לא נראה לי שהפרסומת הזאת עד כדי כך משפיעה.. כי אחרי הכל.... בנות בגיל 13-15... רובן חושבות שהן הכי חכמות ויודעות הכל והן גדולות ובלה בלה בלה.... ותאמיני לי... ששום פרסומת לא תעזור פה.... כל אחת גודלת בסביבה מסויימת שממנה היא מושפעת... ופרסומת אחת כזאת לא תשנה כלום.. אבל זאת דעתי.. :/
אני לא אמרתי שפוסטינור זה רע.. פשוט לדעתי ילדות בנות 14 - 16 לא צריכות לשווק את הגלולות האלו! יש הרבה דרכים לשיווק ולדעתי זאת לא הדרך המתאימה לשיווק מוצר כזה.
הגלולה מותאמת לכל אישה שקיימה יחסי מין ונכנסה למצב של מצב חרום ואינה בטוחה אם היא בהריון או לא. וכמו שכבר אמרתי לך ה"גלולה" הזאת הייתה קיימת גם לפני פוסטינור.
לפני 6 שנים קרה פעם שחששתי שנכנסתי להריון (הקונדום נקרע, בדיוק סביב יום הביוץ), פשוט הלכתי לרופא והוא הביא לי גלולות. לא פוסטינור ולא נעליים. לא יודעת אם נוצר שם הריון - מה שבטוח שהוא לא המשיך, קיבלתי מחזור יומיים לפני המועד הקבוע
הרופאים היו נותנים מספר הורמונים שהתבטאו בגלולות שונות והיו כמה אפשרויות לגלולות האלו זה הותאם לפי הגוף שלך כמו שמותאמות כרגע הגלולות למניעת הריון שלוקחים יומיום. אני לא זוכרת כרגע מה הם שמות הגלולות ומה העירבוב המדוייק בינהם אבל אני בטוחה ב100 אחוז שזה קיים!