משחק חדש!

וואו!!!!!!!!!

תודה רבה!היא ממש ממש יפה.... למרות שבדרך כלל אני לא לובשת שמלות,אלא בגדים גותים אחרית(חצאיות ומחוכים),אבל היא ממש ממש ממש יפה! אם אפשר שעוד מישהי תעשה(לא רוצה להישמע חוצפנית)אז בבקשה....כי זה ממש יפה...אבל הפעם,לא עם שימלה

totsade

New member
יש לי בקשה...

אני מקווה שאני לא נשמעת חוצפנית, כי עשו לי דולי אחת, אבל אני הייתי ממש רוצה שיעסו לי דולי מבייס מיוחד יותר, לא דווקא שאתם עשיתם אבל לא מנגה ואמוקיסיסיסים, זה כבר די נמאס עלי. פליייז, אני כותבת עוד פעם איך אני נראית, לא כל כך מיוחדת, אבל מתוקה
חחח.... הנה
צבע שיער: שחור
אורך שיער: נגמר קצת מלפני הכתפיים.
צורה: חלק שהשיער יוצא החוצה, כמו האמאות שעושים בסרטים וכמו הלמטה של האות S´
צבע עיניים: שחור אין משקפיים אני לובשת גופיות שחורות, לא כל כך צמודות, בדרך כלל עם ציור מתוק אליהם, תות, סמיילי יאדה יאדה יאדה... אני אוהבת ללבוש ג´ינס מתרחבות עד הריצפה. יש לי נמשים, נמשים רולזזזזז והעור שלי ממש בהיר. בקשות: נא לעשות שהמכנסיים אהיו עד הריצפה ושלא יראו נעליים, אם אתם חייבות שיראו שאהיו כפכפים פשוטים. פלייז אל תעשו לי איפור, או לפחות לא מוגזם, בשביל שאני לא יראה כמו
וכמו שאמרתי, אני לא רוצה להישמע חוצפנית ומחנפנית אבל מאוד הייתי רוצה שהרמיוני דאנגר גם תעשה לי, אם את לא רוצה ואין לך כוח לא צריך, זאת רק בקשה כי אני ממש אוהבת ת´סגנון שלך.

totsade

New member
אם אתם רוצים משהו מיוחד..

למסיבות אני מתלבשת גםם כמו גותית, למרות שלא מתאים לי, איי לייק איט!

מאיה מ

New member
תעשו גם אותי...

אני לא ממש יודעת לעשות, אבל גם אני רוצה... אז אני אכתוב שוב את התיאור שלי... יש לי שיער שחור עד אמצע הגב ואני בדרך כלל עם סרט בגווני סגול... אני לובשת בדרך כלל גופיות בטן ופדלפונים ישנים... אה... והשיער שלי חלק, כמעט... עוד משהו? אין לי משקפיים... בבקשה!!!! גם אני רוצה...

בטח לא דומה בגרוש

אבל עשיתי הכי טוב שיכולתי ולי עדין לא עשו ועשיתי כבר לארבע בנות
לא נורא אבל בבקשה תעשו לי....

בטח לא דומה בגרוש

זה הכי טוב שיכולתצי ובבקשה תעשו לי, אני עשיתי לארבע ולי לא עשו
לא נורא אבל בבקשה...

../images/Emo7.gifעשיתי לך מאיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלא ראית../images/Emo35.gif

הנה היא שוב..

ליליאס

New member
אני רוצה!!!../images/Emo104.gif

צבע שיער- שחור. אורך השיער- עד המותניים. צורה- חלק. (טבעי. כולם אצלינו עם שיער כזה) צבע עיניים- משהו בין אפור לכחול. יש משקפיים. צורת לבוש- סגור, אלגנטי, מחוייט.

france

New member
תראו אני עשיתי 8 בנות ולי עשו

רק אחת. אין לי כוח יותר, אז אולי במקום לבקש שיכינו לכן, תכינו אחת לשנייה. זה מה שאני ודניאל-שמוצה עשינו.

מאיה מ

New member
למה את מתרגזת?

לא כולן כל כך טובות בלעשות דוליז... אם את לא רוצה אז את לא חייבת, גם לא הכרחנו אף אחת... את לא חייבת לתקוף...

france

New member
לא תקפתי מה פתאום התכוונתי

שאין לי כוח ואני מצטערת ואולי תוכלו לעשות אחת לשנייה, לא מתוך עצבון מתוך עצה.

כולם להיכנס ובמיוחד שלי

היי אמממ פעם שעברה שרשמתי משהו לא הייתי ממש נחמדה אז לשלי אני מבקשת סליחה קוראים לי הדר ואני אוהבת נורא דוליז את ממש יצירתיות אני לא יודעת אם אי פעם אני אגיע לרמה הזאתי הייתי שמה דוליז גם בהקשר למשחק אבל בגלל שאני לא מכירה כאן אף אחת (ולצייר את עצמי זה דיי קשה......) אז שמתי דוליז שלי ותיתנו תגובות וד"א אני יודעת שיש לי עוד דרך ארוכה לשלמות אבל ננסה ולשלי מקווה שתסלחי לי

למעלה