גם אם הם לא יודעים...
הפטרון הוא לא פשוט לזרוק אותה במכון גמילה מסמים/אלכוהול. היא הייתה במצב מאוד רגיש...ההאשמות האלו רק הזיקו לה עוד יותר. הם יכלו קודם כל לקחת אותה לפסיכיאטר,ליועץ...יש מלא אפשריות!להסיק מסקנות כאלו פזיזות ולפעול בהן זה אידיוטי! אני שוב אומרת,ברור שהזמן בגמילה עזר לה,זה לא הנקודה.אני לא מאשימה את לין בזה שהיא ניסתה לעזור לבריטני,אני מאשימה אותה בזה שהיא לא עזרה בדרך הנכונה(למרות שהיא יכלה,אם היא לא היתה סתם מפילה האשמות) ובזה שהיא שיתפה פעולה עם אנשים שלא בהכרך רצו בטובתה של בריטני. בסופו של דבר,הניסיון הזה לקצר דרכים רק פגע בבריטני עוד יותר.התקשורת מתייסת אליה כאלכוהוליסטית ומסוממת,היא עכשיו מרגישהנ נבגדת(ובצדק) והיא בטח גם מבולבלת. אני באמת בטוחה שלין,לא כמו קווין,רצתה רק בטובתה של בריטני,ושהיא לא התכוונה לפגוע בה.אני חושבת שכל השיתוף פעולה שלה בא מלארי שכל הנראה תמרן ושכנע אותה שזה הדבר הנכון לעשות(הוא עוסק בדברים דומים בקריירה שלו). אני מקווה ובטוחה שבריטני ולין יוכלו לתקן את היחסים בינהן...בריטני כרגע פגועה ובקטע של נקמה על מה שעשו לה,זה יעבור לה. וקווין הוא זבל מהלך ואל תחשבו לרגע שהוא רוצה בטובתה של בריטני.