פוסטינור

Angel lips

New member
Sweet Russian Girl האדום שלי :)

מרינקה יכולה להיות כתומה ירוקה כחולה צהובה לבנה אבל האדום שלי :)

חחחחחח מותק שמי סוניה חחחח

אני בטוחה שאת השם שלי לא שכחת עדיין:) אם היא תיהיה לבנה לא ניראה אותה זה משאת רוצה??חחח רע...

AeroSlash

New member
היא יודעת ששמך שוניה...

חנקה פשוט בשוונג של הכינויים היום, תני לה

מן הסתם זה היה צפוי מאוד!

בדיוק אתמול חשבתי על זה שזה יהיה בדף הראשי:) יפה מרינצ'קה!!!

לפי דעתי

א.זה פשוט זה שילדים בני 14 לא יכולים להתאפק..הם רואים סרטים כחולים,האחים או האחיות מספרים כמה זה כיף,וגם עם תשימו לב כול הנוער בימינו ממש חרמנים (סליחה על הביטוי). ב.לגבי הגלולה גם לי ניראה שאנשים חושבים שעם הם לא ישתמשו באמצעי מניעה אז הם יצאו מזה בזול,הם חושבים שהם יקחו גלולה אז הפלא ופלא לא יקרה להם כלום

Angel lips

New member
«•°•BaB¥ G‡®L•°•»

לדעתי הנוער לא ניהיה חרמן יותר אלה גדלה המודעות ליחסיי המין והחופשיות בגלל הסיבות שהעלת לעיל ובגלל זה יש את כל יחסי המין בגיל דיי צעיר.

cryptic Nina

New member
זה טוב שעשו לזה פירסומת../images/Emo185.gif

עכשיו לפחות מישהי שניקרע לה קונדום או משהו תדע שיש מה לעשות! ולא צריך לחכות למחזור ולנחש אם את בהריון או לא!!!!

AeroSlash

New member
ולן -->

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד דבר -->

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Angel lips

New member
אלה../images/Emo3.gif

זה מופיע בדף הראשי ויש פה הרבה כינויים שאין לי מושג מה השם של הבן אדם והשרשור ארוך אז ישר יבלוט מישהו הכינויי שלו וידע שההודעה הזו מופנת אליו :)

למעלה