פוסטינור

L i Z k A

New member
הבעייה שבנות קלות דעת בד"כ בגיל 14

מניחות שזה לא נוגע להן ולא מתייחסות וזה עושה נזקים אבל אני בכ"ז בעד הגלולה, כי מונע משהו גדול יותר שיזיק הרבה יותר

pokegirl

New member
זה לצערנו

כבר לא האחריות של פוסטינור
עליהם האחריות להזהיר, והם עושים את זה

moon and sun

New member
תראי..

אם כבר הגענו למצב כזה שנערים ונערות מקיימים יחסי מין מגיל 14 אז לפחות לאנשים יש מספיק שכל להדריך אותם ולהזהיר אותם. הרי ברור לך שלא נוכל למנוע מנערים לעשות את מה שהם רוצים, וכלל שנאסור עליהם יותר כך הם ירצו לעשות את זה יותר. אז כל מה שנשאר זה לפחות לדאוג לכך שהם יהיו מודעים לסכנות וימנעו מלהיכנס להריון או לחלות במחלות.

Angel lips

New member
נכון מאוד, אסור להתעלם מהתופעה

גם אם לא מסכימים איתה, צריך לנקוט בכמה שיותר מודעות ואמצעי זהירות לאותן בנות

B o o b a

New member
אני הייתי בת 14

שלקתחי את זה ולקחתי את זה לפי ההוראות .. גיל 14 זה לא שמונה זה מספיק גדול לדעת להישתמש בזה .רשום שם במדויק . ורשום שם שזה למקרה חירום. ואסור להשתמש בזה הרבה.. מה עדיף שיוציאו את זה ואז ילדה בת 14 צתטרך לעבור הפלה?????? והילדה בפירסומת נראת בת 17 .. מינימום לא 14!!!!

L i Z k A

New member
את רואה- את דוגמא

לבנאדם אחראי... אבל היי- את בטח מבינה שזה לא שימוש יומיומי!

את אחראית אבל יש הרבה שלא...

אבל כמו שאמרתי באחד ההודעות הקודמות שלי יש בנות בגיל 18 לא אחראיות יש ויש....

Angel lips

New member
מסכימה איתך :)B o o b a

גם אני ב15 הייתי אחרית מאוד והינה דוגמאות לבנות נורמליות, לא כולן טיפשות ולא יודעות מה הן מכניסות לפה. הרוב נורמליות כמונו :)

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"לא כולן טיפשות ולא יודעות מה הן מכניסות לפה"....

AeroSlash

New member
נו אז לך

יש מספיק שכל בראש כדי לחשוב פעמיים לפני שאת עושה את הדברים ולבדוק את הדברים טוב טוב לפני שאת עושה אותם. זה אומר שכולן ככה??? ממש לא!!

AeroSlash

New member
../images/Emo4.gif

אוי סתומה, אמרתי את אותו הדבר פעמיים.. טוב העיקר שהבנת את הרעיון

the freaky girl

New member
טוב, קראתי סופסוף את כל התגובות..:]

ואני מסכימה עם הרבה מכם..
מצד אחד, הגלולה מאוד טובה ומועילה למקרה הנחוץ לו באמת, במקרי חירום.. אבל מצד שני, באמת הילדונת שמופיעה שם לא בדיוק משדרת מישהי בוגרת, במיוחד לא התסרוקת.. :| בכל מקרה אין לי משהו ממש להוסיף, אז זהו.. :]

AeroSlash

New member
נו ודאי שהתסרוקת...

הרי ילדה עם שתי קוקיות משדרת את שיא הבגרות...

AeroSlash

New member
ובכלל אם כבר נכנסנו לזה...

אז למה הבוגרת הורודה יושבת לה באיזה אולם תיארטון עם הרבה כיסאות.. מה זה שיטה חדשה לגילוי הריון? פאק לא נזהרתי אני בהריון? טוב, נלך לתיארטון...

למעלה