פוסטינור

Vrock

New member
בסדר...במה זה מתבטא?

בזה שאני רוצה שמי שבוחר החלטה יקבל את מלוא כובד משקלה? אם מישוה מחליט לבצע החלטה שיעמוד מאחוריה. אם היא רוצה גם לשמור את התינוק וגם להכריח אותי לדאוג לו אז זו אנוכיות.

Vrock

New member
אני מקווה שגם לך וגם לי ברור שזה לא

יהיה ככה. אני אשקיע את כל מה שיש לי בילד הזה. אבל האמא שלו-תהיה מי שתהיה-תמיד תהיה אשמה מבחינתי.

אההה אני חושב

קשה מאוד לומר מה הייתי עושה אם ,ואני חושב ששוב, זהו מקרה מאוד אישי לכל אחד לא פחות מאשר רגשי אצל כל אחד . אבל בכל אנסה קצת לגעת בנושא. אני יודע שאינני רוצה להביא ילד לעולם הזה, לפחות במקום שאני נמצא כעת. אני חושב שהדברים השליליים עולים על החיוביים ,ואדם חדש שיוולד גדל למן משהו שיכול להיות קשה ומכאיב לא פחות מאשר מהנה ושופע חיות. קרה המקרה ו"בטעות" נוצר מצב שילד – חלק ממני, הוא בעל סיכוי לנשום אוויר ,בגיל כזה צעיר ,גם אם אינני מרגיש צעיר כלל וכלל, זוהי החלטה בלעדית של האם. כמה שזה מצער . כי הוא חלק ממני אחרי הכל, אבל גדל בתוכה והיא מחוברת אליו יותר משאוכל אי פעם לדעת. לא משנה כמה אני מרגיש קשור אליו, לא אוכל התחל ותאר את ההרגשה של צמיחת חיים חדשים בתוכי. אם החלטתי שאינני רוצה ילד בגיל כזה , והיא עומדת בדעתי , אז אין בעיה. אם היא איננה רוצה ואני כן מה אעשה ? אשתיל את רחמה בגופי ? לא כך ,כן. אם רוצה היא ואני אינני, אז אומר לך דבר אחד. לגדול עם אב שאיננו רוצה בך ותולה בך את מפלת חייו , גרוע הרבה יותר מאשר לא לגדול עם אב כלל. מגיל 8 חייתי ללא אב . ואינני חפץ בו היום לא פחות מאז. אם מישהו שאתה חלק ממנו לא רוצה אותך מה תוכל לעשות ? כל ימיו הוא יסתובב בתחושה שבגללך חייו נרמסו. אעזור לה בכל דרך שאוכל . ובל נשכח , שיש שוני בין מקרה והיא בת זוגתך או לילה אחד ותו לא. אם הייתה היא חברתי אז היה סיכוי להקים משפחה, כן ,גם בגיל הזה ,צעיר ככל שיהיה. תלוי גם משך החברות וההיכרות המשותפת, כמו כן בחינה מחדש של חברות זו . והחיים לא נגמרים בגלל ילד. אז שני ההורים עובדים, נעזרים במשפחה ואומנת. אז אפשר לדחות את "החיים" לכמה שנים. אי אפשר להתחיל ללמוד בגיל 25 ? או 26 למשל ? ושניכם, מסוגלים עדיין לרדוף אחרי מבוקשכם. אז בהתחלה עובדים בעבודות " פשוטות" אז מה , האם לא טובת הולד היא כעת המרכז ? כי לדעתי , ברגע שיש מישהו מתוכך , כך, אתה מאבד את העצמי שלך , וכן חייך סובבים אותו , ואני חושב שלומדים דברים חדשים ,אם לא על עצמך ,לפחות על העולם הזה. אם היה לי ילד הייתי רוצה שילמד באוניברסיטה ושלא יחסר לא דבר, כמו שאימי דאגה לי לכל דבר, ועדיין, אי אפשר לשלוט בהכל . וככל שהוא גדל , תראה עד כמה הינך חסר אונים , עד כמה הוא חשוף למפגעים, ודרכו ,אתה . החיים אינם קרטון חלב עם תאריך תפוגה. אפשר להתחיל מחדש בכל יום. אז לדחות קצת בשביל מישהו, שאני חוזר לאורך כל הקטע הזה - חלק ממך- לא הייתי יכול שלהביט בו ולחשוב ,אני עוזב , כי אם הוא כבר בא לעולם הזה אני הייתי רוצה להיות שם. לעזור לו ולעשות הכל כדי שיהיה לו טוב יותר, קל יותר, למרות שבתור ילד מבוגר ,אני יודע שאיש אינו יכול להגן עליך , והחופש שבילדות , כה יקר ומשולל פניות, מתפורר לך בין האצבעות כמו מים זכים עם כל שנה שחולפת.

Vrock

New member
.....

אם היא החליטה ללדת ילד אין לה זכות לבקש ממני דבר. זו החלטה שלה ושתתמוד עם התוצאות. אם היא רוצה להרוס את החיים של עצמה, שתהרוס, אבל אין לה שום זכות לבקש ממני לעשות דבר כזה. ומה הכוונה "לדחות את החיים"? זה לא לדחות-זה לבטל. אם אתה לא יכול ללמוד עכשיו, אז מתי תלמד-כשהילד יהיה בן 18? פיזדץ! לא יהיה לך מתי ללמוד. הילד יגדל עני ואתה תגדל עני. אתה לא יכול לעזוב את העבודה שלך וללמוד בעוד שיש לך ילד רעב בבית. אני לא הולך לבקש כסף מההורים שלי. הם הגיעו לארץ הזאת ולא נולדו בה. אין להם חסכונות, הם לא סידרו לעצמם כלום. רק בהיותם אנשים מדהימים הם הצליחו להגיע בלי שאפילו יהיה להם תואר במקצועם למקום גבוה בחברה. וזה עדיין לא יעזור להם-כי אין להם חסכונות ושיט. הם בונים עליי. אני לא אהרוס את התקווה של ההורים שלי. אם לחברה שלי יהיה ילד אז אני מוכן לתמוך בה נפשית וכלכלית אם היא תרצה לגדל אותוף וגם אם היא תרצה להפיל אותו. אם היא תרצה לגדל את הילד אני לא הולך הפסיק ללמוד באוניברסיטה בשביל זה או משהו. שההורים שלה יגדלו אותו, שסבתא שלי תגדל אותו, לא יודע... אני לא אפסיק ללמוד או משהו בגלל גחמה שלה או רצון כלשהו שלה. אם היא לא רוצה שהילד ירגיש כאילו הוא הרס למישהו את החיים-אז שלא תוליד ילד שיהרוס למישהו את החיים. זו משוואה פשוטה.

---

אתה מנתק את עצמך מהדבר הכי חשוב כאן , שזה הילד ולא היא. כי נישואים הם קשר בין שני אנשים אך ילד והורים זה משהו אחר.. אז בסדר אתה רוצה את החיים שלך בזמן שלך ,אני לא יכול להסכים איתך עוד. רק כתבתי מה ---אני--- חושב שהייתי עושה , זה הכל. לדחות- זה ללמוד בגיל יותר מאוחר כי אם נולד בגיל 18 -אז 25-26 הוא בן 7 כבר וזה לפחות כיתה א. הווה אומר שבאותן שעות שאתה לומד הוא גם לומד . וכשהוא חוזר הביתה הוא עושה מה שילדים עושים , ולא צריך השגחה כל הזמן. יש חברים יש משחקים יש הרבה מה לעשות , לא חובה לרחף מעליו כל הזמן. למה ילד עני ? אי אפשר לעבוד גם במשרה חלקית? זה עד כדי כך מופרך? וזה עוד במצב שיש שני הורים ולא רק אם. אז עד שהוא מגיע לגיל 7 אחד ההורים יכול ללמוד והשני לעבוד ,ואז ההפך. עד ששניהם יעבדו במשרות שהם רוצים . אם הם בונים עלייך ולא תצליח גם בלי ילד ,אז מה ? אז אתה חי כבר במערבולת אחרת , וקשה הרבה יותר מבלי להוסיף את גורם הילד הלא רצוי. -אם היא לא רוצה שהילד ירגיש כאילו הוא הרס למישהו את החיים-אז שלא תוליד ילד שיהרוס למישהו את החיים. - רק נתתי דוגמא לזה שאני גדלתי בלי וזה לא ממש חסר לי , אחר כך לא דיברתי איתו בכלל והוא לא איתי. הוא חי את חייו עם משפחה אחרת ועושה מה שהוא רוצה אין לי שמץ של בעיה , אינני חפץ בקשר איתו היום או בכלל ,אם כבר. מה שהתכוונתי , ואולי לא התבטאתי בצורה מתאימה היא שאם האב לא רוצה אותך ונדחק לפינה ומגדל את הילד בחוסר רצון, עדיף שלא יהיה כלל. ככל הידוע לי הוריי היו נשואים נפרדו וזהו , אבי לא חסר לי וכאן נגמר הסיפור. אני חושב שאם הייתי אב שלא רוצה בילד אבל חי כאילו כלום , הילד היה נפגע מכך יותר מאשר לא הייתי כלל. eta vso

wildgirl1

New member
טוב תקשיב אני ממש מצטערת1!!

אבל אתה מגעיל בצורה יוצאת דופן!!! ואני באמת מצטערת!!! אבל אתה פשוט אידיוט!!! אתה תינוק!!! אתה ממש אידיוט!!! אלוהים כך אחראיות על המעשים שלך!!! מה אתה חושב שחברה שלך רוצה עכשיו ילד? ממש לא!! אבל קרה המצב, אין מה לעשות!! כך אחראיות לכול הרוחות!! באמת!! אתה חייב ללמוד לקחת אחראיות!! ותפסיק לדבר שטויות!! וחוץ מזה רק שתידע אני במקום חברה שלך שאם חס וחלילה הייתי נכנסת להריון הייתי עושה לך דווקא את המוות בגלל הגישה שלך!! הייתי מכריחה אתך לדאוג לילד כמו שאף איש בחיים לא היה דואג לו! ולו רק פעם אחת היית גורם לו לדיכאון היית רואה מזה

Vrock

New member
אם היא לא רוצה ילד אז שתעשה הפלה.

לא קשור לכלום. אני מוכן לקחת אחריות על המעשים שלי אבל לא על המעשים שלה. כי ההריון אולי לא החלטה שלה אבל בקשר להפלה זו כן החלטה שלה.

M a r U s k A

New member
אתה יודע מה../images/Emo35.gif

אתה הבן אדם הכי אגואיסט שיש בעולם הזה! אתה מוכן להתנתק מהילד שלך כי אתה מאמין שהוא נטל וזה עצוב! אז קודם כל תומר
לך ותתבגר יש לך הרבה לשאוף אליו
ודבר שני תומר, במקרה ותכניס מישהי להריון ותסרב לקחת על הילד אחריות תאמין לי שהיא תדאג ובגדול שאתה תשלם מזונות לא קטנים על הילד הזה ותבזבז את כל הונך - בו בו בו (בוא ונלך לבכות לאמא) ושם טענה של "היא לא רצתה לעשות הפלה" לא תשכנע את השופט!!!

תומר...תאר לך סיטואציה כזאת..

נגיד חברה שלך נכנסת להריון....היא לא רוצה לעשות הפלה ואתה לא רוצה לקחת אחריות על התינוק והיא משחררת אותך נגיד אבל היא מגדלת אותו באותו עיר שאתה חי (יענו לא עוברת לעיר אחרת) ואתה רואה את האימא של הילד שלך עם הילד שלך כל יום או בסופר או בפארק או בכל מיני מקומות... ופיתאום אחרי כמה זמן או אחרי כמה שנים המצפון שלך מתעורר(והוא יתעורר עם הזמן אלה עם כן אין לך לב ורגשות) ואתה רוצה לקחת אחריות על הילד ולראות אותו ולפנק אותו אבל האימא של הילד שלך מסרבת בתוקף שתיקח חלק בגידול של הילד כי היא חושבת שלא מגיע לילד שלה כזה אבא שברח בהתחלה (ואני חושבת שזה נכון יהיה מצידה) אז איך תרגיש במצב כזה???? מעניין.... גם על זה לא יהיה לך אכפת????

Vrock

New member
ברור שיהיו לי נקיפות מצפון.

אז ברור שאני ארגיש עצוב. זה מה שנקא סחיטה רגשית. אני לא מבין למה אתן עושות עלי לינץ'. הרי בסופו של דבר-אם חברה שלי הייתה נכנסת להריון ואני הייתי אומר לה לא לעשות הפלה היא גם לא חייבת להסכים ואם היא מסכימה אז ברור שאני צריך לדאוג לילד. אם היא לא רצתה לעשות הפלה אני לא יכול לחייב אותה-אז למה שהיא תוכל לחייב אותי? מה ההגיון בזה? ואם אני לא רוצה בכלל שום קשר איתה? אם זה היה סטוץ? אני עשיתי את חלקי והשתמשתי באמצעי מניעה, דבר שלא הייתי עושה אם הייתי רוצה ילד. אם היא רוצה ילד אז זה כמובן ייגרום לי נקיפות מצפון. אבל אלה יהיו נקיפות מצפון מזויפות. כי אני לא באמת צריך להרגיש אשם על החלטות של מישהו אחר.

צודקת../images/Emo45.gif

גם אני הייתי מולידה את התינוק אבל אם לוקחים בדיוק אחרי קיום יחסי מין את הגלולה זה לא רצח כמו שויקה השחרדונית אמרה...חוץ מזה באותו זמן שצריכים לקחת את הפוסטינור איאפשר לדעת אם את בהריון או לו... זה זה לא רצח... אז את הכדור למשל הייתי לוקחת אבל ההפלה לא הייתי עושה בחיים! ובקשר לזה שתומר אמר שאת אנוכית על תקשיבי לו הוא עדיין בן 15 וחוץ מזה גם בן..

אני נגד הפלה שעושים במרפאה

אבל הפלה עם הכדור הזה מה רע בזה אני לא מבינה??? כי בכללי כשה הבחורה לוקחת את הכדור הזה היא לא יודעת בודאות עם היא בהריון או לא ...

M a r U s k A

New member
אבל זו עדיין הפלה

אם הבחורה כן נכנסה להריון היא מבצעת הפלה אז מה זה לא נחשב בעינייך

אבל היא לא יודעת בודאות אם היא

בהריון.. היא מניחה.... אבל כשה עושים הפלה במרפאה יודעים בטוח הבחורה יודעת בטוח שהיא בהריון ו....אוף אני לא יודעת איך להסביר את זה=\

למעלה