עידכונים 1.7

candyheart

New member
לא עוד צ'יוואווה!

שתיקח כבר כלב נורמלי...וגם שלא תקנה כלבים בחנויות.מתעללים בהם שם וגם בכלבים שמזווגים אותם כדי למכור את הגורים.לאמץ!

YugiBoy

New member
יש צ'יוואוות מדהימות!

זו סבירה.. יש צ'יוואוות כל כך יפות... דווקא את זו??

xtina 4 ever

New member
תמונה חמודה.../images/Emo210.gif

והכלב גם חמוד, אבל היא נראית זוועה.

Brit22k

New member
../images/Emo20.gif עוד וידאו! ../images/Emo20.gif

פורסם עוד וידאו ממש חדש כנראה מאתמול ...! בריטני נראת טוב ! תאמת שכעסתי עליה אחרי המקרה עם אמא שלה..! אבל עכשיו הוידאו הזה ממש שיפר לי את המצב רוח! והיא כל כך חמודה !! היא מדברת כל כך יפה אז הנה הוידאו ועם אפשר שמישהו יתרגם אותו!!! תודה

Brit22k

New member
../images/Emo20.gif התמונות! ../images/Emo20.gif

מקום הוידאו ועכשיו התמונות התפרסמו! בריטני נראת מצוין , לפחות ככה אני חושב
והשיער שלה ממש נחמד!

SuperShiro

New member
השיער נראה טוב, כל השאר לא../images/Emo3.gif

המשקפיים שלה [היא צריכה להפסיק ללכת עם משקפי שמש כל הזמן], האודם האדום, והשמלה. בעיקר השמלה, היא נותנת לה מראה גמדי ושמנמן כזה, לא יפה בכלל
בוידיאו היא נראית טוב
תודה.

Over To You

New member
איכס......

ההההההההההללללללללללווווווווווווווווו אני היחידה שחושבת שהיא פצצצצצצצצהההההההה?!?@?#!@?#$!@?#!@?!$!?%$? תראו את הרגליים האלהההה!!!!!!!!1 היא בלללללייייייי קשששתת!!!!!!!!!!!!!! ואוו אני המומהה מה יש לכםם???

shir spears

New member
השיער ממש לא מתאים לה והשמלה..

יפה אבל לא על בריט היא משמינה אותה בטירוף......

YugiBoy

New member
איזה שיערררר../images/Emo99.gif דורש פוני!!

מצד שני אולי היא רוצה ואין לה.. יש כאלה עם פוני מאוד דליל... גם אחרי ההריון ולידה הכיוון צמיחה של השיער משתנה בחלק מהמקרים ואולי היא רוצה ולא יכולה ... כי זה כל כך דורששש רק מה זה הביגוד הזה!?!

איזה חמודה היא

פשוטטט נשמה... היא נשמעת לי בסדרר גמור.. והיא גם נראית יותר טובב בוידאו הזה.. מאשר בתמונות.. שמחתיי ממש לראות את זה..

SuperShiro

New member
מוזר, זה ממש מוזר.

כבר ממש ממש ממש אין לי מושג מה קורה ביניהן. גם מקודם לא ממש היה לי מושג, אבל עכשיו..בכלל לא.

candyheart

New member
אני מתה על הקול שלה...

יש לה דיבור כזה נעים! בכל מקרה,אני חושבת שהיא קצת מנסה "להחזיר" לאמא שלה על איך שכולם התנהגו כלפיה כשלה היו כל מיני בעיות...עם כל ה"I'm praying for her...אני זוכרת שאמרו את זה עליה. חוץ מזה,היא נראית במצב טוב.אני מקווה שהכל אצלה בסדר.

SuperShiro

New member
לין : "אני אוהבת את הבת שלי".

הפפראצי עקבו אחרי לין בניסיון למצוא מענה לשאלה מה באמת קורה בין בריטני לאימה. לין לא ענתה לשאלות וכל שהיה לה לומר הוא המשפט המצוטט למעלה. http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_xclusive_britneys_mom_talks_to_x17_again.php זה נראה כאילו היא על סף דמעות. אני די בטוחה שהיא בכתה לאחר מכן. זה ממש עצוב כל מה שקורה ביניהן

למעלה