עידכונים 1.7

SuperShiro

New member
../images/Emo27.gifעידכונים 1.7../images/Emo37.gif

שוב, אין הרבה, אבל השרשור הקודם כבר לא קופץ

SuperShiro

New member
סינדי לאופר מדברת על בריטני

טוב, בערך
קראו בעצמכם
Here is a paragraph copy and pasted straight from Cyndi Lauper's blog: quote: ________________________________________ So the real story is: Britney was invited to perform in Las Vegas with us. No one representing Britney ever responded. But here is the deal, Britt?? If ya hear this; you are welcome to come to the Greek. This is a good cause and I am grateful that the spirit moved ya doll. And if ya are coming, can you contact us..???? Though I don’t know you, you seem like a good kid. You are welcome. X Cyn PSSST…sorry I didn’t respond sooner. ________________________________________
תרגום הנה פסקה שהועתקה היישר מהבלוג של סינדי לאופר. אז הסיפור האמיתי הוא, בריטני הוזמנה להופיע איתנו בלאס וגאס. אף אחד מהאנשים שמייצגים את בריטני לא השיב להזמנה. אבל זה מה שקורה, בריט?? אם את שומעת את זה; את מוזמנת לבוא ל "Greek". זו מטרה טובה ואני מודה על כך שהרוח הטובה הניעה אותך בובה. ואם את באה, את יכולה ליצור איתנו קשר..???? למרות שאני לא מכירה אותך, את נראית כמו ילדה טובה. את מוזמנת. נשיקה, סינ. סליחה שלא הגבתי מוקדם יותר.

Brit22k

New member
איזה חמודה היא

למרות שבריטני לא החזירה לה תשובה!

candyheart

New member
חמודה

דווקא היה נחמד לראות את בריט על הבמה איתה...אבל לא כרגע. בכל זאת,כיף לשמוע אותה מזמינה את בריט.

SuperShiro

New member
בריטני הלכה לה לקנות צ'יוואואה חדשה../images/Emo99.gif

כפי שאתם זוכרים הייתה לבריטני צ'יוואואה חמודה בשם ביט ביט אותה היא מאוד אהבה, אך נתנה אותה לחברים כשהילדים רק נולדו. זו תמונה כל כך חמווווווווודה
השיער כרגיל נראה רע, אבל חוץ מזה היא נראית טוב
שוב, הרגליים

0rin

New member
../images/Emo210.gifאני שונאת שהם שמה סרט בשיער!

ואני יותר אוהבת שהיא מרכיבה משקפי שמש בהירים
השמלה.. לאא..למהה...למהה.. אבל הרגליים שלה נראות בתמונה הזאת מהממות
והצבע של הגוף

SuperShiro

New member
והיא גם הדביקה [תרתי משמע../images/Emo6.gif] את השיער לראש

זה מכוער
. לא נורא, לא ממש איכפת לי
אני יודעת שהיא תחזור לעצמה בקצב שלה, וכרגע יותר חשוב לי לראות שהיא שמחה, והיא אכן נראית די שמחה בתמונות האלה
שמחה ו Down to earth כזאת, הכי טוב

tali44

New member
אשכרה משפט לילדים בני 3 ../images/Emo6.gif

"צ'יוואואה חמודה בשם ביט ביט אותה היא מאוד אהבה..." חחחח
עזבי...

זה כלבים של כוסיות...

קטנים יפים ולא עושים הרבה בלאגן.. גם לניקול ריצ'י יש כזה..ובצדק,אתה רואה את ה60 גרם הזו מתרוצצת עם בולדוג ברחובות הוליווד?!

למעלה