המישחק

"תסלחי לי, מלכת העולם!" אמר קיין

אבל זאת לא מדינה חופשית?" שאל קיין וחייך חיוך מתגרה.

גייד לי

New member
"מדינה חופשית שאני בהספקה ילד"

אמרה ג'ייד וקיווצה עיניים בעצבים.. "תעוף מפה ילד חוצפן לפני שאני אתעצבן באמת!"

גייד לי

New member
"אל תתגרה במזל שלך ילד.. בפעם הבאה

אני לא אהיה כ"כ נחמדה.. לך תעוף מפה מהר.. ואל תחזור יותר לעולם" אמרה בכעס

"מי את חושבת שאת?!

אין לך זכות להגיד לי מה לעשות! תשמעי, אוליתאופי לי מהעיניים?! זה לטובתך!" אמר קיין בזעף.

גייד לי

New member
"לטובתי?? חה! הצחקת אותי ילדון קטן

מה אתה.. כבר יכול לעשות לי..?" ג'ייד אמרה בבוז..

האישונים של קיין נעלמו והוא התעטף

באש צהובה וזוהרת. "מה אני יכול לעשות?! אני יכול לעשות את זה!" קיין נתן לג'ייד אגרוף בלחי והיא עפה קצת לאחור.

גייד לי

New member
"איך אתה מעז? ילד חוצפן!!!!"

השיער שך ג'ייד הפך לאש וקיין נבהל קצת.. בעיינים של ג'ייד היו צורות של אש.. והיא כיוונה את הידיים לקיין ויצא לה אש מהידיים.. והאש פגעה בקיין והוא עף אחורה..

"אההה!! זה שורף!!!" נבהל קיין.

הוא התחיל להכות את האש ששרפה את החזה של חולצתו. לבסוף האש נכבתה והשאירה חור ענק בחולצה של קיין. "חתיכת פירומנית! אני אראה לך מה זה!!!!" צעק קיין. לפתע האש סביבו גדלה וזהרה וכל הטיילת ראתה. קיין פרש את ידיו לצדי גופו, הצביע איתן קדימה לכיוונה של ג'ייד וקרן ענקית עפה אל ג'ייד ופצעה אותה בבטן.

גייד לי

New member
ג'ייד נגעה בבטן והרימה את היד ליד

הפנים וראתה דם על הידיים היא נבהלה קצת זאת הפעם הראשונה שהיא נפגעת עד כדי כך.. "אני לא מאמינה" היא אמרה בצחוק.. ואז שלחה אש לכיוון קיין אבל הפעם היא עטפה את כולו.. "אמרתי לך שלא כדאי להתעסק איתי שאני עצבנית!!"

קיין נפל לתוך האגם שהיה בטיילת.

אחרי בערך 10 שניות כל המים התחילו לזהור באור צהוב. לפתע עפה מתוך המים להבה צהובה ענקית שפגעה בג'ייד מלמטה. זה היה קיין. הוא התחיל להכניס לה אגרופים בפנים עד שהיא גם נפלה לתוך המים.

גייד לי

New member
ג'ייד התפרפרה במים.. היא בקושי נשמה

היה מסביב המון רעש.. ג'ייד ניסתה לעוף מהמים.. ולא הצליחה.. היא רצתה לנשום ובלעה מים.. היא לא יכלה לנשום הכל מסביב היה מים.. ואז היא אבדה את ההקרה.. והתחילה לשקוע..

"אופס." אמר קיין בתסכול.

"רצתי ללמד אותה לקח, לא להרוג אותה!" קיין עף במהירות למטה ונכנס לתוך המים. הוא לא ראה כלום, הכל היה חשוך. הוא התחיל להתכסות באש צהובה זוהרת. לפתע הוא ראה נוצה. ואז עוד אחת, ועוד אחת. קיין עקב אחרי הנוצות עד שהוא מצא את אייסי על קרקעית האגם, מעולפת. הוא תפס אותה חזק והתחיל לעוף לכיוון השמיים. כשקיין וג'ייד יצאו מהמים קיין הניח את ג'ייד על האדמה. היא לא זזה ולא נשמה. קיין ניסה לעשות לה החייאה, אבל זה לא עזר. "טוב," חשב לעצמו קיין. "יש רק עוד דרך אחת." קיין הניח את שתי הידיים שלו על ג'ייד. אחת על הפצע שהוא עשה לה ואחת על המצח שלה והתרכז. לפתע שניהם החלו לזהור. ג'ייד התעוררה וראתה את קיין חוסר הכרה.

גייד לי

New member
ג'ייד השתעלה וירקה מים

והסתכלה על קיין.. ואז על הבטן שלה.. ואמרה לעצמה.. "למה הוא הציל אותו?" ועפה משם.. "אני צריכה לטפל בבטן שלי אבל אני אחזור.. לסגור חשבונות" היא אמרה לקיין המעולף

אחרי בערך 20 דקות ההורים של קיין

הגיעו לטיילת. הם הזמינו אמבולנס ולקחו את קיין לבית החולים.......

frodo1

New member
תבטלו את ההודעה שלקחו אותי לביה"ח

אל תתייחסו לזה.

גייד לי

New member
ג'ייד הלכה למערה שלה שאף אחד

לא יודע עליה!!! היא טיפלה בבטן שלה זה לקח לה כמה דקות.. ואז היא חזרה לטיילת.. וראתה את קיין שוכב שם.. היא ירדה אליו.. "שיט.. טוב נו הוא הציל אותך את חייבת להציל אותו! אחרת את תהיי חייבת לו! ואת יודעת שאת לא אוהבת את זה" אמרה ג'ייד לעצמה... היא לקחה את קיין ועפה איתו למערה שלה.. שם היא טיפלה בוא..

קיין התעורר.

הוא מצא את עצמו שוכב במיטה בתוך מערה כלשהי. "יש פה מישהו?" לא היה שם אף אחד. קיין קם מהמיטה. הוא נכנס לתוך חדר. זה מטבח. לפחות ככה זה נראה. קיין פתח ארון קיר ומצא לחם. אז הוא נזכר שהוא לא אכל כלום מאז שהוא עזב את הבית שלו עם אן. הוא חטף את הלחם והתחיל לזלול.

גייד לי

New member
ג'ייד נכנסה לתוך המערה..

והיא ראתה שהמיטה ריקה.. "קיין??" היא צעקה "איפה אתה?" "אני פה" הוא צעק וג'ייד נכנסה למטבח.. "אני רואה שאתה רעב" היא אמרה בחיוך "חשבתי שאתה תהיה רעב בגלל זה הבאתי אוכל" היא הניחה שקית על השולחן הקטן.. "תכיר זה הבית שלי" היא אמרה "כשתרצה לחזור לבית שלך או לאן שהוא תגיד לי אני יביא אותך.. אני יכסה לך את העיניים.. אני לא רוצה שתדע איפה המערה שלי"..

למעלה