פוסטינור

Angel lips

New member
DeAth ScrEaM אמ... לא מסכימה

הפוסטינור הזה ממש לא מטומטם, ותאמין לי בנות לא משתמשות בפוסטינור באופן יום יומי, כי אחרת הן היו משתמשות בגללות רגילות גלולת פוסטינור עולה 78 ש"ח וגלולות לחודש שלם עןלם מ20-40 ש"ח. אז תראו לי בבקשה את הבנות שלא ישתמשו בגלולות רגילות אלה בפוסטינור יום יום?? לדעתי הוא רק למקריי חירום...

M a r U s k A

New member
את לא צודקת..

בשביל לקבל גלולות צריך ללכת לרופא נשים מה שהרבה בנות לא אוהבות ולא מעוניינות לעשות.. . ופוסטינור אפשר לקבל ללא מרשם בקלות רבה ואני בעצמי מכירה מספיק בנות שמשתמשות בגלולה הזאת באופן יום יומי ומספיק בנות שמשכנעים את החברות/יזיזות שלהם שזה בסדר ושלא יקרה להן כלום.

L i Z k A

New member
אדיוטי

זה באמת טיפשי שזה שימוש על בסיס יומיומי אבל היי- לא כולם כאלה סתומות, בנות מבינות שגלולות זה הרבה יותר משתלם ועדיף לטווח הארוך מאשר גלולה חד פעמית שעושה נזקים אם לוקחים אותה באופן קבוע.

Angel lips

New member
אז בנות כאלה הן לא אחריות וטיפשות

אם לא מסוגלות לקרוא הוראות ועדיף שיהרסו את הבריאות שלהן עם הגלולה כי הן מלא לא אחריות ואם לא הייתה הגלולה הן היו יולדות והורסות חיים של תינוק כי אמא לא אחרית להיות בגיל 16 זה לא לטובת אף אחד.

DeAth ScrEaM

New member
חחח.. חנקה..

זאת יאנקה :] לא אמרתי שהפוסטינור מטומטם.. אמרתי שאופן והתדירות של השימוש שלו אצל חלק מהבנות הוא מטומטם.. ועובדה... שיש מלא בנות שמשתמשות עם זה על בסיס יומי בלי לדעת מה הן בכלל לוקחות.. זה את עם שכל ומעדיפה ללכת לרופא, לקבל מרשם לגלולות וזהו... אבל יש המון המון המון בנות שלא אוהבות את העסק.. והן בכלל חושבות שזה בכלל אותו הדבר יענו... לא משנה עם לוקחים גלולה נגד הריון לפני או פוסטינור אחרי)... בשבללין זה הכל אותו הדבר... אז את לא שמעת על מקרים כאלה.. :/ אני.. כן :/

Angel lips

New member
חחחחח חלאס לשנות כינויים לא הייתי

פה וכולם שינו כינויים אני מריגשה בעולם מוזר חחח חשבתי כמה חדשים :) יש כאלה שלא יודעת מה הן לוקחות אחת לאלף, כל אחת נורמלית קרואת את האלון... אמ... אם היא קונה בבית מרקחת אז בטח היא יכולה לקחת מרופא או לבקש מחברה שתקח מהרופא שלה מרשם... אפשר להסתדר זה עסק יקר הפוסטינור...

wildgirl1

New member
אני מזה מסכימה איתך!!

עצוב ביותר!! לאן הגענו? ילדה קטנה משווקת את הדבר המגעיל הזה שהורס הרבה דברים בגוף! בכלל אני נגד לגמרי הפלות! אני חושבת שאם את\ה מספיק אחראי ובוגר בשביל סקס תהיה מספיק אחראי ותשתמשי בגלולה או קונדום

M a r U s k A

New member
האמת את צודקת..

הגלולה הזאת היא באמת אמצעי המניעה היחיד שגורם להפלה
אבל יאנקה מצד שני בחיים קורים דברים.. טעויות שלא בשליטתך, אפילו שעשית הכל כדי להמנע מהן... בכל זאת לא תרצי לגדל ילד בגיל 16 או אפילו 18 נכון

wildgirl1

New member
אני לא חושבת כך

לדעתי אם לי היה קורה כזה מצב של הריון הייתי מגדלת את הילדים איך שאני יכולה אבל בחיים לא הייתי עושה הפלה

L i Z k A

New member
באמת? גם לא אם זה דופק את כל החיים

ובייחוד בגיל כזה צעיר?

wildgirl1

New member
חחח תיראו מי שמדבר

על אנוכיות!!!! אנוכיות? זה שאני בוחרת לא להרוג את התינוק זה אנוכיות? אני לא חושבת כך!!!!! ממש ממש לא!!! למה אני לא יעשה בחיים הפלה ? כי אני אם אני רוצה להנות קצת עכשיו אני צריכה להיות אחראית , נכון לפעמים הקונדום ניקרע וכו' אבל זה באמת משהו אחר , אני בעיקר מדברת על כאלה ששוכבים בלי קונדום וגלולה ואז אחר הופ היא בהריון ואז זה כול כך מרגיז שצריך ללכת לעשות הפלה!!! זה התינוק שלך !!! תהיה מספיק אחראי באמת!! אם אני הייתי נכנסת להריון בגיל 18 אני הייתי מולידה את התינוק ומגדלת אותו!!! איך הייתי עושה את זה? הייתי הורסת לעצמי את החיים? לא חושבת!!! הייתי מוצאת עבודה אפילו שתיים שלוש והייתי מפרנסת את עצמי את התינוק ואת אמא שלי כדאי שהיא בזמן שאני בעבודה תישמור לי על התינוק! אז מצטערת אני ממש לא מבינה מה אנוכיות? אולי אנוכיות זה זה כשאתה מפחד ליטול אחראיות ואומר לאהבותך תעשי הפלה! מבחנתי זה חוסר אחראיות ולא ההפך! סליחה על האורך, סליחה על זה שאולי זה ניראה כמו תקיפה, אולי זה כן , אבל זה רק כי הנושא הזה כול כך מכעיס אותי! שילדים פתאום ניכנסים להריון ולא לוקחים אחריות למעשים שלהם!!

Vrock

New member
אוקיי תשובה..

כי מי שייפגע בהפלה זה לא התינוק-זו את. את תהרסי לתינוק את החיים! הוא לא רוצה בזה, זה מה שבטוח. למה את רוצה להכניס את התינוק למצב כ"כ קשה, ועוד כשנזהרת ולמרות זאת הקונדום נקרע או הגלולה לא עבדה כמו שצריך. הרי עשית הכל כדי שלא יוולד תינוק שבו תתקשי לטפל. ההתנגדות שלך להפלה באה להרגיע אותך-לא את התינוק. ואם נקרע הקונדום והיא רוצה לגדל את הילד אז שתגדל אותו בלעדיי....

למה מצב קשה??????

היא בת 18 היא לא בת 12 והיא מסוגלת לטפל בתינוק,נכון זה קשה זה מאוד מאוד קשה אבל היא יכולה.... וזה לא אנוכיות תומר! אני בטוחה שיאנה בחורה אחראית אז היא תוכל גם לגדל תינוק והתינוק שלה יקבל המון אהבה ממנה.... וכלל בדרך כלל הבנות שעשות הפלה לא עושות את זה בגלל התינוק אלה בגלל עצמן שהתינוק הזה לא ידפוק להם את החיים חס וחלילה ולא יפריע להן להשתולל בדיסקוטקים ופאבים בגיל 18 זה מי אנוכי פה תגיד לי????? בחורה שמשאירה את התינוק ומוכנה לתת לו הכל ולהביא לו את הכל אהבה שבעולם או מישהי שעושה הפלה שהתינוק לא ידפוק להאת החיים והבילויים????? אני חושבת שדווקא השנייה אנוכית!

Vrock

New member
איך היא תדאג לתינוק?

איך היא תמצא עבודה נורמלית? איך היא תתחתן? חשבת על זה?

מה לא מתחתנים בגיל 18???

נו באמת אל תבלבל לי את השכל! היא לא תמצא עבודה נורמלית נכון אבל היא תימצא שתי עבודות לא נורמליות שתאפשר לה לקנות את כל מה שנחוץ לתינוק....

למעלה