משחק חדש!

france

New member
אני עושה גם לטיפקס וליובלי אז רגע ו

טיפקסית את מחיפה?

france

New member
עשיתי את טיפקסית ואת יובלי!!!

עם החולצת פרה זאת יובלי וטיפקסית עם המכנסיים הלבנות!! יובלי ניסיתי להבין את השיער שלך מקווה שהצלחתי ולא עשיתי חולצה שחורה כי היא לא נראתה טוב עם הפרה וטיפקסית עשיתי לך מכנסיים לבנות כי יותר יפה לדעתי ככה.... ומתרחבות רצח לא הצלחתי כי אני לא יודעת להרחיב ברגליים צמודות טוב כל כך, אבל זה הכי ציפי שיכולתי! והשיער שלך לא יצא לי יפה כל כך ורק שתדעו שהכנתי 7 בנות ואותי הכינה רק שמוצה

totsade

New member
וואי תודה!!

זה מדהים!! וגם די דומה לי. ממש תודה שציירת אותי
. אני ינסה לצייר גם אותך.:) נ.ב נמשים רולז...?

france

New member
אני ונמשים זה כמו אלברט אינשטיין

וטיפשים
תנסי לבד אני אהרוס את הבובה הקקי הזאת!

ואני - ../images/Emo87.gif

שיער - חום-שאטני אורך שיער - עד אחרי הכתפיים צורה - חלק, אבל טיפ-טיפ-טיפ-טיפה גלי עיניים - חומות אין משקפיים צורת לבוש - בגדים כהים בדרך-כלל (שחור, כחול-כהה ואפור), חולצות טי-שירט, לפעמים צמודה ולפעמים לא...

france

New member
גל אני ממש עייפה אני אשתדל וחוץ

מזה אני אולי ראית מה עשיתי ותעדיפי שמישהי אחרת תעשה לך...

ושכחתי - ../images/Emo87.gif

נעלי ספורט, לא חולצות קשירה/סטרפלסים בשום אופן, בלי איפור.

חחח.. גל+איפור+סטרפלס+חולצת קשירה

ורודה עם נצנצים=
(זה לא יקרה אף פעם! אבל מה רע בחולצת קשירה???) ואני שוב HAMSTER בשם הישן שלה...

תודה!!!../images/Emo87.gif

ממש חמוד וגם די דומה, אבל הייתי מעדיפה שמישהו שלא ראה אותי יעשה את זה, ואני גם לא כל-כך אוהבת את הבייס... אבל נורא יפה, בכל מקרה!

אני! *אוהבת את עצמי*

אז ככה:
השיער שחור, אבל מקדימה שני השוונצים צבועים בירוק, אדום, וזהוב.
ארוך עד הברכיים
בד"כ אני אוהבת לאסוף אותו בשתי קוקיות שמזדקרות ככה מהראש אבל כאילו שעדיין נשאר שיער פזור למטה. חוצמזה גם יש שוונצים מקדימה.
אני הרבה הולכת עם משקפי-שמש זבוב כאלה, עם עדשות ירוקות שמצויירות עליהן משבצות, והמסגרת שחורה. קניתי אותן באנגליה והם מזה מגניבותתת!
אני אוהבת בד"כ ללכת עם מכנסונים שחורים מעור, ומתחת לזה גרביונים עם כל מיני ציורים עליהם, נגיד קומיקס, או צוירים של מאנגות. יש לי מגפיים עם פלטפורמה ענקיתתתת, סגולים עם נצנצים והחולצה שאני הכי אוהבת - אתן יכולות לראות אותה פה בתמונה
(בתמונה זו לא אני). גם אותה קניתי מאנגליה והתמונה הזו היא מהקטלוג של החנות באינטרנט. וזהו וחוץ מזה יש לי מלאאאא מלא צמידים שרשראות בכל מיני צבעים: ורוד, ירוק, אדום, צהוב, יש לי צמיד כזה עם סקוצ´ים, אתם מכירים אותם, ורקום עליו הטלטאביז ^_^ ויש לי שרשרת שאני מזה אוהבת, עם תליון מזהב אמיתי! שסבתא שלי הורישה לי בבקשה? אוקיי? תודה!! ^_^ מקווה שלא העמסתי

france

New member
וואי איזה חולצה ../images/Emo99.gif

מאיזה אתר הוצאת אותה?

למעלה