פוסטינור

אתה אולי לא ויש גברים שכן!

ואם יש אהבה אמתית מה זה משנה עם יש ילד באמצע או לא??? נו באמת תמור!

Vrock

New member
אבל הם אפילו לא יתקרבו אליה אם יש

לה ילד. כמעט בטוח. בטח שלא בגיל כזה.

M a r U s k A

New member
פחח איזה בולשיט אמא שלי הייתה

עם ילדה בת שנה בגיל 18 ואבא שלי התחתן איתה
ואתה יודע מה אתה צודק מישהו בן 15 לא יתקרב אליה אבל לא נראה לי שהיא תרצה בעצה שמישהו בן 15 יתקרב אליה מספיק לה לגדל ילד אחד היא לא צריכה שניים

AeroSlash

New member
בולשיט ../images/Emo70.gif

כשמאמא שלי הכירה את פאפא היא הייתה עם אח שלי בן ה-5 וזה לא הזיז את קצה הציפורן לאבא שלי
עובדה שהם חיים יחד עד היום ועשו אפילו עוד מפלצת.. סליחה, ילד.. הכוונה אותי. אח שלי ואבא שלי הסתדרו מעולה וזה שאתה חושב שכל אישה שיש לה ילד לא שווה גרוש רק מראה כמה דברים מאוד נחמדים על האישיות המקסימה שלך..

Vrock

New member
זה לא מה שאמרתי.

אמרתי שאם לאישה יש ילד מן הסתם פחות גברים ירצו בקרבתה, תטח ובטח בגיל צעיר. כשגבר בקושי מסוגל להתחייב לאישה-אז איך הוא יתחייב גם לילד?

AeroSlash

New member
../images/Emo4.gif

"אבל הם אפילו לא יתקרבו אליה אם יש לה ילד" אמרת שהגברים לא יתקרבו לאותה אחת עם ילד והנה הביאו לך כבר שתי דוגמאות שלא אכפת היה לגברים שלאותן הנשים היו ילדים..

AeroSlash

New member
שאלה לי אלייך..

מתי בדיוק עשית משאלים וסטטיסטיקות וביררת שזה "מאוד יוצא דופן"? אם נוקט בגישה לדותית של "יש לה ילד ואני לא אתקרב אליה" זה לא אומר ששאר הגברים עושים זאת. ישנם גברים שאם הם אוהבים את האישה הם מוכנים לקבל אותה עם כל החיובי והשלילי שבה (ואני לא מתכוונת לילד בתור משהו שלילי).

wildgirl1

New member
סוני מותק שלי!!!

אמממ אני מסכימה אם התגובה שלך!!! רק שעשית ממני בהריון מה שאני רחוקה מאוד ממנו! אני מניחה שיש לי זמן לפני שאני יהיה אמא אבל נכון במידה ואני ניכנסת להריון אין מצב להפלה !!! ואגב האבא של התינוק הולך לעזור לי אם התינוק ולא מעניין אותי במידה ואני יכנס להריון... כאילו אתה באמת ממש אנוכי ופשוט אם כול הכבוד שלי אליך ניראה לי סוניה קראה לך תומר אז תומר אתה אנוכי וחושב רק עליך!

חחחחח סליחה!

אבל התכוונתי אם זה היה קורה לך חס וחלילה עכשיו אז את היית אחראית לזה ואת ניראת לי בחורה אחראית ושתוכל לטפל בתינוק שלה..:) ומשפט האחרון אני רוצה לתקן אותך רומרים על עצמך לא עלייך חחחח:)

Vrock

New member
זו ממש שטות גמורה!

למה שאני אחשוב על זה יותר מדי? ברצינות! הרי המשך ההריון זו החלטה של האמא. את תעשי את זה כדי להרגיע את המצפון שלך ולא משום סיבה אחרת. אז למה לי צריכות להיות נקיפות מצפון כדי שלך לא יהיו. ואת לא יכולה להכריח אותו לעזור לך אם את היא זו שמתנגדת להפלה. עקרונות באים עם מחיר, וזה המחיר שצריך לשלם עבור העקרון הזה. ומי שישלם את המחיר זה גם הילד שלך. אבל העיקר שאת לא רואה את זה! העיקר שהמצפון שלך יהיה שקט!

Vrock

New member
או שהיא יכולה לדאוג לילד בעצמה או

שלא. אם היא יכולה אז היא לא צריכה לחייב את האבא ואם היא לא יכולה אז כן, הוא ייסבול מזה. חוצמזה, ברור שילד כזה ישלם את המחיר,אף פעם לא יהיה לו טוב כמו לילד שנעשה במהלך נישואין כשמשפחתו הייתה מוכנה נפשית וכלכלית.

Vrock

New member
..בסדר. אבל יש הרבה יותר סיכוי

שהוא יסבול ככה. זה בכלל לא לגיטימי.

למעלה