פוסטינור

זה לא נכון

כי מותר לקחת פוסטינור רק פעמיים בחיים יותר מזה יכול להגרם נזק בלתי הפיך וכשקונים את זה, אז מי שמוכר לך (בית מרקחת וכו') אז אומר לך את המידע הזה..

Angel lips

New member
אמור להביא את המידע...

אבל מניסיון שלי אף אחת לא הביא לי תמידע ואמר לי שמותר רק פעמיים בחיים כי בשום מקום לא קראתי שמותר רק פעמיים בחיים! וקראתי את האלון 5 פעמיים לפניי שלקחתי את הגלולה. רשום שם שזה רק למקריי חירום ועדיף אחרי השימוש בגלולה ללכת לרופא נשים והסבר איך משתמשים בא וזהו.

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

אתם רואים אני אישית לא ידעתי שמותר להשתמש בגלולה הזאת רק פעמיים בחיים ואני לא בטוחה אם זה נכון אבל אם זה כן זה לא נאמר על ידי אף אחד ולא כתוב בשום מקום.. וזה אומר הרבה דבריםחשובים עליי!!!

L i Z k A

New member
אוהוהו כמה שזה לא נכון!

באמת נראה לך שאם היו יודעים את זה היו קונים את זה כל כך הרבה? הרוקח לא אומר שיט הוא רק מחכה שתעביר לו את הכסף:/

Angel lips

New member
הרוקח כן, אבל משרד הבריאות בישראל

היה חייב להודיע על כך ולכתוב בגדול על הגלולה שהיא אמורה להיות משומשת רק פעמיים החיים, אין מצב שזה ככה.

L i Z k A

New member
כן... גם לי זה נראה מופרך...

אולי זה פעמיים בשבוע חחחחח... והנה סתרתי את כל מה שאמרתי עד כה... אחרת איך יסבירו את הבנות שחיות על זה? (כמה שאני מתנגדת לזה)

DeAth ScrEaM

New member
:/

אפשר לקחת את זה פעמיים בשנה.. עם מרווחים של שישה חודשים בערך... נראה לך שאם זה היה פעמיים בחיים היו מוכרים בלי מרשם? חחחחחחחחחח

עדיף

להשתמש באלטרנטיבה הזו... ואל להסתכן בהריון לא רצוי... חוצמזה לא כל אחת לוקחת את הפוסטינור בגלל מין לא מוגן או פזיז או משו אחר... יש כאלו שנקרע הקונדום... או שכחו גלולה או משו.. אז לא להכליל.. ואני לא חושבת שכל צורכות הגלולה למיניהן טורחות להתעמק בגיל שבו הילדה בפרסומת נראית.. יש המון אנשים שנראית לך ממש צעירים אבל הם בעצם ממש לא... אז אי אפשר לדעת.. ובקשר לדעתך שזה לא בסדר שניתן לקנות א הגלולות בחופשיות רבה!.. מישהי, שמסיבה כלשהי אחרי קיום יחסי מין החליטה ליטול את הגלולה לא יכולה ללכת לרופא, לקבל מרשם לגלולה, ללכת לקנות אותה... כל זה לוקח זמן! והגלולה פעילה רק עד ל-72 שעות אחרי המגע המיני. כך שהזמן קצר. ואני בטוחה שאם תבוא ילדה בת 10 לבית מרקחת לא ימכרו לה את הגלולות..מה שהן גם מאוד יקרות...[80 שח 2 גלולות..].. אז, נכון יש חסרונות.. אבל לדעתי הסיכוי שתהיינה בעיות הורמונליות כלשהן קטן מאוד יחסית לעובדה שאם הבחורה לא תקח את הגלולה ובסופו של דבר יתברר שהיא בהריון!.. *אם אני אמצא את המאמר מ"סקס לנוער" על פוסטינור אני אצרף לפה קישור*

L i Z k A

New member
חחחחחח מסכימה איתך

הסיכוי שתהיינה בעיות הורמונליות כלשהן קטן מאוד יחסית לעובדה שאם הבחורה לא תקח את הגלולה ובסופו של דבר יתברר שהיא בהריון!..

M a r U s k A

New member
אנה רק לידע אישי..

ה2 גלוות האלו נחשבות כאחת, אם את במקרה תיכנסי להריון ותשתמשי רק באחת אני אוכל לקרוא לך אמא

למעלה