פוסטינור

M a r U s k A

New member
אני לא לחוצה ../images/Emo3.gif

יש לי בכלל מצב רוח מצויין
שמתי לב שאנחנו לא מבינים אחד את השני אפילו אם אנחנו מדברים על אותו הדבר

היגיון

יש לי דבר אחד להגיד...נכון ! צודקת,והאלה שם למעלה(משרדים, ממשלה) תוהים למה, למה הנוער של היום...מנסים למצוא סיבות...אבל את יודעת מה?! תחשבי על זה רגע הכל היום, הכל עושים בשביל הכסף, ללא מחשבה..המצב משפיע..והאנשים האלה ההפיקו וביימו את הפרסומת , מה לעשות כנראה גם הם כמו כולם חושבים על עצמם...כי כמו שאת אומרת אזרחית מדינת ישראל, ונראה כי לא נדרשה המון חשיבה..אלא היגיון. במצב הזה קשה להשאר שפויים לגמריי.

M a r U s k A

New member
צודקת..

כולם חושבים על עצמם ועל הכסף שהם יכולים להרוויח על זה אבל אני אישית מאמינה שהממשלה הייתה צריכה לצנזר את זה.
ונורא חשוב לי לציין בשביל כולם אין לי בעיה עם זה שמשווקים את הגלולה זה מצויין! הבעיה שלי היא ספציפית עם הפרסומת הזאת, ראיתי גם פרסומות נוספות והן נראו נורמאליות לחלוטין אבל כשנתקלתי בפרסומת שמופיעה בה מישהי עם קוקיות אז אפילו עם היא בת 16 או 18 זה לא תורם למראה ה"בוגר" וה"מתוחכם" שלה!

מרינקה את באמת חושבת

שעם הבעיות הביטחוניות וכלכליות שיש במדינה הממשלה תסתכל בעיתונים ותצנזר את זה???במיוחד לא בעיתונים כמו אלה... אם להשוות את הבעיה הזאת להבעיות הביטחוניות והכלכליות אז הבעיה הזאת בכלל נחשבת כאל לא בעיה... חוץ מזה הממשלה שלנו דואגת קודם כל לתחת שלה..=\

M a r U s k A

New member
בטח שיש צנזורה../images/Emo70.gif

בממשלה יש עוד שרים ומשרדים חוץ ממשרד הבטחון והכלכלה

יש צנזורה על סרטים שיש בהם אלימות

וסקס אבל דברים כאלו כמו הפרסומת הזאת לא ניראה לי שמצנזרים...

M a r U s k A

New member
סונקה.. ../images/Emo4.gif

למה את מבקשת סליחה
את לא יכולה לדעת הכל על כל דבר, נכון
בשביל זה יש לך אותי - לשאול ולקבל תשובות
חחח סתאם הצניעות יוצאת לי פה מן האוזניים

את לא צריכה להגיד את זה בשביל

שאני ידע שאת חכמה..אני יודעת שאת חכמה בלי שתגידי לי

rag doll16

New member
הגזמת!

הבחורה בת 18 נו אז מה שהיא נראת קטנה תפסיקו להזכיר לה את זה תמיד!

M a r U s k A

New member
תראי. אני עוד מעט בת 18

ולי נותנים 14-15 אבל זו פרסומת, כשמצלמים פרסומת אפשר לגרום לאישה בת 20+ להראות כמו בת 15 ולהפך... משום מה במקרה הזה החליטו להתמקד במראה הילדותי יותר וזה לא ברור לי למה

למעלה