המישחק

תומס19

New member
מיסתכל עליו במבט עצבני ומזלזל

"אתה תשלם על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ברגע שאני יכל לזוז אתה לא תוכל לינשום"

angela16

New member
*לבינתיים במקום

אחר בעיר* *מרחרחת את האויר* ריח של דם....... דם של מוטציות...... *מתרכזת*...... קיין!!!! *מתרכזת קצת יותר* ועוד אחד שאני מכירה... מי? טוב כדאי שאני אמהר לפני שמישהו יפצע קשה ..... אף אחד לא יודע בכלל שאני מוטציה אז אני רצה בצורה אנושית... (במילים אחרות אני לא משנה צורה)

angela16

New member
*מגיעה בהיתנשפות*

*מתחבאת מאחורי אחד הבתים בסמטה* *מרחרחת* כולם מוטציות(!) כדאי שאני אשאר פה כמה דקות שאני אראה מה הכוחות שלהם לפני שאני מתערבת!

Evil Beast

New member
"עזבו אותם"

אומר קול מסתורי. פתאום מהאדמה אני יוצא, כולי שחור. לאט לאט אני הופך לאנושי. "הגיע הזמן לקצת כיף!" ונעלם.

גייד לי

New member
במקום אחר באותו זמן..

עפה לה ג'ייד.. "אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף משעמם לי!! אני צריכה קצת אממ אקשן! מה זה? אני שומעת מכות?? יש! סוף סוף אקשן!" אמרה ג'ייד ועפה לכיוון המקום..

לפתע נשמע קול פיצוץ חזק....

וקרח עף לכל מקום "אני מתחיל להתעצבן וזה לא טוב!!!". בראין פוצץ את חלונות הבנין בסימטה. קול פיצוץ חזק קטע את כל קולות המלחמה ופצע כמה אנשים, שניה לאחר מכן היה שקט מוחלט. ואז שוב כולם נלחמו אחד נגד השני.

גייד לי

New member
בנתיים ג'ייד הגיעה ונחתה על בניין

סמוך.. וישבה להנות מההצגה חינם שהזדמן לה לראות.. "זה הולך להיות מעניין! לא ראיתי את המוטציות/אנשים האלה רבים אף פעם.. זה יהיה קרב מרתק מאוד" אמרה ג'ייד וצחקה לעצמה..

"טוב אני זזתי " אמר בראין

כאשר הוא מתחיל ללכת לכיוון הרחוב "שיהיו לך חיים נחמדים כפסל!" אמר בראין כאשר הוא בא להקפיא גם את פניו של תומס.

תומס19

New member
"אתה לא מאיים

אני יודע שהזמן שאתה יכל להשאיר אנשים קפואים זה רק לכמה דקות ליתר דיוק 15 דקות נכון? עברו 3 עד עכשיו נישאר לי 12 אני יסרוד את זה אבל אתה לא כי אנחנו נימצאה אותך איפה שלא תיהיה"

" אתה מעריץ סודי או משהו כזה?

מאיפה אתה יודע את זה?" בראין אמר בפחד. "דרך אגב מעריץ, אני לא בקטע של בנים...
" בראין התחל לחשוב מה עליו לעשות מהר לפני שהוא יפשיר

תומס19

New member
לא אני לא מעריץ, ולא אני לא בקטע

של בנים,כרגע לפחות,אני יודע ואני לא אומר לך בחיים אני לא אומר לך!"

תומס19

New member
"צריך את אמא? "

"תשחרר אותי וזה יהיה מהיר ולא כואב לא תשחרר אותי זה לא יהיה נעים שאני ישתחרר" מחייך

" אמ... ציטוט נבחר מפי בוריס ותומס:

למה לי?" אמר בראין בלגלוג. "עזרה!!!!!" צעק בראין שוב. *רמז.... רמז... שחקו כבר!*

תומס19

New member
"שלא תשתין במיכנסיים תינוק

אתה צריך אותם כדי שיעזרו לך? ניראה לי שכולם קפאו ואתה עשיתה את זה וברגע שתשחרר אותם אתה תשחרר אותי ואת בוריס" מחייך

תומס19

New member
"יפה עשיתה"

רואה את כולם מתחילים לזוז ומיתעצבן "בוריס באו ניתחפף מפה אין לנו סיכוי מול כולם" אנחנו עוד ניפגש" בוריס הופך למים ויורד לביוב ואני נוגע באחד מצינורות הניכוז ומיתמזג איתו ונעלם

angela16

New member
*שמה לב למוטציה

שנחתה הרגע על הגג* *מרחרחת* מעניין אם היא רעה או טובה....... כדאי שאני אשגיח עליה מקרוב היא מריחה קצת כמו..... *מרחרחת שוב* אש....אבק שירפה.... כדאי מאוד שהיא בכל זאת לא תראה אותי......

למעלה