המישחק

קיין בדק מה יש בתוך השקית

היו שם כמה כנפי עוף ותפוחים. קיין התנפל על הכנפיים. "אני מת על כנפיים!" הוא אמר בפה מלא. "אני יכול לאכול לול שלם!" קיין דחף לפה עוד חתיכה מהלחם. קיין הביט באייסי. "אז מה את עושה כאן בכלל?" הוא שאל.

גייד לי

New member
"אני גרה פה" היא אמרה

"תאכל את כל העוף הבאתי את זה בשבילך.. אני לא אוכלת עוף.. אתה רוצה שאני ילך להביא לך עוד משהו?" היא שאלה

"בד"כ אני לא מבקש דברים מאנשים

ששורפים אותי." אמר קיין בקול שקט. "מאיפה הכנפיים האלה? אף פעם לא ראיתי בן-אדם עם כנפיים." שאל קיין והביט על הכנפיים של ג'ייד.

גייד לי

New member
ג'ייד מסתכלת אחורה על הכנפיים שלה

"יפות לא?" היא אמרה.. והכניסה את הכנפיים לגוף ככה שלא רואים אותם.. נ.ב.. למי שלא יודע הכנפיים שלי בחוץ רק שאני עפה.. כשלא אני מכניסה אותם לגוף ככה שלא רואים אותם

"אני מעדיף לעוף בלי כנפיים,"

אמר קיין. "זה מושך פחות תשומת לב..." קיין הרהר לרגע. "למה את כזאת תוקפנית ואגרסיבית?" הוא שאל.

גייד לי

New member
"למה אתה מתבייש בזה שאתה מוטציה?"

היא שאלה ברצינות.. "תשמע.. אני גדלתי לבד.. אני צריכה להגן על עצמי אתה לא חושב?"

"אני לא מתבייש במוטציה שלי."

אמר קיין. "אבל ככל שאני מושך פחות תשומת לב, פחות מקללים אותי ופחות זורקים עליי דברים."

גייד לי

New member
"אם הם מתייחסם אלי ככה אני אממ מראה

להם שלא כדאי להתעסק איתי.. אני לא יודעת מה אתה עושה.. אבל כדי לך להראות להם מי שולט פה.. אתה או הם.."

"לדעתי אנחנו לא יותר טובים מהם."

אמר קיין. "הרי יש גם מוטנטים שמשתמשים בכוחות שלהם לרעה." לדעתי צריך שיהיה שלום בין "הרגילים" (ככה קיין קורא להם) למוטנטים.

גייד לי

New member
"אתה טועה.. אנחנו מיוחדות.. הם..

הם סתם.. הם נולדו כדי לשרת אותנו אין להם כוחות מיוחדים הם סתם בובות.. בלי שום דבר שמיחד אותם.. אתה לא מבין? אנחנו יותר שווים מהאנשים הרגילים.. לנו יש כוחות להם לא.. תשתמש בכוחות האלה לטובתך.. לא לטובת אף אחד.. ואמוטנטים הרעים שאתה מדבר עליהם.. הם לא רעים הם פשוט שועים מה שוב להם.. כמוני.."

"לדעתי זה לא טוב לגנוב.

אני מודה שאנחנו יותר מגניבים מהרגילים אבל הם בני אדם בדיוק כמונו. זה נקרא גזענות, את יודעת?" אמר קיין.

גייד לי

New member
"גונבים כשצריכים.. ואתה אמרת

שאם הם יראו כנפיים או משהו הם מקללים אותך וזורקים עליך אבנים.. זה לא נקרא גזענות? תשמע ילד.. הגזענות קיימת.. מה לעשות..?"

"גם מה שהם עושים נקרא גזענות.

אני לא אכחיש את זה, אבל הם עושים את זה כי הם מפחדים. הם מפחדים ממה שהם לא מבינים. מה שאנחנו צריכים לעשות זה להראות להם שאנחנו לא מסוכנים." אמר קיין ונגס בתפוח.

גייד לי

New member
"מי אמר שאנחנו לא מסוכנים?!" היא

אמרה בגאוה.. היא הראתה לקיין קצת ממה שהיא יודעת לעשות.. היא הניכה את היד שלה באוויר (כף יד למעלה) ויצרה לב תלת מימד מאש.. "רואה.. אנחנו מסוכנים.. ומיוחדים.."

"כל מוטניט יכול לבחור

אם להיות מסוכן או לא. מה שאני אומר זה שאנחנו צריכים להראות לרגילים שאנחנו לא נפגע בהם". אמר קיין.

גייד לי

New member
"נפגע אם צריך.. או משעמם.. או.. סתם

בא לנו.. אתה לא מבין שאנחנו החזקים בעולם הזה? העולם הזה שייך למוטנטים!"

גייד לי

New member
"כן כן.. מה שתגיד.. אם אתה חושב ככה

אז תן לי לשאול אותך דבר אחד.. איך זה שהרגילים רוצים לשלוט עלינו ושאנחנו נהיה עבדים שלהם? איך זה שיש אנשים שתופסים מוטנטים כדי שיעבדו בשבילהם? אה? ילד.. אתה חי בעולם של החזק שורד.. תתחיל להתרגל לזה"

*בעיר*...

בראין פתח את דלת ביתו בהתרגשות כאשר רצה להגיד להוריו את החדשות הטובות "אמא אבא אתם לא תנחשו את מי..." אמר בראין כאשר לפתע ראה את תומס יושב בסלון ביתו.בראין ישר הקפיא את תומס ושאל את אימו " מה הוא עושה כאן הוא פגע בך?!"

למעלה