פוסטינור

AeroSlash

New member
סבבה חנקה :]

הבנתי את זה, פשוט כל הודעה שניה שלך יש כינוי אחר :)))

L i Z k A

New member
לא, היא בקטע של להתבלבל

מרוב שיש כל כך הרבה כינויים של אנשים חדשים חחחחח... מסכנה חן שיגעו אותה עם הכינויים

Angel lips

New member
L i Z k A

אכן שגעו אותי אין לי מושג מי זה מי אז הכי קל מעתיקים כינויי וזהו

איפה אתם חיים?

היום זה ידוע שמתחילים מוקדם, מה זו ההתחסדות הזו. בואו נטמון את הראש בחול ואז בנות בגילאי 14 לא יקיימו יחסי מין. כן בנות / ילדות צעירות מקיימות היום יחסי מין ולפחות שיזדהו עם השיווק במקרה ויקרה להם דבר דומה.

Mrs James

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

חוץ מזה אפשר להשיג את הגלולה גם אצל רופא...עם מרשם היא עולה 15 שקל בערך במקום 80-90 שקל... וחוץ מזה...אני שמעתי הרבה מקרים על בנות שלקחו פוסטינור....ואם לספור את הבנות שלקחו פוסטינור עכשיו לחצי מהבנות בישראל (טוב הגזמתי קצת) היו תינוקות. וגם עוד משהו, נראה שהולכים להוסיף לחבילה כאילו שיהיה כתוב עליה שזוהי גלולה מסוכנת כי כמה בנות בארצות הברית מתו מההשפעה שלו והיו הרבה מאוד מאושפזות....

Angel lips

New member
חדוה שתם המקורית מסכימה איתך

זו תופעה בולטת וידועה שבחורות בנות 14-17 גם הן מקיימות יחסי מין ואם נתעלם ממני מחוסר נוחות או בושה בחברה ניגרום רק לבעיות ולהריונות, אבל מרינה תוענת שזה להפך הפרסום של הבנות הצעירות על הגלולה פמינט מעודד את בנות ה14 שעדין לא מקיימות יחסי מין לקיים אותם.

L i Z k A

New member
מה זו ההתחסדות הזאת?!

אלה ילדות בנות 14 למען השם! רק יצאו לאוויר העולם, בקעו מהקליפה, התעוררו משנת חורף וכבר משתובבות בין הסדינים! החברה התדרדרה- זה ידוע, ודווקא בגלל זה צריך לעבוד כנגד זה ולא לעידוד! ומה שנאמר כאן זה שהפרסומת מעודדת מודעות לנושא שאמור להיות מטופל לכיוון ההפוך:/

Angel lips

New member
שום דבר לא התדרדר...

בנות 15 הן כמו בנות 18 של פעם שכלית רגשית ופיזית.

ronik301

New member
מסכימה בהחלט

אני מסכימה איתך בהחלט גם כאשר אני ראיתי את הפרסומת חשבתי לעצמי, למה שילדה בת 14 תעשה סקס?!

Angel lips

New member
ronik301 למה שילדה בת 14 תעשה

סקס? את זה לא נבין... אבל כניראה מאותה הסיבה שבת 17 ובת 45:) אין מה לעשות קיום יחסי המין ירד לגיל נמוך יותר ואסור לנו להתעלם מהתופעה כי היא כבר קיימת... אלה לנסות לעשות כך שיגרם כמה שפחות נזק.

L i Z k A

New member
חנקה, בת 14 לא תעשה סקס

מאותה סיבה כמו בת 17 ובת 45... מהסיבה הפשוטה שזה גילאים של בגרות ומימוש אהבה\סיפוק ובת 14 פשוט מסתקרנת כי "כולם עושים את זה" ולא כי היא מבינה מה היא עושה.

Angel lips

New member
אמ... ליזקה, לדעתי אין הבדל בין 14

17 כי גם בת 17 עושה זו מאהבה וסקרנות... כשאצלי זה היה בגיל 15 זו הייתה סקרנות ואהבה ואהבה שנימשכה עד גיל 17.

L i Z k A

New member
את עונה לעצמך

א-ה-ב-ה-! בגיל 14 זה יותר "וואו, שמעתי שיש משהו כזה שעושים במיטה, וזה עושה קצת דם בהתחלה, אבל בסוף את יכולה לספר על זה לחברים וכולם יחשבו שאת מאאאגניבה, ואז תהיי מה-זה חשובה וזהו- את גדולה אף אחד לא יכול עלייך! וואו וואה... זה חבל"ז... את גם מרגישה דברים"

Angel lips

New member
חחחחחחחחחח היום יש לך מצב רוח

אה? :) מצחיקה אחת כן בגיל 14 ראיתי פיסקה ואמרתי וואו מה עושים איתה :) ואז הלכתי ספרתי לכל החברים חחחחחח גילתי את אמריקה אצלי זה לא היה ככה, ידעתי טוב מאוד מה זה ועשיתי את זה מאהבה ולא ספרתי לאף אחד חוץ משתיי החברות הכי טובות היה לי חבר בין 17 וחצי אז הסתדרנו.

L i Z k A

New member
../images/Emo6.gifחנושקה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי לגזריייים!

למעלה