אחר בעיר* *מרחרחת את האויר* ריח של דם....... דם של מוטציות...... *מתרכזת*...... קיין!!!! *מתרכזת קצת יותר* ועוד אחד שאני מכירה... מי? טוב כדאי שאני אמהר לפני שמישהו יפצע קשה ..... אף אחד לא יודע בכלל שאני מוטציה אז אני רצה בצורה אנושית... (במילים אחרות אני לא משנה צורה)
עפה לה ג'ייד.. "אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף משעמם לי!! אני צריכה קצת אממ אקשן! מה זה? אני שומעת מכות?? יש! סוף סוף אקשן!" אמרה ג'ייד ועפה לכיוון המקום..
וקרח עף לכל מקום "אני מתחיל להתעצבן וזה לא טוב!!!". בראין פוצץ את חלונות הבנין בסימטה. קול פיצוץ חזק קטע את כל קולות המלחמה ופצע כמה אנשים, שניה לאחר מכן היה שקט מוחלט. ואז שוב כולם נלחמו אחד נגד השני.
סמוך.. וישבה להנות מההצגה חינם שהזדמן לה לראות.. "זה הולך להיות מעניין! לא ראיתי את המוטציות/אנשים האלה רבים אף פעם.. זה יהיה קרב מרתק מאוד" אמרה ג'ייד וצחקה לעצמה..
אני יודע שהזמן שאתה יכל להשאיר אנשים קפואים זה רק לכמה דקות ליתר דיוק 15 דקות נכון? עברו 3 עד עכשיו נישאר לי 12 אני יסרוד את זה אבל אתה לא כי אנחנו נימצאה אותך איפה שלא תיהיה"
רואה את כולם מתחילים לזוז ומיתעצבן "בוריס באו ניתחפף מפה אין לנו סיכוי מול כולם" אנחנו עוד ניפגש" בוריס הופך למים ויורד לביוב ואני נוגע באחד מצינורות הניכוז ומיתמזג איתו ונעלם
שנחתה הרגע על הגג* *מרחרחת* מעניין אם היא רעה או טובה....... כדאי שאני אשגיח עליה מקרוב היא מריחה קצת כמו..... *מרחרחת שוב* אש....אבק שירפה.... כדאי מאוד שהיא בכל זאת לא תראה אותי......