פוסטינור

wildgirl1

New member
אתה חושב ומתתנהג כמו ילד

קטן!! נקודה וסוף פסוק! סגרנו את הדין הזה תינוקי! תחזור אליי בעוד כמה שנים!

wildgirl1

New member
כי אתה תינוק , ואני אם תינוקות לא

מדברת!! ונכון קיריל אמרת לי שצריך להתייחס לכולם בסבלנות אבל עוד כמה שנים תומר תחזור אלי ואז נדבר אתה עוד תינוק!

אולי אתה לא מבין אבל היא אומרת

דברים חכמים ואחריים לא כמו שאתה!!!!! תתבגר כבר!!

Vrock

New member
מה אחראי בלהכריח מישהו אחר

לקחת אחריות על הרצונות שלך?! תעשי לי טובה!

חחחחחחח יאנקה מה תעשי איתו בעוד

כמה שנים??????את לא צריכה אותו תאמיני לי :) הוא קטן ממך ב-3 שנים!

M a r U s k A

New member
סתאם מתוך סקרנות...

אתה וחברה שלך עוברים "תאונה" ונקרע הקונדום, היא נכנסת להריון ומסרבת לעשות הפלה לא נגדיר סיבה כרגע.. זה יכול להיות כי היא לא מאמינה בהפלות יכול להיות זהיא פוחדת שהפלה תמנע ממנה ללדת בעתיד... אתה תתן לה לגדל את הילד לבד
" ואם נקרע הקונדום והיא רוצה לגדל את הילד אז שתגדל אותו בלעדיי.... "

Vrock

New member
....איך שבא לי....אם הייתי רוצה ילד

לא הייתי משתמש בקונדום. אם היא לא רוצה לעשות הפלה שתדאג לילד שלה איך שבא לה....אני לא אתן לה להרוס שלושה חיים..

the freaky girl

New member
:/

אתה וחברה שלך עוברים "תאונה" ונקרע הקונדום...
תקרא הכל.. ומצב כזה יכול להיות.. אתה יודע.. :/ ואם אתה תרצה אי פעם לקיים יחסי מין מוגנים, במה בדיוק תשתמש? הא?

Vrock

New member
בסדר...תאונה...

אז שתיקח את הגלולה או שתעשה הפלה.... זה מה שאני הייתי עושה במקומה.. אם היא רוצה לגדל את הילד אני אבחר את מידת המעורבות שלי...אם היא לא מוכנה לזה אני לא אתערב בכלל...כי בדוגרי זו החלטה שלה.

the freaky girl

New member
לא ענית לי על השאלה..

אם אתה תרצה אי פעם לקיים יחסי מין מוגנים, במה בדיוק תשתמש?

M a r U s k A

New member
ואם.. יש סיבה בריאותית..

מיוחדת שבגללה היא לא יכולה לקחת הורמונים
גם הגלולה וגם הגלולה שלוקחים כדי לעבור הפלה אלו הורמונים גם תשאיר אותה להתמודד עם זה לבד

AeroSlash

New member
נורא קל לך להגיד...

בוא אני אעמיד את זה ככה... הפלה עולה המון, לרוב המשפחות בארץ אין את האשרות לממן הפלה. רוב הבנות לא בדיוק הולכות לספר להורים על זה שהם עשו סקס לא זהיר ונכנסו להריון, משמע, אין תמיכת הורים. משמע, הבחורה, אם היא רוצה לעשות הפלה, צריכה ללכת למרפאה מסכנה, סביר להניח לא חוקית שתעשה את ההפלה במינימום תשלום. יש לך פאקינג מושג בכמה סכנות הבחורה הזו עומדת?! התנאים במרפאות האלה לרוב שואפים ל-0 אבל נניח את כל זה בצד, אתה יודע שיש סכנה ענקית שהיא לא תוכל ללדת יותר לעולם!? אבל למה שזה יעניין אותך, אתה העיקר נהנת מלילה סוער ושהיא תישא בתוצאות. אז אני יודעת שיש בנות שיכולות לממן הפלה אבל הרוב המוחלט לא יכול.

Vrock

New member
אני מוכן לממן את ההפלה...

בסדר...אני לא מדבר על זה...אם ההפלה תעמיד אותה בסכנה.....אז זה כבר עניין אחר....אם זה באמת היה קרה לי אז הייתי משתתף מאוד כנראה....אבל זה הרעיון העקרוני שלי. אם היא יכולה לעבור הפלה ולא ורצה מסיבות שלה היא תצטרך לשאת בתוצאות. אם היא לא יכולה זה כבר עניין אחר, ואני אדאג לילד שלי.

AeroSlash

New member
אתה יודע...

היא לא עושה את הילד הזה לבד.. העיקר שאתה את החיילים שלך תרמת וכל השאר "שהיא תסתדר לבד", יופי תומר, תמשיך ככה

Vrock

New member
אני לא מתנגד להפלות.

אני חושב שאם יש לה בעייה עקרונית עם הפלות היא לא יכולה לחייב אותי לכלום. אם היא מעוניינת בילד שיבושם לה. אם הייתי רוצה ילד לא הייתי טורח לשים קונדום. היא לא יכולה להכריח אותי לגדל ילד שרק היא רוצה כשיש לה ברירה.

למעלה