המישחק

אנדרו15

New member
אימו יצאה מהמיטבח מחזיקה בידה

כוס מים "לא הוא לא פגע בי,הוא דבקה היה מאוד מנומס,למה הקפאתה אותו?תשחרר אותו מיד"ענתה אימו "ומי זאת הנערה שהבאתה?אתה יודע שאסור לך להראות את הכוחות ליד אנשים!!!!"

" הוא תקף אותי היום ברחוב!!!"

אמר בראין "אני מפוצץ אותו עכשיו!" אמר בראין כאשר הוא מכין את ידיו לפיצוץ. "דרך אגב זאת אג'לה!!!"

אנדרו15

New member
"לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

אמרה אימו ונעמדה מולו "אתה לא תפוצץ אף אחד!!!! ועכשיו שחרר אותו!!!!! ומי זאת אנג'לה? אנג'לה,אנג'לה,אנג'לה!!!!!!!!! אנג'לה יקירתי מה שלומך? איפה ההית כל כך הרבה זמן? טוב זה לא הזמן לישאול את השאלות האלה אני ממליצה שתלכי ותבאוי ביום אחר כי זה לא ממש הזמן כמו שאת רואה"

angela16

New member
ערב טוב....

אז את זוכרת אותי אה? יותר טוב מהבן שלך....... וגבירתי אני צריכה לעמוד לצידו של ברייאן..... האיש הזה מאוד מסוכן.... הוא וכמה מחבריו תקפו את ברייאן ועוד מס' מוטציות היום... אני לא ממש מסכימה אם השיטות של ברייאן לטפל בהם אבל.... בכול אופן אני שמחה לראות אותך שוב... *פונה לברייאן* כמה זמן אתה תצליח להחזיק אותו ככה?

בראין הזיז את אימו ואנג'לה...

הרים את ידיו קדימה וסובב את הראש לאחור... נשמע קול פיצוץ חזק ונוצות עפו לכל מקום. בראין פוצץ את הספה עליו ישב תומס בגלל שלא כיוון נכון וכנראה כאשר פוצץ את הספה שיחרר גם אותו מההקפאה. תומס עף לאחור מתחת לשולחן בפינת האוכל.. דם נזל לו מהראש... בראין צעק "תצאו מכאן מיד זה ביני לבינו!"

תומס19

New member
"מה אתה עושה?"צעקה אימו

"גיברתי אולי באמת כדי שתיצאי אני מבטיח לך שאני לא יפגע בו יותר מידי אבל אתן אלולות להיפגע וזה דבר ששנינו לא רוצים שיקרה" "בסדר אני יצאה אבל שלא תארסו לי את הבית!!!!!" "אני ישתדל" הוא חיכה שהיא תיצאה מהחדר "ומה איתך?"הוא פנה לאן "את מתכוונת לצאת?"

angela16

New member
לא אני אשאר

בחדר אני אצפה כבר מהצד......... וברייאן אתה עדיין חייב לי הסבר!!!!!!!!! *מחייכת והולכת לפינה של החדר לאחת הספות הנוחות*

תומס19

New member
"טוב קרצונח אבל זה על אחריותך!"

נוגע בראש ורואה שיורד לי דם "זה כבר מוגזם שנים באותו שבוע?" מיתעצבן מוריד את המישקפי שמש ומכניס לכיס וחוסף את עניי הכסף שלי משנה את הידים שלי למשו שניראה כמו סילון של מתכת אדמדמה שמכיפה את כל פלג גופו של בראין ככה שהוא לא יכל להזיז את הידים וכל דבר מהגוף חוץ מהראש "את זה לא תוכל לפוצץ" בחיוך

דייאן

New member
*בינתיים מעבר לרחוב*...........

דייאן התיישבה על פח אשפה בסמטא מעופשת מעבר לרחוב.ובועטת מידי פעם בשלד דג מזדמן.לפתע צרחה הקפיצה אותה, היא הפנתה את מבטה לעבר הקצה השני של הרחוב וצפתה במחזה מוזר....היא ראתה קהל של אנשים בורח מן בניין מסויים....ומתוך הבניין......יוצאים גיצים והבזקי אורות."מה הולך שם??" חשבה דייאן בחשש."עדיף שאני אבדוק..."אמרה בנחישות והחלה לפסוע לעבר הבניין.

angela16

New member
*אני רואה

שברייאן נתפס והוא לא יכול להישתחרר* *שנייהם עם הגב אלי* *הופכת לטיגריסית* *מתגנבת מאחורי תומס בדממה חתולית* *ממרחק 2 מטר אני קופצת עלו ומפילה אותו על הגב, עם פציעה רצינית בגב* *הוא שואב את הברזל הכי קרוב אליו ומתרפא (כולל את ברזל שעוטף את ברייאן)*

"מאיפה זה הגיע?!" אמר בראין כאשר...

הוא מסתובב לאנג'לה .. אך הוא ראה שהיא נעלמה... בראין מקפיא את תומס לוקח אותו וזורק אותו מהחלון. "טיסה נעימה!" אמר בראין.

angela16

New member
*הולכת מאחורי

אחת מהספות הגדולות ומשנה צורה בחזרה לאישה* אני מקווה שהוא לא ראה אותי... *שומעת קולות שבירה מאחורי וקמה*

דייאן

New member
*מתחבאת מאחורי הבניין*

"וואו.....הלוואי שידעתי מה קורה שם..." לפתע, החלון שמעל ראשה התנפץ ומשהו גדול (מאוד) נפל עליה."אאוץ'!""מה זה?".דייאן הופתעה למצוא נער בערך בגילה מוטל על הקרקע."טוב....חייבים לעשות משהו.."אמרה, וקירבה את אצבעתה((שהחלה לזהור) אל הנער.

בראין הסתובב ...

לכיוון הדלת לרדת למטה אך הופתע כאשר ראה שוב את אנג'לה. "כנראה קיבלתי מכה חזקה מאוד בראש..." אמר בראין כאשר משפשף את ראשו. בראין ירד מהר במדרגות לראות מה קרה לתומס... לפתע ראה ילדה מרפאת אותו "לא!!! מה את עושה?!" צעק בראין.

angela16

New member
*יורדת אחרי

ברייאן* כשאנחנו מגיעים למטה אני שומעת אותו אומר "לא מה את עושה" יורדת מהר ורואה אותו ממהר לעצור אותה " לא ברייאן תעצור תן לה לרפא אותו, אחרי הריפוי הוא יהי חסר הכרה כמה זמן אז אז נוכל לקשור אותו איפה שהוא וכשהוא יתעורר נבקש ממנו להגיד לנו למה הוא רודף אחריך......" *מסתכלת על הילדה* בואי חמודה תסיימי לרפא אותו ואני אנקה אותך קצת, וחלב ועוגיות יתאימו לך?

דייאן

New member
*מסיימת לרפא את ברייאן*

"ילדה קטנה?"שאלה דייאן בעוקצנות"אני לא ילדה קטנה!" ואני בהחלט לא צריכה ממך חלב ועוגיות!!"צרחה דייאן והרגישה את הבטן שלה מצטמקת."דווקא עוגיות וחלב מתאימים לי עכשיו..." חשבה דייאן "לא לסטות מהנושא!".[ דייאן ראתה שתומס מתחיל לזוז, היא נתנה מבט אחרון בברייאן ואנג'לה וברחה משם.

angela16

New member
*רצה אחריה*

תופשת אותה ביד ועוצרת אותה* תקשיבי ....*מתנשפת* .. אני מצתערת אני הייתי עדיין דיי רחוקה ואת התקופפת מעליו אז חשבתי שאת קטנה יותר....... תקשיבי אנחנו צריכים עזרה איתו ואני חושבת שאת באמת יכולה לעזור לנו..... בקשה בואי..... וחוץ מזה לא אכלתי עדיין ארוחת צהריים רוצה להיתצתרף?

בראין גרר את תומס...

למקלט וקשר אותו לכיסא "אתה צריך להרזות!" אמר בראין בהתנשפות ... שתתעורר אני כבר יבין למה אתה כל כך רוצה אותי... אתה תתחיל לדבר!

דייאן

New member
*מתקרבת אל ברייאן יחד עם אנג'לה*

*שולחת מבט בנער הכבול לכסא*"אתם יכולים אולי להסביר לי מה קורה פה?"שאלה דייאן בבלבול.

למעלה