המישחק

angela16

New member
*קופצת אחורה

ומגלה שיש מאחוריה כ-6 שומרים חמושים* *אחד השומרים מרים משקפת ומסתכל על אנג'לה ודייאן* " עוד 2 מוטנטיות הבס תשמח על זה מאוד" אנג'לה אומרת לו בארסיות: " היא לא תשמח על שום דבר כי אתם לא תהיו בחיים כדי להודיע לה" *הופכת לטיגריסית וקופצת עליהם* *אחרי כ- דקה כולם שוכבים מתים או פצועים קשה ואנג'לה הופכת בחזרה לאנושית* *מאחד מכשירי הקשר של השומרים* יחידה 4? יחידה 4 אתם שם? שולחים תגבורת לגג הביניין תוך 2 דקות..... "בואי *תופשת את היד של דייאן* "אנחנו חייבות לעוף מכאן מייד" "שיט" *שומעים את השוטרים בתחתית הביניין* *מצמיחה כנפיים תופשת את דייאן ועפה בשקט 3 ביניינים משם* "הנה מכאן יש לנו קשר עין למעבדה ולביניינים הסמוכים ותעשי לי תובה תתקופפי ותהיי בשקט"

דייאן

New member
דייאן הביטה.....

באנג'לה בעיניים פקוחות לרווחה,"את יכולה להסביר לי מה זה היה???"שאלה דייאן בהלם,"ממתי את מוטנטית???"אבל משהו קטע את שיחתן...משהו גדול מאוד...,מסוק הגיח ממתחת לגג הבניין וכיוון שני משגרי טילים עצומים לעברן,"תתכופפי!!"צרחה דייאן לאנג'לה כשטיל נורה לעברה,דייאן קמה במהירות"עכשיו תורי..."אמרה והתרכזה ככל יכולתה בטייס שבתוך המטוס, לפתע הטייס שינה את כיוונו של המסוק וטס היישר אל תוך האוקיינוס שבאופק, הוא צלל לתוך הים כמו אבן במיים.

angela16

New member
מה עשית עכשיו????

מה קרה כאן??????? איך עשית את זה???????? *מסתכלת על דייאן בעיינים גדולות* *מחייכת* מתברר ששינו צריכות להסביר אחת לשנייה משהוא אחת על השנייה..... אני אתחיל.... אבל אסור לך לגלות לאף אחד מה אני ומה אני יכולה לעשות!!!!! *מספרת הכל* וזהו..... אל תשכחי..... את היחידה שיודעת עלי ואת חייבת לשמור על זה בסוד!!! טוב..... תורך..... מי את? מה את? ומה את יכולה לעשות? ואיך, ה' ישמור, עשית את זה??????????????????

angela16

New member
"מה עשית

עכשיו???????????????" שאלה אנג'לה? איך עשית את זה???? טוב אני אסביר לך מי ומה אני בתנאי שגם את תספרי לי כל מה שקרה איתך ומי ומה את........ *מספרת הכל* וזה! אסור לך לספר לאף אחד עלי!!! אפילו לא למישהו שנראה לך שסיפרתי לו כי לא סיפרתי לאף אחד!!!! ועכשיו תורך..... מי את ומה הכוחות שלך?

angela16

New member
להיתעלם מההודעה הזאת!!!!

(זאת שאנג'לה קום מספרת לדייאן על עצמה ואז מזהירה אותה!!!!)

דייאן

New member
דייאן החזירה לה מבט נבוך...

"אני יכולה לשלוט בחשיבה של אנשים...להכנס להם לראש..."אמרה דייאן, "וכמו שראית אני יכולה לרפא אנשים...כמו את הכפוי טובה הזה שריפאתי היום....למה הייתי צריכה להתערב...עכשיו סיבכתי הכל..."אמרה בכעס,"איך אנחנו אמורות להציל את בראיין בדיוק???, כל האזור הזה שורץ בחיילים...."אמרה דייאן בתסכול והתיישבה על הרצפה.

אנדרו15

New member
הסכין שהיא החזיקה היה

צמוד לבראין לצוואר היא ראתה את הבעת הפחד על פניו ואז התחילה ליצחוק "תירגע אמרתי לך שאני לא יפגע בך" היא תפסה את החולצה שלו וקרעה אותה "מיצטערת אבל אני לא יכלה לשחרר אותך אפילו לא כדי שתוריד את החולצה" היא הרימה כמה מדבקות לבנות עם חוטים(נו כדי ליבדוק דופק והכל) היא הדביקה אותן עליו "עכשיותנסה לנוח מחר תעבור סידרת אימונים ואז עם תתאים תוכל לעזור לנו" היא חייכה ויצאה מהחדר

אנדרו15

New member
היא חזרה לחדר

"עם תיצתרך משו רק תיקראה לי אני מייד הבאו" היא חייכה חיוך חמים "ורגע לפני שאני הולכת,יש לך שאלות?"

"חרמנית זאת..." מלמל לעצמו בראין..

"אמ... כן... מתי אני עף מכאן? איזה סדרת אימונים אני הולך לעבור? ואפשר חדר נורמלי עם מיטה וכו'?! תקשרו אותי כבר שם!" אמר בראין. "דרך אגב גם לא יזיק מחשב טלוויזיה וכו'..." צחק בראין

אנדרו15

New member
"ברגע שנסיים איתך"

"כמה זמן זה יכח לא ידוע,אבל על תידאג אני מבטיחה שנישתדל כמה שפחות זמן" היא חייכה את החיוך החמים שלה "סידרת אימונים כדי ליבדוק עם אתה באמת יכל לעזור אבל אל תבקש ממני לפרט כי אני לא יכלה וחדר אני יכלה לנסות אבל אני צריכה לדבר עם הבוסית ואני לא בטוחה שהיא תסכים אבל אני יכלה לנסות"היא חייכה שוב "עוד משו?"

"אמ... אולי ..

נתחיל את האימונים עכשיו אין לי כוח להגרר עם זה בואי נעשה את זה כמה שיותר מהר תראי אם אני שווה או לא ויאלה כל אחד יחזור לעסק שלו!" אמר בראין

תומס19

New member
"עושות צרות אהה?"

ניפתחה הדלת של הגג אן ודי היסתובבו וראו את תום עומד ומחייך "אני מבין שיש לנו פה זוג מוטנטיות מסריחות שמנסות להציל את חבר שלהן,יש דרך יותר קלה לעשות את זה עם כזה רעש,פשוט לבקש שנכניס גם אתכן למאבר וזהו" הוא עביר את שתי הידיים שלו אחת על השניה ואז הופיעו לו ביד 5כוכבי נינג'ה "עכשיו מה אתן בוחרות?דרך הקלה או הקשה?"

תומס19

New member
הסבר איך הגעתי לגג

אז ככה המסוק הודיעה איפה הן וביזמן שהן הובילו את המסוק לים ודיברו אני הספקתי להפוך למתכת לעבור דרך הצנרת של הבניין לצנרת של הבניין שהן עמדו עליו ניכנסתי לדירה האחרונה ניסיתי לעבור כמה שיותר בשקט כדי לא להפחיד את הדירים שגרים בה פתחתי תדלת ועליתי לגג

shlomitosh

New member
מה זה?? זה משחק תפקידים באקסמן

אם שכחתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה חרמנית?? זה בכלל לא קשור במשחק הזה! אתם עושים מהמשחק הזה פורנו.. והמשחק בכלל לא כמו הקודם.. כל אחד עושה פה מה שבא לו.. סורי נועם.. (קיין) אני פורשת.. המשחק הזה מעצבן אותי.. סליחה לכולם..

angela16

New member
בדרך הקשה!!! ברור!!!

*משנה צורה לנמרה* *קופצת על תומס עם הציפורניים שלופות* הוא לא מספיק להגיב בגלל ההלם (אישה שהופכת לנמר מול הפרצוף שלך......) ולכן אנג'לה הצליחה להגיע לתומס ולהעניק לו מכה רצינית... *תומס נופל כ-4 מטר מאנג'לה מדמם..*

תומס19

New member
"זהו את ביקשת את זה"

הוא קם "אני לא ירחם עליך כמו אז" שואב את הכוכבים מרים את הידים ומכוון על אן ויורה כדורים קטנים מאות כדורים עפים לכיוון אן חלק מהכדורים פוגעים בה והיא עפה אחורה משנה צורה חזרה לבת אדם מלאה בחבלות "רק תתקרבי" משנה את הידיים לזוג חרבות אנקיות "ותיהיה אוכל לתאילנדים"

דייאן

New member
בשקט, בשקט בלי שטום שם לב....

דייאן התגנבה מאחוריו ולפתה את ראשו בפתאומיות, היא התרכזה ככל יכולתה,"עצור!!" היא שלחה מסרים לראשו של טום,"הנח את החרבות!!".אבל משהו לא היה בסדר,היה לו איזה שהוא מחסום מסביב למוח."אני לא מצליחה...."רעד קולה של דייאן...

תומס19

New member
מיסתובב

"גם את רוצה לחטוף?" משנה יד אחת לנורמלי תופס את דייאן ובא להכניס את החרב לבטן שלה

למעלה