המישחק

גייד לי

New member
כשאן וקיין באו לצאת מהבית חולים

הם ראו התקהלות בחוץ ולא הבינו מה קרה.. ואז הם ראו את ג'ייד.. מרחפת לה מול הכניסה לבית חולים.. ומלא אנשים מסתכלים ומדברים.. ומישהו צעק:"מוטיציה מזוהמת!" ואז ג'ייד הסתכלה עליו בעצבים "איך אתה מעז??" היא אמרה.. ולקחה אותו באוויר.. ושרפה אותו לעייני כולם.. ואז כולם התחילו לברוח ולצרוח..

כשבראין חזר לביתו ....

הוריו ישר התעצבנו על כך שהשתמש בכוחותיו בציבור, והם לא נתנו לו לדבר. בראין אשר לא ממש הקשיב להוריו הלך לחדר האמבטיה פתח את ארון התרופות והחל לטפל בפצעיו. כשגמר לקח כסף וירד שוב לחנות הדיסקים בתקווה שהפעם יוכל לקנות אותו באמת.

גייד לי

New member
ג'ייד אמרה לעצמה..

"אווף.. אין לי כוח להתחיל עכשיו עם שוטרים..נבוא בפעם אחרת" ועפה משם מהר

angela16

New member
לבינתיים איפשהו בקצה העיר

נו אתה בא? אמרת נעשה משהו אז בו נלך לטייל קצת בטיילת עוד מעט תהיה שקיעה ואני רוצה להספיק לראות אותה... *בדרך לטיילת אנחנו עוברים ליד חנות למכשירי חשמל* - והנה המבזק האחרון: מוטציה חדשה ובילתי מזוהה הופיע אתמול בבית החולים האיזורי עדי ראיה תוענים שהיא הפכה למיפלצת יורקת אש ששרפה חצי מבית החולים... טוב אני רואה שהיא נהנתה לה.... *פונה לקוין* אתה יודע במיקרא מי זו? ראיתי אותה בסימטא כבר...... והיא הופיע שוב בבית החולים...... מוזר... היי תראה הגענו בדיוק!!! הזריחה מתחילה!!!

angela16

New member
*אחר רבע שעה*

"טוב אני צריכה ללכת משהו דחוף, אני דחתי את זה כבר כל היום..... חייבת לזוז." *נותנת לו נשיקה קטנה* "טוב ניתראה כבר יותר מאוחר תודיע לאמא שלך להשאיר לי משהו לארוחת ערב......" אמרה אנג'לה. ופסעה באיטיות לעברה הביניינים הגבוהים שפונים לעבר הסימטה שבה נלחמו ברייאן וקיין נגד המוטציות הזרות.

" יופי הוצאתי את כל החסכונות של על

הדיסק הזה!, ועכשיו אני רואה שיש כאן אחד ביותר זול!" התעצבן בראין... "מה לעשות זה המזל שלך!". בראין הרים את עינו מהדיסק לכיוון הרחוב וראה את אותה בחורה שהתנשקה בסימטה עם הבחור שעזר לו. " מה היא עושה כאן?!"

angela16

New member
*לפני שברייאן ראה אותי*

מגיעה לאיזור הסמטה *מרחרחת* הריח של הדם של קיין... ממשיכה לרחרח... לריח של המוטציה הזאת יש ריח של... אולי מים.... ביוב.... חומצה..... *ממשיכה לרחרח* *מגיע לפינה שבה עמד ברייאן* *קולות ריחרור* הילד!!!!! זה הוא!!!!!!!!!! עכשיו אני מבינה למה הוא היה מוכר לי!!!!!!!!!!!! הוא מוטנט? מרחרחת מסביב ומבחינה בריח של עוד מוטציה..... ברזל???? טוב לא משנה נתרכז בריח של הילד..... ממשיכה אחרי הריח ומגיעה לליד חנות דיסקים.... הריח פה נורא חזק... *הולכת לכיוון החנות* *ברייאן רואה אותי ואני אותו....* הוא עובר לידי כאילו שאני לא נימצאת .... *פונה אליו* "בתור אחד שרב איתי ועיצבן אותי כמעט שנה אתה מתנהג כמעט כאילו שאתה לא מזהה אותי בכלל!!!"

" אמ... את בטח מתבלבלת אני בראין...

ג'ואנס.... ואני באמת לא יודע מי את ... אז תסלחי לי אני ממהר" אמר בראין כאשר הוא מסכל על אנג'לה במוזרות.

angela16

New member
מה לא יודע מי אני???????????

אתה באמת לא זוכר?????? אתה שהתעלל בי כשההורים שלך אימצו אותי עד שברחתי... אתה שפוצצת לי את הדובי! הדבר היחיד בעולם שהיה אז ש-ל-י לא זוכר מי אני??????? תיזכר!!! *עומדת מולו ולא נותנת לו לעבור* אתה לא זוכר שההורים שלך הביאו מתישהו כשהיית קטן ילדה מהרחוב? ותמיד רבנו והרבצנו אחד לשני??? אבל אם אתה ממהר.... אי לא אעמוד בדרכך.... *מפנה את הדרך*

אני באמת לא...

יודע על..." אמר בראין כאשר לפתע נזכר "אנג'לה??, זאת את? אני לא מאמין! עכשיו נזכרת לחזור? את לא יודעת איך ההורים הרגו אותי שברחת!באמת מצאת לך זמן לחזור!". התעצבן בראין. "את באה איתי עכשיו להורים אבל עכשיו" אמר בראין כאשר הוא לקח את ידה של אנג'לה וגרר אותה עימו. "ואני לא פוצצתי לך את הדובי! שקרנית!" חייך בראין.

angela16

New member
בסדר בסדר

אני באה אתה לא צריך לגרור אותי יש לי רגליים..... ובדרך לבית שלך תספר לי קצת מה קורה איתך... וחוץ מזה אני לא שקרנית! אתה התעצבנת עלי ופוצצת לי את הדובי. ואתה גם תקנה לי אחד חדש! *מחייכת*

תומס19

New member
בנתיים במקום לא רחוק

מאיפה שהיתרחש הקרב נישמע דפיקה על דלת "כן?"נישמע קול של אישה מהצד השני "שלום,גברת גואנס?" "כן?" "אני צריך לדבר איתך בקשר לבן שלך" הדלת ניפתחה וראש של אישה הציץ היא ראתה נער גבה במעיל ארוך לבוש במישקפי שמש(כן אותו נער שניסה ליתפוס את הבן שלה) "תיכנס בבקשה" היא פתחה את הדלת ונתנה לו להיכנס היא הובילה אותו לסלון"שב וספר לי מה עם הבן שלי?הוא ניכנס לצרות?הוא עשה משו רע?" "לא,הוא מוטנט והממשלה רוצה להכניס אותו לתוכנית כדי שיוכל לדעת איך להישתמש בכוח שלו בכוחמה ולנצל את זה למתרות טובות" "כן,וכמה זה יעלה לנו?" "לכם זה לא יעלה כלום,חוץ מהעובדה שהוא לא יגור בבית" "זאת לא בעייה כל כך גדולה,אנחנו מעדיפים שהוא ילמד לישלוט טוב יותר בכוחות מאשר ירוץ ויפוצץ דברים" "אז נוכל לכחת אותו כבר היום?" "כן,יש מיסמכים שאני צריכה לחתום הלהם?" "לא כרגע" "אתה יכל לחכות לו עם אתה רוצה" "אני יחכה" "אתה רוצה לישתות משו בנתיים?" "מים עם אפשר" "כבר" והיא הלכה למיטבח

frodo1

New member
*בינתיים באמצע השממה*

"בקרוב, תשתחרר!" אמר קול אפל. "אני אדאג שתשתחרר, אדוני! *צחוק רשע*"

קיין עף בשמיים המחשיכים

הוא היה משועמם בטירוף. לפתע הוא הבחין במשהו. דמות... דמות עם כנפיים. נראה שזו היתה בחורה. בערך בגיל שלו. כנראה גם מוטנטית. "היי, את!" קרא קיין. "מי את?"

גייד לי

New member
"לא עיניינך! אני לא חייבת לך דין

וחשבון! איכס! שונאת את המילה הזאת.. מי אתה בכלל?? מה אתה עושה בשטח האווירי שלי??" אמרה ג'ייד בעצבנות

"שטח אווירי?!" אמר קיין.

"תסלחי לי, מלכת הדרמה, לא היה לי מושג שיש פה שטחים אוויריים!" קיין עיוות את פניו. איך את מסמנת אותם, בשתן?"

גייד לי

New member
"אני לא ברברית כמוך.. ואני גם לא

מפגרת.. שתן היה נופל למטה כאילו דה.. זה השטח שלי.. ואני מעיפה מכאן "אורחים" לא רצויים! אז.. בבקשה אתה הולך לבד או שאני צריכה להראות לך איך לעוף מהשטח שלי??"

למעלה