מסתכלת על הסמטא (מלאה בדם זכוכיות סימני שריפה ודברים שרופים) הרגע עברתי פה ליד ושמעתי אותך צועק ומדבר עם כמה אנשים... אוי אתה פצוע!!! בוא נלך הביתה ואני אחבוש לך את זה *מסתכלת על הפצע* *מרחרחת קצת מסביב בלי שקיין שם לב* *יש פה ריח נורא מוכר...* מי היה פה איתך? *רואה את ברייאן ליד אחד מהפינות* מי זה???
"טוב, בעצם הוא עצר לי את הנשימה אז זה לא פצא כל כך קטן. מזל שהספקתי לטעון אנרגיה." חייך קיין. "ואין לי מושג מי זה. היו פה שני מוטנטים שהתקיפו אותו, אז באתי לעזור לו."
*לוקחת אותו למרפאה* *במרפאה* *אחות לוקחת את קייון לחדר מיון* -הוא יהיה בסדר? -אני מניחה שכן... ממה הוא נפצא בכול אופן? - אמממ....... רנו בפארק והוא מעד נפל על משהו חד... כנראה מישהו השאיר אותו שם.... אז. כמה זמן הוא עומד להיות כאן? -תלוי איך הוא יגיב לטיפולים.....
הרופאה יצאה עם קיין מחדר המיון לחדר ההמתנה, שם חיכתה להם אן. "חזרתי!" חייך קיין. "הנער הצעיר עבר את הניתוח באורך פלא!" אמרה הרופאה. "אבל זה עולה הרבה כסף." "תרשמי את זה על החשבון של ההורים שלי." אמר קיין ונתן לרופאה את הכתובת והטלפון שלו.
אחרי שקיין סיפר להורים שלו מה קרה (כולל החלק עם המוטנטים כי הם יודעים שהוא מוטנט) הוא ואן עלו לחדר שלו. *כעבור כמה זמן* "אז את מבינה, בגלל זה אני יכול לירות כדורי אנרגיה מהידיים." אמר קיין. נכון מגניב?!" הוא חייך חיוך דבילי.
אחרי כמה זמן..... למה לא סיפרת לי קודם??? אתה רוצה להגיד לי שאתה היית מוטנט כל הזמן הזה ולא אמרת לי? ולמה נראה לך שמוטנטים כמוך יתקפו את בני מינם? אתם לא אמורים להגן אחד על השני?