חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M M a r U s k A New member 6/12/04 #241 ואו... אליאור אני מוחמאת זו הפעם הראשונה שאתה מסכים איתי לחלוטין
מ מטייל עם סנאים New member 6/12/04 #247 אי אפשר שלא ../images/Emo13.gif רק מה זה ה שתקעת לי שם באמצע החיים? שנחזור ללכת מכות מעל דפי הפורום?
A AeroSlash New member 7/12/04 #261 לא, גם המרוקאים מוזמנים :] חוץ מזה שאין לך סיבה להתרגז כשמטילים ספק בהיותך זכר הרי שהוכחת לכולנו שאתה זכר רק ב-14%... **שימו לב לסעיף א'**
לא, גם המרוקאים מוזמנים :] חוץ מזה שאין לך סיבה להתרגז כשמטילים ספק בהיותך זכר הרי שהוכחת לכולנו שאתה זכר רק ב-14%... **שימו לב לסעיף א'**
מ מטייל עם סנאים New member 7/12/04 #266 אלוהים ישמור את שומרת קישורים מצבך בכי רע, מסתבר... תראי, אני אולי 86% אישה, חסר שני אשכים...אבל בנטיות שלי אין שום פקפוווווווווווק!
אלוהים ישמור את שומרת קישורים מצבך בכי רע, מסתבר... תראי, אני אולי 86% אישה, חסר שני אשכים...אבל בנטיות שלי אין שום פקפוווווווווווק!
S Sweet Russian Girl New member 7/12/04 #269 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אלקה את רוצה להוריד לו את 14% הנותרים??? חחחחחח
M M a r U s k A New member 7/12/04 #256 תשמע ה../images/Emo34.gif מתייחסת אליי בכל מובן אפשרי כך ואם יש לך בעיה אם זה... זו כבר לא בעיה שלי אני אפילו לא מתכוונת לדון בזה כי זה לא נושא לדיון
תשמע ה../images/Emo34.gif מתייחסת אליי בכל מובן אפשרי כך ואם יש לך בעיה אם זה... זו כבר לא בעיה שלי אני אפילו לא מתכוונת לדון בזה כי זה לא נושא לדיון