסינגל לא יצא בזמן הקרוב.

../images/Emo207.gif סרטון מפליקס:

מי ששם את הסרטון חשב שבריטני הפסיקה את ההופעה באמצע כי היה לה חם והתחילה לשתות חח והוא לא מבין שזה בכוונה ככה חחחחחחח

YugiBoy

New member
חחח אנשים ללא יכולת חשיבה

זה קטע מעבר כדי שהיא תוכל לשתות ולנגב את הזיעה.

Invisible Boy

New member
זה מהופע ב Rock N' Rio

התפאורה שם לא הייתה מלאה. הופעה עלובה הייתה שם, בלי מצב רוח.

Brit22k

New member
../images/Emo27.gif בריטני מתנצלת בפני X17 ../images/Emo37.gif

בריטני שלנו כתבה מכתב לצלמי הפפרצי של X17 והתנצלה על המקרה עם המיטריה ! הנה המכתב: "X17 היקרים, אני רוצה להתנצל על המקרה עם המטרייה. אני התכוננתי לתפקיד בסרט היכן שהבעל לא משחק את חלקו והם מתחלפים. למרבה הצער, לא קיבלתי את החלק. אני מצטערת. אני לקחתי את התפקיד יותר מדי ברצינות. - בריטני" באמת יפה מיצידה , מה אתם חושבים ? הגיבו
תודה לעידן על התרגום המכתב

SuperShiro

New member
ראוי לציין שכל החלק עם המשחק הוא חלק ציני

שככל הנראה בא לרדת על קווין. זה היה מצחיק
אהבתי את הדרך בה היא בחרה להחזיר לו
אממ אני חושבת שזה מאוד יפה מצידה להתנצל על תקרית המטרייה והאוטו.

candyheart

New member
אהבתיייי!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני באמת חושבת שהיא צינית ויורדת על קווין...והיא עשתה את זה בצורה מ-ע-ו-ל-ה! כל הכבוד בריטני!!!

brit is my love

New member
אוייי אני לא יכול לראות אותה עם השיער ככה...

זה כלכך עצוב
אבל נחמד מצדה לרשום להם מכתב...

xtina 4 ever

New member
ענק, אהבתי!../images/Emo210.gif

הכניסה לו כמו שצריך. חוץ מזה, נחמד מצידה להתנצל. :)

Britney Style

New member
אההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!

איזו גדולה היא חחחחחח

Kryptonite

New member
אני לא כל כך אוהב את הטון הציני שלה.../images/Emo4.gif

זה מוציא אותה נורא מתגוננת וסגורה. אני רוצה לראות אותה מדברת יותר באופן ישיר ובוגר כמו בסירטון האחרון מ - X17. אבל הפעם היא באמת התעלתה על עצמה, היא עשתה את זה באופן גאוני אפילו.
היא פירסמה את המכתב הזה בגירסה קצת שונה גם במועדון מעריצים

למעלה