פוסטינור

כשה ילדה מקבלת מחזור היא הופכת

לנערה או לבחורה לא לאישה!!!!!! לאישה היא הופכת כשה היא מאבדת את הבתולין שלה (ואני לא מדבר על מקרי אונס ב ילדות בנות 4!) ולא רק בגלל זה..

DeAth ScrEaM

New member
הממממ

לא נראה לי שהפרסומת הזאת עד כדי כך משפיעה.. כי אחרי הכל.... בנות בגיל 13-15... רובן חושבות שהן הכי חכמות ויודעות הכל והן גדולות ובלה בלה בלה.... ותאמיני לי... ששום פרסומת לא תעזור פה.... כל אחת גודלת בסביבה מסויימת שממנה היא מושפעת... ופרסומת אחת כזאת לא תשנה כלום.. אבל זאת דעתי.. :/

M a r U s k A

New member
היא לא תשנה אבל היא..

תתרום למיתוס השגוי שבנו בני הנוער סביב סקס
לדעתי עם השנים יחסי מין מאבדים את היופי שבהם בגלל כל ההפצה הזאת שמופיע בכל מקום אפשרי, פרסומות, סרטים, ספרים

Angel lips

New member
מרינקה אם לא היו מפרסמים כך אז

איך את אני או כל הבנות היו יודעות שזה קיים???

M a r U s k A

New member
אין לי בעיה עם הפרסום של הגלולה..

אני לא אמרתי שפוסטינור זה רע.. פשוט לדעתי ילדות בנות 14 - 16 לא צריכות לשווק את הגלולות האלו! יש הרבה דרכים לשיווק ולדעתי זאת לא הדרך המתאימה לשיווק מוצר כזה.

Angel lips

New member
דווקא כן הבנות בטווח הגילאים האלה

צריכים לשווק את הגלולה, כי הגלולה מותאמת לבנות קטינות שקיימו יחסיי מין וצריכים את הגלולה שידעו שזה מתאים גם להן

M a r U s k A

New member
תראי בגדול..

הגלולה מותאמת לכל אישה שקיימה יחסי מין ונכנסה למצב של מצב חרום ואינה בטוחה אם היא בהריון או לא. וכמו שכבר אמרתי לך ה"גלולה" הזאת הייתה קיימת גם לפני פוסטינור.

Angel lips

New member
ואני לא ידעתי על קיום הגלולה לפניי

פוסטינור... ואם לא היה את הפרסום החזק הזה לא הייתי יודעת מה זה ולא הייתי יכולה להשתמש בה בעת הצורך...

M a r U s k A

New member
זאת אומרת שאת צריכה..

לבקר אצל רופא נשים דחוף, חנקה כל בחורה שמקיימת יחסי מין צריכה ללכת לרופא נשים זה לא עונש זה לטובתך

נכון מאוד.

לפני 6 שנים קרה פעם שחששתי שנכנסתי להריון (הקונדום נקרע, בדיוק סביב יום הביוץ), פשוט הלכתי לרופא והוא הביא לי גלולות. לא פוסטינור ולא נעליים. לא יודעת אם נוצר שם הריון - מה שבטוח שהוא לא המשיך, קיבלתי מחזור יומיים לפני המועד הקבוע

M a r U s k A

New member
לפני שפוסטינור הגיע לארץ...

הרופאים היו נותנים מספר הורמונים שהתבטאו בגלולות שונות והיו כמה אפשרויות לגלולות האלו זה הותאם לפי הגוף שלך כמו שמותאמות כרגע הגלולות למניעת הריון שלוקחים יומיום. אני לא זוכרת כרגע מה הם שמות הגלולות ומה העירבוב המדוייק בינהם אבל אני בטוחה ב100 אחוז שזה קיים!

CoF loveR

New member
ואם לא היו מדברים על המחלות

וכל הסכנות שסביב נושא זה לא היינו מודעים לזה ולא היינו משתמשים באמצעי מניעה וכו...

למעלה