פוסטינור

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif פוסטינור ../images/Emo36.gif

ערב טוב אנשימים
היות ואני קוראת מכורה של "קוסמופוליטן" דיפדפץי היום באחד מהמגזינים שיש לי בבית ונתקלתי בפרסומת של פוסטינור 2
לבורים שבינכם
(הכל מ
): פוסטינור 2 היא גלולה שהבחורה לוקחת לאחר סקס לא מוגן כדי למנוע מעצמה להיכנס להריון. תמיד הפריע לי העובדה שאפשר לקנות את הגלולה ללא ביקור אצל רופא, וללא מרשם אלא פשוט לבוא ולבקש את הגלולה. כי בעצם הגלולה נועדה למקרי חרום ולא למען אנשים פזיזים שיחשבו שזה בסדר לשכב בלי אמצעי הגנה משום שתמיד יש את האלטרנטיבה של "פוסטינור", אנשים שוכחים שהגלולה מונעת הריון ולא מחלות מין למינהם שהמסוכנת בהם היא מחלת האיידס
אבל כיצד למכור את הגלולה אלו כבר לא השיקולים שלי או שלכם... מה שזיעזע אותי באמת בפרסומת הזו היא דרך השיווק
בפרסומת מופיעה ילדה שאני אישית לא הייתי נותנת לה יותר מאשר גיל 14! עם הבעת פנים עגומה ביותר, ולמעלה כתוב "נקרע הקונדום
שכחת גלולה
" והדבר הראשון שעלה לי הראש - לאיזה מצב בדיוק הגענו שבו ילדה בת 14 משווקת גלולה למניעת הריון
לדעתי האישית הפרסומת הזו שמופצת בכל הארץ, מעודדת בני נוער רבים לקיים יחסי מין מתוך סקרנות בלבד, ולא רק זה היא מעודדת לקיים יחסי מין לא מוגנים
בנוף לכל זה הגלולה גורמת לשינויים הורמונליים בגוף ולא כל ילדה בת 14 מספיק אחראית כדי להשתמש בה לפי הוראות היצרן מה שיכול לסכן אותה ואת היכולת שלה ללדת בעתיד. מה יהיה בעוד 10-20 שנים
ילדות בנות 10 ישווקו בדיקות הריון

DeAth ScrEaM

New member
הממממ...

כן... נראה די מזעזע... אבל מצד שני... לי היא דווקא לא נראתה בת 14... :/לי היא נראית בת 16 בערך... ותאמיני לי מרינצ'קה... שכיום זה בכלל א ביג דיל לשכב עם מישו בגיל 14.... יש לי פול חרות לא בתולות מגיל 13-14.... וזה כאילו... משו מקובל.. את מבינה? כן אני מסכימה איתך בזה שזה מפחיד לחשוב מה יקרה בעוד כמה שנים.. אבל אין מה לעשות עם זה :/ ולגבי השימשו של הפוסטינור זה גם משו שמפריע לי.... זה כל כך מטומטם! שמעתי על כל כך הרבה מקרים של בנות שמזדיינות (אני קצת בוטה מדי פעם :/) בלי אמצעי מניעה ואז לוקחות את הפוסטינור הזה... ולפעמים זה שימוש יומיומי כמעט :/ אוף! זה באמת מעצבן.... הן בכלל לא מודעות למה שהן מכניסות לגוף :/ ולדעתי לגבי זה צריך לעשות משו.. כל השאר.... ככה זה.. ואין מה לעשות...

M a r U s k A

New member
אבל ..

תראי גם לי יש מספיק חברות שלא בטולות מגיל 15.... ואני בעצמי לא |מלאך| ולא חיכיתי עד החתונה וגם אני השתמשתי בגלולה ואת יודעת למה השתמשתי
בגלל טיפשות, בגלל שידעתי שיש לי אלטרנטיבה אם לא הייתי יודעת זה לא היה קורה בכלל
אבל אני יודעת לקרוא את הוראות היצרן
וגם מודעת לנזקים של זה
ועדיין הילדה שבתמונה לא נראת לי יותר גדולה מגיל 14 ובכלל זה משגע אותי שיש פרסום נפוץ כזה של הגלולה אני מבינה פרסום של קונדומים כי אחרי הכל זה אמצעי מניעה שמונע מחלות
אנשים אמורים להיות מודעים אליו
אבל פוסטינור
ועדיין יאנקה.. אפילו אם הילדה הזאת בת 16 כמו שאת חושבת לדעתי זה רק גורם לבנות יותר קטנות לחשוב .. אם היא יכולה למה אני לא
אחרי הכל היא עדיין לא אישה נכון

M a r U s k A

New member
תלוי מאיזו נקודת מבט

אתה מסתכל על זה... מבחינה גופנית/מינית - בחורה שכבר אינה בתולה היא אישה. מבחינה נפשית - בחורה בת 14-16 עדיין ילדה בשכל ובנשמה שלה ועלולה לעשות הרבה טעויות שלא תוכל לתקן אחרי זה, כי אם בריאות מסוכן לשחק.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif אגב, בדיוק לפני כמה ימים הייתה

לנו הרצאה על מין ואיידס, ופתאום הבנתי עד כמה חשוב להיזהר... לפני זה לא חשבתי על זה ככה...

Dynamo1929

New member
המורה שלי לספרות מורחב, באמת אישה

משכילה מאד, מעודדת בנות בגילאים האלה לקיים יחסי-מין ומתרצת את זה במוכנות פיזית של הבנות וסתם כיף שהן מפספסות... אז מי אני שאחלוק עלייה...

M a r U s k A

New member
מורה מפגרת ../images/Emo4.gif

המורה שלי לספרות זרקה לנו מילה או שתיים ביום האיידס הבינלאומי שהיה לפני כמה ימים אבל היא יותר רמזה לכיוון אמצעי מניעה וגם רק בגלל שאנחנו בכיתה י"א למרות הצנוניות שיש לי בכיתה התחילו להסמיק והעיניים שלהן כמעט יצאו להן מהחורים - אבל זה אינדיבידאולי ספציפית לכיתת הצנוניות י"א 5 בבית ספר להנדסאים
ובכלל היא אמרה שלדעתה זה מוקדם, ואין לנו לאן למהר ואני מסכימה איתה ב100 אחוז למרות שלא חשבתי על זה בזמנו

Dynamo1929

New member
צריך להביא את קרולינה, המורה שלי,

אליכם לכיתה... תוך חודש חצי כיתה בהריון...

Dynamo1929

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

תראו, אני האחרון שאוהב לשבח מורים, אבל פה באמת מדובר על אישה מאאאד חכמה, יש לה איזה 50 תארים בספרות, פילוסיפויה, רטוריקה מודרנית ולכי תדעי מה עוד... אני לא אומר שכל מילה שלה זה תורה מסיני, אבל , סביר להניח (אפילו יותר מסביר) שהרבה דבריי חוכמה יוצאים מפיה ובהחלט נושא המין לא חורג מקטגוריה זו...

המורה שלי לספרות מורחב

גם לה יש יציאות משונות.. אבל אני לא חושבת שהיא הגיעה ללעודד בנות לקיים יחסי מין כי הן מפסידות כיף (עדיין)

j i m m y

New member
אם המורה שלך תמליץ לך להתאבד,

תעשי את זה? את לא יכולה לחשוב -קצת- בעצמך? כל מה שממליצים לך לעשות את עושה? אם תפגשי טייס קרבי והוא ימליץ לך לשתות אקנומיקה בטח תעשי את זה, נכון? מי את שתחלקי עליו...?

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחח אתה חמוד אתה...

קודם כל, אני בן. שנית, אם היית קורא עוד שתי הודעות היית רואה שהתייחסתי לעניין וציינתי מפורשות שדברייה הם לא תורה מסיני, אולם בהחלט צריך לייחס להם חשיבות מסויימת.

hell cen be fun

New member
נכון חלקית.....

אני יודעת שאני לא נמצאת בפורום שלכם, נכנסתי מהראשי, הייתם מומלצים. אבל אני חייבת לתקן. " מבחינה גופנית/מינית - בחורה שכבר אינה בתולה היא אישה. " זה לא ממש מדוייק, ואני אסביר: ילדה בת 4 שנאנסת, נחשבת אישה? אישה זו מי שהגיעה לבשלות מינית שמתבאטת
במחזור

M a r U s k A

New member
תראי את מתיחסת בהקצנה

אני לא מדברת פה על ילדות בנות 4 ובמיוחד לא על מקרי אונס זה לא הנושא של הדיון

M a r U s k A

New member
אוקיי.. אז אני

קיבלתי מחזור בגיל 11 את טוענת שאני אישה מגיל 11
נו באמת ..

למעלה