M a r U s k A
New member
../images/Emo26.gif פוסטינור ../images/Emo36.gif
ערב טוב אנשימים
היות ואני קוראת מכורה של "קוסמופוליטן" דיפדפץי היום באחד מהמגזינים שיש לי בבית ונתקלתי בפרסומת של פוסטינור 2
לבורים שבינכם
(הכל מ
): פוסטינור 2 היא גלולה שהבחורה לוקחת לאחר סקס לא מוגן כדי למנוע מעצמה להיכנס להריון. תמיד הפריע לי העובדה שאפשר לקנות את הגלולה ללא ביקור אצל רופא, וללא מרשם אלא פשוט לבוא ולבקש את הגלולה. כי בעצם הגלולה נועדה למקרי חרום ולא למען אנשים פזיזים שיחשבו שזה בסדר לשכב בלי אמצעי הגנה משום שתמיד יש את האלטרנטיבה של "פוסטינור", אנשים שוכחים שהגלולה מונעת הריון ולא מחלות מין למינהם שהמסוכנת בהם היא מחלת האיידס
אבל כיצד למכור את הגלולה אלו כבר לא השיקולים שלי או שלכם... מה שזיעזע אותי באמת בפרסומת הזו היא דרך השיווק
בפרסומת מופיעה ילדה שאני אישית לא הייתי נותנת לה יותר מאשר גיל 14! עם הבעת פנים עגומה ביותר, ולמעלה כתוב "נקרע הקונדום
שכחת גלולה
" והדבר הראשון שעלה לי הראש - לאיזה מצב בדיוק הגענו שבו ילדה בת 14 משווקת גלולה למניעת הריון
לדעתי האישית הפרסומת הזו שמופצת בכל הארץ, מעודדת בני נוער רבים לקיים יחסי מין מתוך סקרנות בלבד, ולא רק זה היא מעודדת לקיים יחסי מין לא מוגנים
בנוף לכל זה הגלולה גורמת לשינויים הורמונליים בגוף ולא כל ילדה בת 14 מספיק אחראית כדי להשתמש בה לפי הוראות היצרן מה שיכול לסכן אותה ואת היכולת שלה ללדת בעתיד. מה יהיה בעוד 10-20 שנים
ילדות בנות 10 ישווקו בדיקות הריון
ערב טוב אנשימים