פוסטינור

זו לא הפלה כפשוטו

משום שעדיין לא מדובר ב"עובר" כהגדרתו- הגדרה כזו יש לו רק לאחר כשבועיים, וליבו מתחיל לפעום רק לאחר שלושה שבועות. כאן מדובר רק על השלב שבו הביצית מופרית (בהנחה שאכן התרחשה הפריה) וכמו שאני מבינה את זה הגלולה פשוט הורסת את רירית הרחם ולכן ההריון לא מצליח להיקלט. זו בהחלט אינה הפלה - ואני נגד הפלות מוצהרת, רק לאחרונה ניסיתי בכל כוחי לשכנע בחורה שלא לעשות זאת. פשוט בשלב כזה אינני רואה בזה הרג. ומדוע? יש הרבה נשים שזה קורה להן ממילא, ואף רופא לא יגדיר זאת כהפלה. כצרור התאים הנוצרים מהביצית המופרית (בלסטוציסט) אינם מצליחים להיקלט או אפילו נקלטים ונופלים לאחר יום יומיים, זו בהחלט אינה הפלה. וזו בהחלט הצלה לבחורה צעירה שעלולה למצוא את עצמה אימא.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בגלל זה אני לא נגד ההכדורים כמו נגד הפלה במרפאה

Vrock

New member
לא יודע..היא לא נראתה לי קטינה..

פוסטינור זו גלולה חשובה...כי אף אחת לא רוצה להתקע עם ילד רק כי הקונדום נקרע..אי אפשר להאשים את המפרסמים פה בכלום. הרי אפילו הסלוגן הוא:"יש מצב חירום-יש מצב לפוסטינור". הם אומרים בגלוי שזו גלולה למצבי חרום בלבד. אז אם כבר יש תלונות למישהו זה לא צריך להיות לחברה-כי הם לא מסתירים את זה שזה למצב חירום.

M a r U s k A

New member
מצב חרום ..

אבל עדיין אם הבנות ידעו שבשביל לקבל את הגלולה הן צריכות ללכת לביקור אצל רופא נשים הן יחשבו פעמיים לפני להגיע למצב חרום... אם הקונדום נקרא הולכים לרופא נשים ועושים אצלו בדיקה, ואם שוכחים לקחת גלולה אז לא מקיימים יחסי מין

Vrock

New member
לפני להגיע למצב חירום לחשוב?

מה הקטע? זה לא שהן מתכננות שייקרע הקונדום..והקטע הוא אם הן נזכרו שהן שכחו רק אחרי מעשה...למה להכריח אותן ללכת לרופא נשים בשביל זה?

M a r U s k A

New member
כי זה עניין של אחריות../images/Emo70.gif

בשביל זה צריך להכריח אותן ללכת לרופא נשים, אם הבחורה לא מספיק אחריאית בשביל להשתמש נכון בגלולות או באמצעי מניעה אחרים שלא תקיים יחסי מין! ואני בטוחה שאם בחורה תמצא את עצמה במצב חרום ותלך לרופא נשים בשביל לקבל את הגלולה, הרופא יסביר לה יפה מאוד מה הן ההשלכות של מצבי חרום מרובים והיא תתחיל לשמור על עצמה יותר טוב ולא כמו שיאנה ציינה שהחברות שלה משתמשות בגלולה הזאת כמעט כל יום

Vrock

New member
בסדר..

לכל אחת יכול להיות מצב שהקונדום נקרע..אולי קנו אותו בקונדומט והוא היה ישן ופגום...ואולי הבחור לא שם אותו נכון..זה לא קשור לכלום.

M a r U s k A

New member
בשביל זה יש רופא נשים...

כשאנשים מקיימים יחסי מין הם לוקחים על עצמם את האחריות של ה"תאונות" שיכולות לקרות.

לא ניראה לי שתאונות כאלו

קוראות כל פעם שהבן אדם עושה סקס... חוץ מזה על כל קופסא של קונדומים כתוב את התאריך האחרון... אז אם אנשים מספיק אחרים וחכמים הם יסתכלו על התאריך ולא יקנו סתם..

Angel lips

New member
מרינקה ממש לא מסכימה מה הקטע

של אחריות ושל קריעת קונדום??? לאיים על בחורה עם רופא נשים לא ניראה לי הגיוני... רופא נשים זה לא עונש, ובשביל שלא יהיו הריונות מיותרים אפשר בלי רופא זה עוזר במקריי חרום, לי נקרע הקונדום לפחות פעמיים? זה אומר שאני לא אחרית? לא ניראה לי...

M a r U s k A

New member
אני לא מאיימת על אף אחד

אי פשוט אומרת שהרבה בנות לא מודעות לנזק שזה יכול לגרום לגוף שלהן .. חן לא לכל אחת יש את הראש שלך תאמיני לי שהיו לי מספיק חברות שהיו אממ תמימות בלשון המעטה ולא ידעו דבר על יחסי מין חוץ ממה שהחבר היקר שלהן סיפר להן ואני הייתי צריכה לשבת ולהסביר להן כמו לילדות מפגרות לאיזה צרות הן יכולות להכניס את עצמן. גם תראי לדעתי יש גם את העניין של לחץ מצד הבנים, שלא תמיד מבינים בדברים האלו, 80 אחוז מהבנים שאני מכירה הפנימו רק את העובדה שפוסטינור מונע הריון ושבזכותו אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום! ולא התעניינו בתןפעות לוואי וההשלכות לעתיד!!! אני מכירה רבות שמשתמשות בגלולה לא למקרי חרום וזה לא צריך להיות ככה.

אם זה מספיק חשוב להם אז הן לא יחשבו

פעמיים וילכו לרופא.. עדיף ללכת פעם אחת לרופא ולקבל מרשם לגלולות מאשר לקלל כל החיים את היום בו הן יקיימו יחסי מין!

חוץ מזה אף אחד לא יכריח אותם....

הבנות חייבות להיות אחריות.. עם הם לקחו אחריות ועשו סקס אז שיקחו גם אחריות ללכת לרופא ולקבל מרשם ולא להיות ילדותיות.... אם הן ילדותיות בשביל ללכת לרופא אז למה לעזאזל הן עושות סקס??? סקס זה משהו לבוגרים ואנשים עם שכל שיכולים לקחת אחריות אחרי מעשה כזה.. לפי דעתי!

Vrock

New member
מה הקשר ילדותיות?

ומה הקשר אחריות? הרי בדוגרי-אפחד לא אוהב ללכת לרופא, בייחוד ללכת לרופא נשים יכולה להיות חוויה מביכה. ובנוגע לאחריות על הסכנות-אותו דבר אפשר להגיד על כל דבר אחר כמו טיסה במטוס למשל. הרי היא הגנה על עצמה אז למה היא צריכה להרגיש אשמה כי הקונדום נקרע? ולקיחת אחריות זו בדיוק לקיחת הגלולה הזאת, וללכת לרופא לא ממש ישנה את זה, ולא יוסיף על האחריות.

למעלה