עידכונים 1.7

SuperShiro

New member
האמת היא שיותר עצוב לי על בריטני

כל כל כל כל כל מה שהיא נאלצה לעבור, והיא עדיין כאן. אני לא הייתי שורדת אחרי רבע ממה שהיא עברה. אני בטוחה ששתיהן עדיין מאוד אוהבות אחת את השניה, רואים עליהן. דברים נראים כרגע טוב יותר משהם נראו בעבר. בסיפור הזה אין נכון ולא נכון, אין בסדר ולא בסדר. בכל מצב שני הצדדים היו יוצאים "מופסדים". אני רק מקווה שהן ישלימו בקרוב

Invisible Boy

New member
אני לא מדבר על זה.

כל מה שבריטני עברה והיא עדיין כאן - אני פשוט סוגד לה!
אני מדבר על מה שבריטני עשתה ללין. זה נראה כמו "נקמה" על זה שהיא הכניסה אותה לגמילה -דווקא- על סמים. עם כל הכבוד לבריטני, לין ולארי עשו בשכל שהכניסו אותה, הם הצילו אותה.

xtina 4 ever

New member
כל הכבוד?../images/Emo210.gif

להכניס בנאדם חולה נפשית למוסד גמילה מאלכוהול/סמים בזמן שהוא לא מכור? הם רק עשו יותר גרוע, במיוחד שעכשיו כולם חושבים שהיא מסוממת/אלכוהוליסטית לשעבר, מה שהיא בהחלט לא.

candyheart

New member
בטוח משלווים שם שיקום נפשי...

אבל יש מקומות שמטפלים רק בבעיות נפשיות ויש פסיכיאטרים שיכולים לעזור.ברור שעזרו לה בגמילה בדרך כזו או אחרת,אבל כל העניין הוא זה שהם הכניסו אותה למקום הלא נכון.הם באיזשהי דרך האשימו אותה בזה שיש לה בעיות נפשיות והפכו אותה למכורה...זה מזעזע. ועוד שהם שיתפו פעולה עם קוין...רק על זה אני כבר מבינה את הכעס שלה.

YugiBoy

New member
אבל מאיפה להם לדעת מה באמת עובר עליה?

אם היא לא אמרה להם? היא לא תגיד לקווין שהיא שבורה מהפרידה ממנו... ות'אמת, המצב הנפשי שלה לא איפשר לה כל כך לדעת מה היא עושה......... זה נתן לה קתץ חופש מהפפראצי... מהכל.... אם הם לא היו עושים את זה יש מצב שהיא הייתה יורדת לגמרי מהפסים, אם קרחת וקעקועים היו רק ההתחלה, תחשבו מה היה יכול לקרות עוד... זה שהם הכניסו אותה למקום הלא נכון שלא מרצונה, זה לא בסדר...... הם עשו מה שהם חשבו לנכון ומתוך דאגה זה הכל... חוצמיזה שכל אחד עושה טעויות... דבר שאנחנו אומרים על בריטני ושוכחים שזה עובד על כולם... גם לין אנושית וגם קווין. לא . קווין לא.

candyheart

New member
גם אם הם לא יודעים...

הפטרון הוא לא פשוט לזרוק אותה במכון גמילה מסמים/אלכוהול. היא הייתה במצב מאוד רגיש...ההאשמות האלו רק הזיקו לה עוד יותר. הם יכלו קודם כל לקחת אותה לפסיכיאטר,ליועץ...יש מלא אפשריות!להסיק מסקנות כאלו פזיזות ולפעול בהן זה אידיוטי! אני שוב אומרת,ברור שהזמן בגמילה עזר לה,זה לא הנקודה.אני לא מאשימה את לין בזה שהיא ניסתה לעזור לבריטני,אני מאשימה אותה בזה שהיא לא עזרה בדרך הנכונה(למרות שהיא יכלה,אם היא לא היתה סתם מפילה האשמות) ובזה שהיא שיתפה פעולה עם אנשים שלא בהכרך רצו בטובתה של בריטני. בסופו של דבר,הניסיון הזה לקצר דרכים רק פגע בבריטני עוד יותר.התקשורת מתייסת אליה כאלכוהוליסטית ומסוממת,היא עכשיו מרגישהנ נבגדת(ובצדק) והיא בטח גם מבולבלת. אני באמת בטוחה שלין,לא כמו קווין,רצתה רק בטובתה של בריטני,ושהיא לא התכוונה לפגוע בה.אני חושבת שכל השיתוף פעולה שלה בא מלארי שכל הנראה תמרן ושכנע אותה שזה הדבר הנכון לעשות(הוא עוסק בדברים דומים בקריירה שלו). אני מקווה ובטוחה שבריטני ולין יוכלו לתקן את היחסים בינהן...בריטני כרגע פגועה ובקטע של נקמה על מה שעשו לה,זה יעבור לה. וקווין הוא זבל מהלך ואל תחשבו לרגע שהוא רוצה בטובתה של בריטני.

YugiBoy

New member
אני לא מדבק על קווין... אבל לין לא יכולה

לבנות על פסיכולוג... שימי לב שהיא הייתה צריכה משהו אפקטיבי לטווח הקצר.. לא היה זמן לדברים כמו פסיכולוג שזה טיפול ממושך ובריטני יכלה להבריז או פשוט לעשות דברים חמורים בין הפגישות.... היא הייתה במצב אנוש, אל תשכחי שאף אחד מאיתנו לא היה שמה ויודע ב100 אחוזים מה קרה, ויכול להיות שבריטני גם חושבת דברים שלא באמת קרו. או לא הבינה נכון... איו לדעת.. כנראה שבאותו הזמן זה היה נראה הדבר הטוב לעשות, והיא גם הייתה נראית מסוממת אז פשוט עשו את זה... במצבי לחץ גם אנשים פועלים אחרת אל תשכחי... וכן אולי בלי קווין ההחלטות היו אחרות....

candyheart

New member
בגלל זה אמרתי פסיכיאטר...

פסיכיאטר יכול לדבר עם בן-אדם שעה וכבר לתת לו מרשם של תרופות שעוזרות. והדר הברור והטוב ביותר שהיא יכלה לעשות זה לקחת אותה לבית-חולים.רופאים יכולים בקלות לאבחן אם היא מסוממת או עם דיכאון אחרי לידה אן כל דבר אחר. אני פשוט אומרת שאי-אפשר לשים בן-אדם בגמילה כי הוא "נראה מסומם" או כי זה "נראה הדבר הטוב לעשות".זה אקט פזיזי ומסוכן מדיי.זה כמו לירות במישהו כי הוא "נראה מסוכן".יש פה בן-אדם עם רגשות.אולי היא קיבלה עזרה אבל זה גם פגע בה.אתה צריך לחשוב לפני שאתה מאשים בן-אדם במשהו-במיוחד שיכול להיות שהוא חולה.היא לא שלכה אותה לשבת בבית היא שלכה אותה *למכון גמילה* שכל המטופלים של הם אנשים מסוממים ועוסקים שם בלהגיד לה כמה היא טועה,וכמה היא לא בסדר ואיך היא צריכה להפסיק.והתקשורת מחכה לה בחוץ וממצאה עליה שקרים...גם אם אף-אחד לא ידע מה יש לה והיו לה את כל הסימפטומים בעולם...אסור היה להם להסיק מסקנות. אני באמת מבינה את הרצון של לין לעזור לבת שלה,ושוב אני באמת בטוחה שהיא רצתה רק בטובתה.אבל היא יכלה לעשות את זה אחרת...בריטני מחשיבה את מה שלין עשתה כבגידה ואני לא מאשימה אותה.לין הייתה צריכה לקחת בחשבון את ההשלכות של הפעולות שלה...והיא כנראה לא עשתה את זה.

YugiBoy

New member
אני לא אומר שאת לא צודקת

תחשבי על זה שכשהמצב בלחץ המוח מתנהג אחרת. אם יבוא פורץ הביתה, לא בטוח שתעשי את הדבר הנכון כמו שהיית עושה אם היית יושבת וחושבת על זה.... ואנחנו לא יודעים מה באמת קרה שמה, היא התנהגה, לא רק נראתה כמו מסוממת... ומכון גמילה ושיקום היה כנראה האופציה הנכונה ביותר לדעתה.. תחשבי על זה שלא כל אחד יודע מה זה בדיוק פסיכיאטר, ות'כלס? עדיף שיחשבו שהיא שותה אלכוהול מאשר שהיא הולכת לפסיכיאטר כי אנשים לא מבינים שהמילה פסיכו לא באה מהמילה העברית פסיכי אלה יש לה משמעות אחרת ביוונית או לטינית... תבדקו בויקיפדיה .... אולי אפילו לין חושבת ככה בעצמה... סה"כ אין פה צודק וטועה, אי אפשר להגיד שזה לא הרס לבריטני, אבל זה גם שיקם אותה.. אולי לא בדרך הנכונה אבל כמו שאמרתי אף אחד לא יודע בדיוק מה היה שמה ואף אחד לא יודע באמת אם היא הייתה או לא הייתה שיכורה או משהו אחר... לא שראינו מסמכים.. למרות שאני מאמין לבריטני אם היא אמרה.. הבעיה היא שהכל מפה לאוזן... וזהו(=

candyheart

New member
אני מבינה אותך

כל מה שאני יכולה לומר זה שאני מקווה שלין ובריטני יתקנו את מה שקרה בינהן ושבפעם הבאה לין תנהג יותר בחכמה.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif זו הייתה החלטה מטומטמת מצידם.

אני לא אומרת שהיא לא הייתה זקוקה לעזרה, היא הייתה זקוקה לעזרה והיא יודעת את זה טוב בדיוק כמונו [היא גם הודתה בזה], הטעות שלהם הייתה לספק לה עזרה מהסוג שהיא לא הייתה צריכה וזה רק החמיר את המצב. בנוסף לכל, כמו שכבר כתבו פה מספיק פעמים, הם גם גרמו לכולם לחשוב שהיא אלכוהוליסטית/מסוממת דבר שהוכח לכולנו כלא נכון. בקיצור, החלטה פזיזה מדי. אתם אומרים שבריטני צריכה להסתכל קצת מסביבה וללמוד להקשיב לאנשים אחרים, אני חושבת שלא יזיק לאנשים מסביבה להקשיב לה לפעמים, ולא לעשות כל שעולה על רוחם/את הדבר שנראה להם כנכון ביותר.

YugiBoy

New member
אני לא חושב שהם ידעו בדיוק מה עובר עליה מעבר

למה שיכל להשתקף מההתנהגות שלה... זה מפחיד שהבת שלך עושה גלח, מקעקעת את עצמה, מסתובבת כמו זומבי ברחוב, אתה לא יודע מה לעשות, אתה לא יכול לדעת איזו עזרה היא צריכה כי אתה לא יודע מה יש לה.. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות לחשוב על פי שיקול דעת והיא התנהגה כמו בהשפעת חומרים... אז זה מה שהם עשו... כמו שאמרתי כל אחד טועה........ הם לא רצו לרעתה או משהו....

SuperShiro

New member
כל אחד טועה, נכון, אבל הם עשו טעות

דבילית ומטומטמת שאפשר היה למנוע בקלות. מה גם כפי שניתן לשם לב לטעות שהם עשו היו השלכות רציניות ביותר, וזה, זה הדבר החמור ביותר. הם היו יכולים לדבר איתה, היו יכולים להתייעץ עם מומחה, הם היו יכולים לעשות מיליון ואחד דברים שהיו יכולים למנוע את החלטתם הסופית ולהראות להם כי קיימת טעות בידם, אבל הם לא עשו את זה.

למעלה